Seksi virtual

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Duke qene se shikoj qe ne forum flitet shume per seksin, doja te dija nese do e praktikonit apo praktikoni kete forme seksi.

Dhe pyetja me pikante: Do e benit ne web me ndonje antar forumi qofte dhe pa e treguar fytyren?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Mirë që flitet këtu , por pyes vallë nëse arrihet të kuptohet se çfarë thuhet?!

Në fakt pres të lexoj çfarë do shkruhet me tutje në këtë rubrike...

Thamina

Papirus rex
Duke qene se shikoj qe ne forum flitet shume per seksin, doja te dija nese do e praktikonit apo praktikoni kete forme seksi.

Dhe pyetja me pikante: Do e benit ne web me ndonje antar forumi qofte dhe pa e treguar fytyren?
Hmmm besoj dhe jam shume e sigurte qe njeriu ben sex kudo,sido,e me kedo qe ai do ta beje kuptohet nese dhe pala tjeter eshte dakord me te njejten gje.

joetisti_

Locus omnem
Seksi eshte seks dhe si i tille do edhe kushtet psikologjike qe te realizohet. S'do te thote se eshte virtual dhe behet ndryshe nga ai ne realitet dhe se nuk do patos per t'u bere.
Por, po ta kesh femren ne shtrat real veshtire te mos mbaroje sukseshem aktiviteti. Kurse po te jesh ne virtualitet mund edhe te refuzojne njeri-tjetrin me nje mbyllje kamere apo mbyllje telefoni...

Femra s'do ta pranonte lehtesisht keshtu ne publik mendoj nese do ta bente ose jo. Nje mashkull e thote me troc. Dhe une e them: po, do ta beja me secilen qe do te donte.

Almaa'95

Papirus rex
Kur flitet neper tema erotike pa komplekse deri ne ate fare pike sa bajatoset , mendoj se dhe dicka e tille skundershtohet. Perkundrazi, praktikohet.
(Sec ma thot nje ze i BRENDSHEM kete lol) Eshte thjesht ajo pjesa qe thot @joetisti_ qe spranohet leht publikisht me goje, por veprimet pastaj.....jan gje tjeter.

Personalisht te tille femra/meshkuj i urrej. :).

Mirabel

Locus omnem
tani qe nga momenti qe ti e quan Seks...ja humbe sensin temes
seksi behet duke u prekur dhe duke infiltruar neper trupat e njeri tjetrit....

tema do ishte me e sakte nese do benim Mastubim virtual dhe ktu jam ok te pergjigjem.

nese ky personi do ishte dikush me te cilin do kisha deshire ta beja pse jo....kush do me paragjykonte?
tek e fundit jeta ime eshte e imja, c'pune kane gjykimet apo paragjykimet e te tjereve.

Universal

AnonymouS

tema do ishte me e sakte nese do benim Mastubim virtual dhe ktu jam ok te pergjigjem.

nese ky personi do ishte dikush me te cilin do kisha deshire ta beja pse jo....kush do me paragjykonte?
tek e fundit jeta ime eshte e imja, c'pune kane gjykimet apo paragjykimet e te tjereve.

Nese nuk ke lidhje me Sokol Ballen je ne rregull..

Universal

AnonymouS
Une e mendoj kshu!
Nese nje person ka nevoja seksuale ai eshte i afte te arrije gjithcka vetem e vetem te harrij ne ate qe do.
Pra kjo vlen per te mbaruarit e te shemtuarit lol

joetisti_

Locus omnem
Kur flitet neper tema erotike pa komplekse deri ne ate fare pike sa bajatoset , mendoj se dhe dicka e tille skundershtohet. Perkundrazi, praktikohet.
(Sec ma thot nje ze i BRENDSHEM kete lol) Eshte thjesht ajo pjesa qe thot @joetisti_ qe spranohet leht publikisht me goje, por veprimet pastaj.....jan gje tjeter.

Personalisht te tille femra/meshkuj i urrej. :).
Une kam thene se ta pranojne publikisht nje fakt qe per femren eshte pak siklet, sic eshte seksi virtuarl, eshte pak veshtire, ndonese disa e thone pa problem. Por sa per te diskutuarin per tema seksuale nga femrat, mendoj se jane me te shkathta se meshkujt.

