SEKSUALIZËM NJERZOR

eM

Paper Moon
Re: SEKSUALIZËM NJERZOR

seksualizem njerezor

Besoj se qellimi i pare i mardhenieve seksuale eshte krijimi ose vazhdime i njerezimit!

Martesa eshte "The Top " dmth ska me shume se ajo.

hmmmm tema eshte shume interesante!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Kordelja

Valoris scriptorum

Nese ju e kini fjalen per Seksualizem njerezor = cdo marrdhenie intime normale duke perjashtuar perversitetet dhe dhunshmerine , ahere jemi te qarte.
Por nese ju ngaterroni ketu krijuesin dhe moralin, me vjen keq ta them por jeni shume larg qyteterimit.

Ndoshta nuk eshte ky qellimi juaj.

Nuk e di pse ju imagjinoj si murgjit ose murgeshat me kamzhik per te perulur "prapesite" e imagjinates njerezore per te arrirre misionin "hyjnor".

Ne jemi njerez te thjeshte dhe dallojme nga sherbyesit e perendise ndaj:

Ne kemi vetem nje qellim ne kete jete si qenie te civilizuara; te mos cenojme te tjeret, te shijojme brenda normave te pergjithshme, te jemi me qellime te mira, te jetojme jetet tona, fundja ashtu sic na pelqen.Kjo per mua eshte e moralshme dhe shume njerezore, te tjerat pak rendesi kane.

Keshtu e mendoj une.
/pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Paper Moon

mir mendon! /pf/images/graemlins/smile.gif

Maredheniet nuk jane vetem per te kenaqur deshirat e njerit partner ose tjetrit.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Pfffffffffffffff kot m'kot Loje fjalesh!

Seksualizem njerezor. Shkruje shkurt e shqip :

Edukate seksuale ca me sillesh me fjale te kota sa knej anej!

Me dy fjale qenka: Si bejne ata te martuarit njerezor apo kafshor! E rendesishmja te edukojne ata qe vijne pas tyre.

Seksualizem icik me te ndezuar se keto te tjeret (personalisht s'em hyn ne xhep hic) por si do te jete nuk mund te quhet kurre Jo-legal pasi behet me deshire.

Sa per perendine, besoj se do ishte e lumtur edhe perendia ta dinte ai ai/ajo qe beri -c'beri :eek: eshte kenaqur.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Maredheniet nuk jane vetem per te kenaqur deshirat e njerit partner ose tjetrit.

eM : Ncuq /pf/images/graemlins/smile.gif Bejne mire edhe shendetit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb]Maredheniet nuk jane vetem per te kenaqur deshirat e njerit partner ose tjetrit.

eM : Ncuq /pf/images/graemlins/smile.gif Bejne mire edhe shendetit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
oj une thashe nuk jane vetem per...

e di qe jane te mira dhe per gjithe ato gjerat e tjera!!!!

eM

PrInCiPiEl

Primus registratum

Në vend të replikes:
Kujt i duken këto që potencoj si 'fjale te kota' nuk janë të detyruar që të marrin pjesë në diskutime në temë!

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ne vend te rreplikes:

Cdo teme qe hapet eshte per tu diskutuar apo gabohem? Me qe te pelqejne lojrat e fjaleve ty, mos pretendo qe te ju pelqejne te gjitheve. Cdo gje behet me deshire ndaj s'po e kuptoja kete titullin e temes tende! Me qe je kaq i zgjuar dhe din gjithcka shkruje shkurt e shqip jo demek si filozof i madh. Flmnd!

PrInCiPiEl

Primus registratum

Postuar nga diavolessa:
Cdo teme qe hapet eshte per tu diskutuar apo gabohem? Me qe te pelqejne lojrat e fjaleve ty, mos pretendo qe te ju pelqejne te gjitheve. Cdo gje behet me deshire ndaj s'po e kuptoja kete titullin e temes tende! Me qe je kaq i zgjuar
dhe din gjithcka shkruje shkurt e shqip jo demek si filozof i madh. Flmnd!
Temat kane formen e tyre dhe qellimin e tyre!
Kur dikush vije dhe ndaj meje me shprehet me Pfffffffffffffffedhe ca me sillesh me fjale te kota sa knej anej! etj etj , ky eshte
diskutim?Nese nuk je dakord me ndonje argumentim ketu atehere dil kundra,por me nje argument tjeter,jo me fjale si ato me larte!
Si une shkruaj eshte e drejte e imja , ti nuk mund te nderhysh aty!
Fundi i fundit : une merrem me te verteten !
Me nder qofshi!

