Seksi oral?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Seksi oral?

Ahhhhhh e paske bo noj pisllik he?
laugh.gif
me gjithe ket Sorry qe i ke fut o Gjysh....kam dyshime...
laugh.gif

Cleopatra

Forumium praecox

hahahah disa tema ktu sa interesante apo dhe serioze perseri me bejne te qesh...me bejne te qesh nga menyra se si i keni shtruar pytjet.
A quhet tradheti?
Hell yeah qe quhet tradheti.
Personalisht mendoj qe tradheti quhet CDOGJE QE FILLON NGA SHPIRTI,MENDJA,ZEMRA...nesenjeriu arrint a imagjinoj...edhe ate e quaj tradheti jo me sex oral.hahaha habitem per Francezet qe qenkan alarmuar.Ngelet Sex,e sex me Dashuri jane lar,por perseri tradheti e shikoj.Ndryshe sdo dilnin ne shitje lolipop's po te mos ishte tradheti perdornim kete tjetren.
grin.gif
WTF u people are funny.

Cleopatra

Forumium praecox

"Eshte tradheti, ndaj organit tjeter qe ngel i paperdorur, kur goja punon. "
hahhaa Most wanted.
grin.gif

si i tha ajo prostituta "organit" te vet "ti mos fol i tha se ja kam heq gojes e ta kam dhene ty"
grin.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Duhet me bo nje liste te atyre ngjarjeve apo rrethanave qe te cojne ne tradheti dhe te atyre qe jo. Qe ta dime te pakten ku e ka kufirin toka e minuar, qe edhe po shkelem ne derrase te kalbur te pakten te biem bute..
laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: m0sTwAnTeD</div><div class="ubbcode-body">Eshte tradheti, ndaj organit tjeter qe ngel i paperdorur, kur goja punon.
laugh.gif
</div></div>

Po Pse Mer KUr Bo 69 Quhet Tradhti e ... Masnejna Fillo me Misionarin ne Ja Si ngel Hatri Asnjonit As Tjetrit ...

KJO Teorike Duhet diskutu ne n France ... Vetem t jen 2 2 t Paster mos thote NJoni Tjetri qe Ma Shlo i POrdhe Sa me M Omelsu Gojen ...

Thamina

Papirus rex
Seksi oral?

A eshte tradheti seksi oral?
e kam fjalen kur je me dike tjeter dhe papritur te vjen rasti, e bere me nje tjeter dhe kaq asgje me shume, cfare eshte tradheti kjo?
Do ndaheshe me te dashurin/en per kete, apo eshte dicka e vogel.
Eshte nje debat ne fakt qe e gjithe Franca po e diskuton, ju cfare mendimi keni, tradheti apo dicka e vogel
hahahahahah me falni por kam qeshur me lot kur e lexova.
Si more?dicka e vogel?
hahahahaha per mua kjo eshte bojagi e madhe dhe patjeter qe esht tradheti.Hey zot Francezet spo din thote.hahahah

Al-Punk

Still here
hahahahahah me falni por kam qeshur me lot kur e lexova.
Si more?dicka e vogel?
hahahahaha per mua kjo eshte bojagi e madhe dhe patjeter qe esht tradheti.Hey zot Francezet spo din thote.hahahah
Sipas standartit te Bill Clinton nuk eshte tradheti!
ceb.jpg