Ata qe bejne seks virtual urren? :)

joetisti_

Locus omnem

Ashtu sic ka ushqim edhe fizik edhe shpirteror qe fiziku te kenaq stomakun kurse shpirterori zemren, ashtu ka edhe seks - qe ne shume forma prape seks quhet - qe eshte i ndryshem dhe ka shije te ndryshme. Masturbimi s'do te ishte virtual por real. Kurse i perziere me zerat dhe ndjenjat e te shijuarit, behet seks(virtual). S'besoj s'e u duk sikur kisha deshiren vetem te te kundeshtoja. Doja thjesht te ballafaqoja mendimin tim me tendin.

Une seksin ne telefon e pelqej shume...

joetisti_

Locus omnem
Ka lene pa thene, dhe jo s'e se dinte dhe as se edhe ti s'e di qe, ka shume ndryshim nga te dyja. Por po, kur masturbohesh shkon edhe me ke te doje qejfi edhe me ate qe me shume ne bote do.

Edhe pse disa pretendojne se masturbimi ka raste qe te duket me i mire se seksi, une e besoj fare pak.

Mirabel

Locus omnem
Bukowksi e kishte fjalen per vetveten ....ti se di per ke e ke? Lol
te besh dashuri me veten sepse me shume se veten sdo askend

joetisti_

Locus omnem
Bukowksi e kishte fjalen per vetveten ....ti se di per ke e ke? Lol
te besh dashuri me veten sepse me shume se veten sdo askend
As ti s'mund ta dish se e ka thene per veten. Une orientohem nga informacionet dhe nga pervoja qofte edhe nga ajo pervoje e pajetuar. Dhe perfundimi logjik eshte se ai ka lene pa thene.

vetvetja kurre nuk mjafton.

Mirabel

Locus omnem
As ti s'mund ta dish se e ka thene per veten. Une orientohem nga informacionet dhe nga pervoja qofte edhe nga ajo pervoje e pajetuar. Dhe perfundimi logjik eshte se ai ka lene pa thene.

vetvetja kurre nuk mjafton.
C'kompleksohu se je shume tens....e ka thene qe ne krye por e ke mendjen te kundershtosh e te filozofosh
masturbohesh-te besh vetkenaqesi
spo ta le ty ne dore ta analizosh e spo te le shteg per interpretim sepse masturbimi dihet me ke behet...nejse nejse
ti lexon pertej germave :p
por nganjehere nxitojme te shikojme pertej...kur gjerat jane si kristal para syve!

joetisti_

Locus omnem
C'kompleksohu se je shume tens....e ka thene qe ne krye por e ke mendjen te kundershtosh e te filozofosh
masturbohesh-te besh vetkenaqesi
spo ta le ty ne dore ta analizosh e spo te le shteg per interpretim sepse masturbimi dihet me ke behet...nejse nejse
ti lexon pertej germave :p
por nganjehere nxitojme te shikojme pertej...kur gjerat jane si kristal para syve!
Ku e vure re ti kaq kompleks?! Filozofet apo ata qe kane dhunti te shpjegojne mire dukurite, nuk shpjegojne me detaje sepse e dine se shume mire edhe mund te gabojne por shume mire edhe se te gjitha s'i thone dot. Te mendimi i tyre veshtire te heqesh sepse jane ekspert dhe zor se gabojne, por mund te shtosh. Po te merrnin ata persiper ta shpjegonin nje gje me te gjitha detajet as do te dilte koha te lexoheshin. Pra me pak fjale s'mund te merret si copy-past dicka nga dikush dhe ta kesh si rregull te pandryshueshem.

Po mendoja a mund te ngele shtatzene femra ne seksin virtual ?! :p

joetisti_

Locus omnem
Je ti ajo qe s'lexon mire. Asgje personale, por them ate qe duket. [filozofet apo ata qe kane dhunti te shpjegojne mire dukurite], kam thene une.
cne vella, a s'mund te isha kusheri? :p

Bukovskin une s'e kam lexuar, por thone se eshte i zoti. Edhe shkrimtaret jane disi filozof mendimi...