Re: Seksollogu keshillon!
Fillimisht postuar nga ali pasha ............:
[qb] kam nje hall te madh ,
me ka hikur e dashura ne sicili dhe do te rrije rreth nje muaj atje
mund te me japesh ndonje keshille se cfare mund te beje ne mungese te saje
cfare me keshilloni (dhe mos me thuaj qe ke dorianen se ate e di vete )

[/qb]
Mirmengjes i nderuar pacient!
Halli qe ju ka zene nuk krahesohet as me te renen e catise ne maje te kokes ose me prerjen e dritave ne mes te janarit me -9 grade temeprature.E kuptoj shume mire se problemi juaj eshte psikologjik dhe se ju shkruani ketu se e dashura s'merr vesh nji llaf shqip!
Une ju keshilloj qe :
Te premteve ne darke,ora 23.00 te shkoni i pashoqeruar me femra ne Festen Shqiptare,Via delle Moline,Manhatan Pub(une nuk vi ),dhe te shfryheni sa me shume duke pellcitur syte tek studentet shqiptare gjys-bark me moton:te zhvishemi,te zhvishemi,ti ngecim nonjonit!
Uroni Zotin qe DJ M. te veje ndonje kenge te Shyqyries ose latine-amerikane dhe gocat te dredhin belin ne mes te pistes.
Nese ju japin para ato te shtepise pini 10 Angelo azzuro(e man men kur je bo tape ihere me kto?),dhe hidhuni ne krahet e ndonje cupe.nese ju kercenojne me kallashnikov kur te shkoni tek banjot ne katin perdhes dmth se cupa eshte e zene.
Nese jo pyeteni nese e ka emrin Doriana.
Pasi ta puthni mire e mire dhe te lini nam ne mes te vendit shoqerojeni ne shtepi dhe per tu bere interesant mos shkoni lart per mengjes /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Ikni ne shtepi dhe pini nje kamomil me vodka brenda.Kur te coheni ne mengjes hani edhe nje racion pilaf me mish pule dhe ferkoni fort e fort koken derisa tu dhembi melcia.
Merrni te dashuren ne Sicili,i thoni se e doni shume dhe problemi u zgjidh /pf/images/graemlins/tongue.gif !
Per me shume me kontaktoni ne Bar dei Servi,dite me shi /pf/images/graemlins/smile.gif !