Sensacion!!!!!!!!! - Monogamia e Harapit

hot

Hotgirl
Re: Sensacion!!!!!!!!! - Monogamia e Harapit

po si shpjegohet ky ndryshim i harapit?? :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Oj te besuar. Sepse kot s'quhet "Monogamia e Harapit", eshte ndryshe nga te tjerat. Une e pashe me syte e mi dhe po s'besove provoje vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------
"Freefall! The art of getting smashed." [/qb]
vallaj une s'besoj,sepse po te kisha besuar atehere do ta provoja...po kshu kom icik fryke,
ti the vete e ke pa me syte e tuj pranaj i beson,une s'kam pa gjo,me e provu s'ma man...keshtu qe per mua monogamia e harapit mbetet enigme :rolleyes:

Danae

Primus registratum

sa mire se do takokm harapin me nuse ne velipoje,do u bej nje foto e do e ve tek af.

bebivogel

Forumium maestatis

Danae yll mos harro tu vesh nuseve nga nje 'TAG' perpara ti dallojme nga c'ane i ka /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS: :wave:

H

harap

Guest

miredita ose pershendetje me mire .
po e shoh se qenkan bere spekullime te kota ne lidhje me figuren time te ndritur.te gjithe mund te ndryshojne e te japin vendime te rendesishme per jeten ne nje moment te caktuar prandaj vendosa te rri ne monogami per momentin.

se mos mendoni se ndryshova nickun e mos mendoni se sjam me i dashuruar por ngaqe e shoh se pa treguar emrin e dashurise time te gjithe jane versulur me akuza per te shkaterruar kete lidhje te pavdekshme po sdo ja arrijne qellimit .
jo njeri thote dy muaj jo tjetra thoshte 5 dite po ditet po kalojne e lidhja po behet cdo dite edhe me e bukur.

pushimet kemi vendos ti kalojme ne dhermi keshtu qe reporteret qe duan te na kapin ne plazhin e velipojes mos te lodhen kot.

Gurax se shpejti do te te prezantoj edhe shoqen e saj po deshe ta provoj vete me pare me thuaj /pf/images/graemlins/smile.gif

nqs keni kerkesa ose pyetje te tjera mund te na pyesni e mos thoni se jo u zhduke e jo humbe.
por jam duke hedh bazat e formimit te familjes e me duhet te punoj shume ,sikur te gjeja ndonje goce me lek do ishte me e lehte per mua /pf/images/graemlins/smile.gifpo kjo sdo te thote qe po kerkoj ndonje goce tjeter.

ju puth te gjitha gocave se jeni shume te mira.

hot

Hotgirl

o none o none si e tradhto tjtren ky sy per sy!!! :eek: :eek: :eek:
thuj ishalla svje knej na thashethemet ajo.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

o zot ky njeri ska pune tjeter e vetem te me nxij jeten mua mundohet /pf/images/graemlins/smile.gif
mos shpif kot se te nxiva /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

un te te nxij jeten ty??!! kur kshu??!! :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif
un te kam edhe xhan :cool: (mos me keqkupto eee)

ps: sta kam friken /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

albana

Lara Croft

Un Harap me friken tate ne zemer roj se gjithe keto grifsha kane per te te gjetur ndonje fitil e do te ta vene zjarrin lumturise.Hapi i pare me duket se eshte hedhur,fsheh dashurine tende qe mos ju ngelet hatri vashave te forumit,ndryshon nick-un,pra i kthehesh identitetit te vjeter. :rolleyes:
Sepse me kujtohet nje thenie e vjeter e Mirushit per bishtin e nje qeni po Guraxi dhe Kordelja duhet ta dine patjeter /pf/images/graemlins/wink.gif :cool:

bazuka

Primus registratum

harap te trashegohesh ishalla e marsh nje gru si albana :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Albana, Mirushi e ka shprehur vetveten me ate thenie ne kohen e progresivitetit te masave popullore, kur te tere qente ishin njelloj dhe edhe bishtat si rrjedhim i kishin njelloj.
Me sa di une, qeni i Harapit eshte Doberman.. :eek: . C'do te thoshte Mirushi ne kete rast? /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------
"Love, n. - A mystic state of mind, where all things seem more beautiful and make more sense. Te feeling that everyone is watchig you and thinking 'is he nuts?', but who (tf) cares how true that is anyways"

albana

Lara Croft

Mirushi do te thoshte qe ajo race qeni ishte krejt e panjohur per Shqiperine komuniste dhe se gjithe qente shqiptare njesoj i kane bishtat.

H

harap

Guest

sa kot qe mendoni ndryshimin e nickut jua kam shpjeguar me lart.gjerat jane ashtu siç kane qene e dashur. /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] hi ela une
po si shkon puna me Harapin
mir Hote tepershendes
:wave: [/qb]
mka ngel nder e mazalla se ma mer njeri :shrug:

alinos

Forumium maestatis

Hote je e sigurt se ai pas dere asht Harapi???
Shiqo ne i her, se m'gja nuk asht ai /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes:
/pf/images/graemlins/laugh.gif

bazuka

Primus registratum

albana tulp tulp edhe qen e bere te shkretin :lol: nga ata qe te lepijne eeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

stargate ty spara te njoh mire po me duket se do me besh te heq dore perseri nga monogamia

bazuka

Primus registratum

Un te bej te heqesh dore nga te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

pa he njehere ta shohim se ate dua edhe une.