Seksollogu keshillon!

ali pasha ........

Primus registratum
Re: Seksollogu keshillon!

kam nje hall te madh ,

me ka hikur e dashura ne sicili dhe do te rrije rreth nje muaj atje
mund te me japesh ndonje keshille se cfare mund te beje ne mungese te saje
cfare me keshilloni (dhe mos me thuaj qe ke dorianen se ate e di vete )
:cool:

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ali pasha ............:
[qb] (dhe mos me thuaj qe ke dorianen se ate e di vete )
:cool: [/qb]
ata qe e dine t`ia thone atyre qe se dine :rockband:

Belinea

Primus registratum

me falni mua , po Per ca e keni llafin ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

alternativi

Primus registratum

Ca muhabeti po bon mi BELINEA,nuk e njef ti teta Dorianen.Shpjegoja icik Doktoro goces se nuk e dika.Megjithate lali ty nuk te hyn ne pun teta Doriana te duhet xhaxhi Dordomuzi.

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga ali pasha ............:
[qb] kam nje hall te madh ,

me ka hikur e dashura ne sicili dhe do te rrije rreth nje muaj atje
mund te me japesh ndonje keshille se cfare mund te beje ne mungese te saje
cfare me keshilloni (dhe mos me thuaj qe ke dorianen se ate e di vete )
:cool: [/qb]
Mirmengjes i nderuar pacient!
Halli qe ju ka zene nuk krahesohet as me te renen e catise ne maje te kokes ose me prerjen e dritave ne mes te janarit me -9 grade temeprature.E kuptoj shume mire se problemi juaj eshte psikologjik dhe se ju shkruani ketu se e dashura s'merr vesh nji llaf shqip!
Une ju keshilloj qe :
Te premteve ne darke,ora 23.00 te shkoni i pashoqeruar me femra ne Festen Shqiptare,Via delle Moline,Manhatan Pub(une nuk vi ),dhe te shfryheni sa me shume duke pellcitur syte tek studentet shqiptare gjys-bark me moton:te zhvishemi,te zhvishemi,ti ngecim nonjonit!
Uroni Zotin qe DJ M. te veje ndonje kenge te Shyqyries ose latine-amerikane dhe gocat te dredhin belin ne mes te pistes.
Nese ju japin para ato te shtepise pini 10 Angelo azzuro(e man men kur je bo tape ihere me kto?),dhe hidhuni ne krahet e ndonje cupe.nese ju kercenojne me kallashnikov kur te shkoni tek banjot ne katin perdhes dmth se cupa eshte e zene.
Nese jo pyeteni nese e ka emrin Doriana.
Pasi ta puthni mire e mire dhe te lini nam ne mes te vendit shoqerojeni ne shtepi dhe per tu bere interesant mos shkoni lart per mengjes /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Ikni ne shtepi dhe pini nje kamomil me vodka brenda.Kur te coheni ne mengjes hani edhe nje racion pilaf me mish pule dhe ferkoni fort e fort koken derisa tu dhembi melcia.
Merrni te dashuren ne Sicili,i thoni se e doni shume dhe problemi u zgjidh /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Per me shume me kontaktoni ne Bar dei Servi,dite me shi /pf/images/graemlins/smile.gif !

Naki

Primus registratum

seksollog mi trego menyrat qe mujsh ta vrejsh nje femer a eshte virgjine pa pas sex dhe pasi ben sex si mujsh ta vrejsh se ka qen virgjine shenjat qe te tregojn se ka qen virgjine ????

Princesha

Primus registratum

po ti keke me i ra murit me kry 3 heret e dites, pse s'thu...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Teardrop:
[qb] Doktor!

Kam nje problem shume te madh!
Me vjen pak zor te shprehem...
...Pas marrdhenieve me te dashurin ai ka nja mpirje totale te krahut dhe parakrahut te djathte,
dhimbje te muskujve te gjoksit te djathte dhe skuqje te syve.I vjen per te vjelle dhe i dhemb koka...
E kam fajin une apo i dashuri?

Aman doktoresha me ndihmoni se jeni edhe femer vete...! [/qb]
po mend i mirren?? se mos mbet shtatezane moj :lol:

GJYSHI

Gjyshi

Fillimisht postuar nga Anasykaltra:
[qb] E dashur seksolloge sot ka ardhur nje leter per juve qe une po e postoj me poshte:

E dashme psikologja.Une jam 1 vajze,dmth jam grua se jam e martume nga fshati rr i Durrsit.Para 2 javesh u martova me dasem te madhe.dasmen e beme ke nji lokal ne qender te fshatit shume te bukur dhe te madh.burri im kishte ftu 357 veta ne dasem.
Une isha e virgjer naten e pare te marteses sepse me vite e kam rujt ndershmerine si gjene me te vyer.
Qe nga dita kur ber ate "gjene " me burrin kam nji problem shume te madh.Urinoj ngjyre jeshile.Mos me eshte care temthi???

Me dashuri,Servete [/qb]
Mos ha gje sallate jonxhe ti mi t'keqen :lol:
:lol: :lol: :lol:

angel_hurt

Primus registratum

e kom ni pytje per seksologen per ni problem ni shokut
ai osht rreth 17 vjeqar dhe gjat shikimit te ndonje filmi ku mund te ket skena erotike ai me ka thon se penisi i tij leshon long dmth(sperm)a osht kjo gje normale sepse ai thot se edhe kur puthet me ndonje femer atij i ndodh e njejta gje a osht kjo normale a jo dhe pse ndodh....????

angel_hurt

Primus registratum

ej ti rozalina syno ai ka problem dhe ti fillon e qesh a .....mor nese din nojsen trego se cduhet te bej tipi...qe mos ta ket mo at problem.

Le_Routard

Forumium maestatis

Tani ai shoku po ndrroj kanal kur fillojn skenat me 'perleshje trup me trup' ateher ma do menia se do e zgjidhi problemin.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

angel_hurt

Primus registratum

hahahhahaha
po e knaqni si gjithmon
ktu tema osht pytenti seksologun e seksolog nuk ka....
a osht tema e deshtuar dmt nese seksologu nuk arrin em tu pergjigj...????