Sensacion!!!!!!!!! - Monogamia e Harapit

H

harap

Guest
Sensacion!!!!!!!!! - Monogamia e Harapit

sic eshifni kam ndryshuar shume edhe vete tema ju le te kuptoni.
te rejat mund ti merrni vesh nga eshmitaret e ngjarjes Gurax ' kordelja e albana e ndonje tjeter.

/pf/images/graemlins/tongue.gif :rockband:

albana

Lara Croft
Re: Sensacion!!!!!!!!! - Monogamia e Harapit

Harap o shpirt si je ti sot?Akoma besnik?
Sipas parashikimeve te Kordeles tani duhet te ishe duke e dredhur po me duket se e pati gabim kesaj here :devil:
Te te puth njehere se s'te kam puthur hic :kiss:

H

harap

Guest

o albana po lere kordelen aman se ajo me ka armik vetem me lufton edhe do te keqen tone, po po akoma besnik jam /pf/images/graemlins/smile.gif
jam i lodhur edhe po digjem nga malli per ty.
kam edhe probleme se spo me blejme haremin se me ka lene emer te keq /pf/images/graemlins/smile.gif

Lara kshu eshte me e verteta po kete here jo virtualitet /pf/images/graemlins/tongue.gif :rockband:

H

harap

Guest

epo ka te drejte psh une plasa duke punu po qetesine e gjej vete te grate tek gruja desha te them /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

harapo e hongre ne ti me ne fun e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

:eek: :eek: :eek:

Nuk u besohet me as syve te tu tani :eek:

Ndrikulle mos e ha /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

me ke e kishe me?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

sa kot qe ja fut kjo kordelja.
ajo le te flas une kam dashurine time.

hot

Hotgirl

harapo kush qeka kjo fatlumja me??
hajt se po ju shes te dyve me gjys cmimi ke dyqoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

pse si thu fatzeze po fatlume.

hot

Hotgirl

kisha hall se mos na ofendohej dhondrri /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HaRaP-in-LoVe:
[qb] sic eshifni kam ndryshuar shume edhe vete tema ju le te kuptoni.
te rejat mund ti merrni vesh nga eshmitaret e ngjarjes Gurax ' kordelja e albana e ndonje tjeter.

/pf/images/graemlins/tongue.gif :rockband: [/qb]
:lol: :lol: :lol:

albana

Lara Croft

Harapo kur te pyesin me ke je martuar pse nuk pergjigjesh apo ke frike se te prishen variantet? :rolleyes:

I

insane

Guest

sot tani ishte bo i cik tap, kishte pi nja 2 birra dhe u konfidua tek une si "i ndershem" qe jam.
me tha kush eshte vajza e tij e preferuar..nese e doni jam i gatshem ta shes informacionin.

kuptohet nese sje ti ajo qe ai deshiron leket do mi japesh gjithesesi.. (paradhenie)

harap..ekonomi tregu ske cti besh!!!

alinos

Forumium maestatis

:lol:

Pervec Harapit, meje, Albanes, Kordeles dhe Gurit asnji nuk e di kush asht, se kena ba pakt mos me e defty!
Kush thote nai gja tjeter me te degjuar e ka, e fjalet i merr era /pf/images/graemlins/wink.gif
Hec aty Harapo se t'u shtun kuotat ne burse /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. :wave:

eM

Paper Moon

HaRaPo di do vrare...

e ve bast qe nuk ka per te zgjatur me shume se nja dy muj!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

te puc :kiss: :wub:

I love new york

Primus registratum

shiko shiko c'vete kendej
harap po na bere kurioze more, kush eshte dashuria jote jo virtuale qe t'a paska prish mendjen kaq keq :wub: :wub: :wub:

papapapa si jam me aftesise e predikimit. a te thashe??? e di vete ti. ja erdhi lajmi tani Harapi in LOVE.
good for you my friend........
hajt po te jap nje :kiss: e te trashegoheni, vecse ne ae thuj emrin se na ngelet merak, apo jo miq???? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] :lol:

Pervec Harapit, meje, Albanes, Kordeles dhe Gurit asnji nuk e di kush asht, se kena ba pakt mos me e defty!
Kush thote nai gja tjeter me te degjuar e ka, e fjalet i merr era /pf/images/graemlins/wink.gif
Hec aty Harapo se t'u shtun kuotat ne burse /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s. :wave: [/qb]
te thash mduket, Harap qe tapos me 2 shishe birre ( kur pi macja uthull)
deshi sdeshi u hap me mu..si kerkova gje!

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] :lol:

p.s. :wave: [/qb]
he mo dhe juve pse beni keshtu????? na e tregoni dhe neve :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif