seksi ne psikozen e individit?

policia

Forumium maestatis
Re: seksi ne psikozen e individit?

me te degjuar e kam se dy polet rreth te cilave vjen verdalle bota jane seksi dhe parate...

S

Scorpion

Guest

Aaaaa se dijsha /pf/images/graemlins/laugh.gif Ok, seksi eshte preteksti, faktet flasin boll ma s'po e zgjasim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti ke ndonje ide per temen?

P.S Se harrova I.goddess shko te zona Erosit se ke ca literature andej nqs te intereson /pf/images/graemlins/laugh.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
P.S Se harrova I.goddess shko te zona Erosit se ke ca literature andej nqs te intereson /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Eshte literature nga burime te pasigurta /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/booki.gif

S

Scorpion

Guest

Na gjej e na thuaj ti nje literature me burime te sigurta! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

Na gjej e na thuaj ti nje literature me burime te sigurta! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Une nuk u shita si eksperte ne shkencat thekthuale,ti qe na rrafe gjoksin si i tille bujrum,na gjej literature qe ja vlen te lexohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

As une nuk i shita si i tille, gjithsesi literatura e tepert te ben dem /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ashtu dhe seksi i paket shkakton deme ne shikim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

As une nuk i shita si i tille, gjithsesi literatura e tepert te ben dem /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ashtu dhe seksi i paket shkakton deme ne shikim /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
ti si je me shikimin?:D

S

Scorpion

Guest

Arrij ta fus fijen e perit ne gjilpere te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

Arrij ta fus fijen e perit ne gjilpere te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Shyqyr qe ka nga ato gjilperat XXX-large /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ketej nga zona ime perdorim gjilpera te vockla /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S

Scorpion

Guest

Dhe mua nje teori e tille :

Kur nje femer thote Jo, ka dashur te thote ndoshta,

Kur nje femer thote Ndoshta ka dashur te thote PO

Kur nje femer thote Po, Lutu te dalesh i gjalle prej saj /pf/images/graemlins/laugh.gif

I wonder kush e ka thene /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

Dhe mua nje teori e tille :

Kur nje femer thote Jo, ka dashur te thote ndoshta,

Kur nje femer thote Ndoshta ka dashur te thote PO

Kur nje femer thote Po, Lutu te dalesh i gjalle prej saj /pf/images/graemlins/laugh.gif

I wonder kush e ka thene /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]
Teori diletantesh,teori meshkujsh te paeksperience me femra /pf/images/graemlins/laugh.gif Pyes veten se pse nje si ti me aq shume "eksperience"perdor bazamente te tilla ne formulime teorish /pf/images/graemlins/angel.gif

S

Scorpion

Guest

Degjo, ose lexo: Djemve u punon 20 % e trurit dhe 80 % e drurit /pf/images/graemlins/laugh.gif Meqe ishim te tema, se s'duhet me dal jashte teme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ke kundershtime ti?

Immortal_goddess

Primus registratum

Degjo, ose lexo: Djemve u punon 20 % e trurit dhe 80 % e drurit /pf/images/graemlins/laugh.gif Meqe ishim te tema, se s'duhet me dal jashte teme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ke kundershtime ti?

[/ QUOTE ]
Le ta specifikojme dhe ca(perhere ne kuadrin e temes): meshkujve ju funksionon 20 % e hemisferes te djathte dhe JO secila hemisfere me nga 20% /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hemisfera jote e djathte me kapacitet prodhues 20% ka ndonje kundershtim?

S

Scorpion

Guest

Ka ajo tjetra me 80 % /pf/images/graemlins/laugh.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

Ka ajo tjetra me 80 % /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Per ate tjetren s'pyta une,ne femrave na pelqen ta injorojme egzistencen e dualitetit ne boten mashkullore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

Dhe njerezit ankohen vetem kur kane halle, apo jo Mr.Love ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Per ner tashi qe jam single sikur s'shtyhet... /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj po ankohem

virginia

Primus registratum

se kuptoj pyetjen fare ne fakt. tani a eshte seksi i rendesishem per njeriun apo a eshte ai shkak per nje njeri qe ka psikoze??sqarohu se nuk po kuptoj fare. me duket se dhe njehere o autor ta kane bere ket pyetje.

PS: psikoza eshte semundje psiqike dhe shpesh njerezit me psikoze kane nje ndarje me realitetin. psh schizophrenia ben pjese ne kete kategori

bona

Primus registratum

po nasho ashtu eshte

neser kam provim per ilacet antipsikiatrike. dhe keto kalamajt me siper nqs duan te vuajn nga
priapism== erection i vashdueshem mund te marrin trazodone.

bona