PrInCiPiEl

Primus registratum

[qb]Fundi i fundit : une merrem me te verteten !

Ishalla e gjen . Bye![/qb]
Unë jam me të vërtëten , prandaj merrem me të !
Nese do te dish cka eshte e verteta ta tregoj :

E verteta eshte sekreti i te folurit dhe ndershmerise .
E verteta eshte baza e autoritetit moral.
E verteta eshte pika me e larte e artit jetsor.

Përfundimisht:
Pa asnje fije dyshimi jeta e njeriut do të jetë e dështuar nëse nuk posedon këto cilësi :
* Besimin,
* Veprimin e mirë,
* Këshillimin e njëri-tjetrit me të VËRTETËN , të drejtën!!!
* Këshillimin e njeri-tjetrit me durim dhe qëndrim të fortë !!!

Kjo ka të bëjë edhe me të VËRTETËN e SEKSUALIZMIT NJERZOR

Sinqerisht
PrInCipiEl

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb]
[qb]Fundi i fundit : une merrem me te verteten !

Ishalla e gjen . Bye![/qb]
Unë jam me të vërtëten , prandaj merrem me të !
Nese do te dish cka eshte e verteta ta tregoj :

E verteta eshte sekreti i te folurit dhe ndershmerise .
E verteta eshte baza e autoritetit moral.
E verteta eshte pika me e larte e artit jetsor.

Përfundimisht:
Pa asnje fije dyshimi jeta e njeriut do të jetë e dështuar nëse nuk posedon këto cilësi :
* Besimin,
* Veprimin e mirë,
* Këshillimin e njëri-tjetrit me të VËRTETËN , të drejtën!!!
* Këshillimin e njeri-tjetrit me durim dhe qëndrim të fortë !!!

Kjo ka të bëjë edhe me të VËRTETËN e SEKSUALIZMIT NJERZOR

Sinqerisht
PrInCipiEl[/qb]
Shume erotike
smoke.gif

Ema

Goddes

Principiel i dashur!
Qe kur e nise temen e pashe me interes(s'e fsheh edhe me buzeqeshje)-qe askush s'kish per ta zene fillin kjo ishte e qarte fare...
Ja Gezuar Vitin e Ri /pf/images/graemlins/smile.gif !
Ema

alinos

Forumium maestatis

Morali i temes eshte qe beni seks per te pjelle, pasi te jeni martuar dhe jo per kenaqesi fizike, apo e kam gabim?
Ksaj i thone si ta kapim veshin e majte me doren e majte, duke i rene nga ana tjeter!
Nejse seksi eshte nje gje qe njerezit duhet ta bejne nese e ndiejne se duan. I vetmi kufizim qe do vija ishte per moshat e vogla, edhe pse kam probleme me percaktimin e kufirit.
Sidoqofte edhe nen 18 vjec behet rendom, keshtu qe fenomeni nuk eshte me ne diskutim, ai ka ndodhur!!!

oneo

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga simply me:
[qb] Morali i temes eshte qe beni seks per te pjelle, pasi te jeni martuar dhe jo per kenaqesi fizike, apo e kam gabim?
[/qb]
Kush e tha nje gje te tille???

Normalisht qe e ke gabim.

Vetem per te pjelle, obobo.

PrInCiPiEl

Primus registratum

Njerezit dallojne prej kafsheve ne ate se deshirat e tyre seksuale jane prezente gjithmone.Kafshet zhvillojne deshiren e tille vetem ne periudhat pak para ÇIFTIMIT dhe ne kohen apo fazen e RIPRODHIMIT.
Eshte e qarte se deshira seksuale e njerezve nuk eshte vetem per RIPRODHIM por edhe per kenaqesi .Te kafshet deshira seksuale SAKTËSISHT eshte e E LIDHUR me funksinin e RIPRODHIMIT.

usastudent

Primus registratum

Sexi njerezor me ate kafsheror , do thoja une , ndryshon me teper ne rastin kur partneret jane te martuar.Dmth po nuk qene te martuar une them se kane rene ne nivelin e qenve. /pf/images/graemlins/laugh.gif
U shpreha pak ashper me duket :rolleyes: