seksi ne orar te punes

joetisti_

Locus omnem
seksi ne orar te punes

qe ndodh, ndodh gjithandej dhe nga ata prej te cileve e pret me pak. dhe thua: si ka mundesi edhe filani?? edhe fisteku??
c' e shtyn filanin dhe fisteku te rrezikojne pikerisht ne ambjentin e punes??
eh...

-Zana-

e...Thjeshte
Mundohem mos ta perziej me punen , ne fakt as mos te mendoj per te ne pune, jo me te bej sex .. edhe pse me kolektivin flasim rregullisht ne lidhje me seksin .. se na merr mendjen jo per gje, na iken djersa per shalesh pastaj :D

Never ever mix pleasure with business.

joetisti_

Locus omnem
Mundohem mos ta perziej me punen , ne fakt as mos te mendoj per te ne pune, jo me te bej sex .. edhe pse me kolektivin flasim rregullisht ne lidhje me seksin .. se na merr mendjen jo per gje, na iken djersa per shalesh pastaj :D

Never ever mix pleasure with business.
Po seksi ne orar te punes eshte me i preferuari :p
po shefit i thuhet kollaj jo andej nga ju?

-Zana-

e...Thjeshte
Po seksi ne orar te punes eshte me i preferuari :p
po shefit i thuhet kollaj jo andej nga ju?

E pse Qenka me I preferuari? Mua me ngjan me shume si deshperim /abuzim se qejf. Lol

Shefit, varet nga personalitetet shijet personale .. Por nuk kam degjuar te behen abuzime te tilla e nese behen merren masa te rrepta... Ose eshte zgjedhja e personit /persones.. Por Gjithsesi sipas rregullit te punes eshte I ndaluar nje ushtrim I tille . Personalisht refuzoj te Punoj per meshkujt- dmth qe te kem shef. Kshuqe nuk me Kane ndodhur ndonjehere raste te tilla... Por nese do me ndodhte, do Ishte shume I pafat ai mashkull. Lol

joetisti_

Locus omnem
E pse Qenka me I preferuari? Mua me ngjan me shume si deshperim /abuzim se qejf. Lol

Shefit, varet nga personalitetet shijet personale .. Por nuk kam degjuar qe behen abuzime te tilla e nese behen merren masa te rrepta... Ose eshte zgjedhja e personit /persones.. Por Gjithsesi sipas rregullit te punes eshte I ndaluar nje ushtrim I tille . Personalisht refuzoj te Punoj per meshkujt- dmth qe te kem shef. Kshuqe nuk me Kane ndodhur ndonjehere raste te tilla.
uroj te mos kesh genjyer :p
cne deshperim, seksi s'ka orar dhe edhe nese eshte e ndaluar seski eshte shkaku me i mire per te thyer rregullat. :)

-Zana-

e...Thjeshte
I won't let fantasy rule me & make me look cheap . At work I like to be respected and taken seriously .

I got table in the kitchen, at my house or in very prv area . Lol

joetisti_

Locus omnem
I won't let fantasy rule me & make me look cheap . At work I like to be respected and taken seriously .

I got table in the kitchen, at my house or in very prv area . Lol
tavolina ka plot, por ajo e punes ka magjine joshese qe e njohin pothuajse te gjitha vajzat punetore :)

-Zana-

e...Thjeshte
Nuk na e fakton dot te kunderten - jashte Pune . Po e njenta gje ndodh edhe ne shpi.. Kshuqe u failed. Kshu thjeshte tregon deshperim e ne shume raste edhe tradheti..

joetisti_

Locus omnem
po te ishte ndryshe do te benin temen 'seks ne shtepi', ja nje prove qe puna ka "nxehtesi" me te madhe.

joetisti_

Locus omnem
So what u trying to say , that everyone should have sex at work .. To get the magic ? Imao
mua me flet anglisht qe s'e di? :)
jo, une them se ka vecanti, pastaj praktikimi eshte idividual. Mendo per nje vend pune ne are, te besh seks mes misrave eshte bukur...

-Zana-

e...Thjeshte
mua me flet anglisht qe s'e di? :)
jo, une them se ka vecanti, pastaj praktikimi eshte idividual. Mendo per nje vend pune ne are, te besh seks mes misrave eshte bukur...

Ndersa une po te them qe c'do kush mund te shkoje ne nje are misri , e te beje seks .. Nuk eshte e thene qe o ne orar te punes o ska .. Apo ky fakt te dhuroka caste magjike ... Po e njenta gje edhe me tavolinen . Lol

joetisti_

Locus omnem
Ndersa une po te them qe c'do kush mund te shkoje ne nje are misri , e te beje seks .. Nuk eshte e thene qe o ne orar te punes o ska .. Apo ky fakt te dhuroka caste magjike ... Po e njenta gje edhe me tavolinen . Lol
Mund te te jepja te drejte ne pamje te pare te arsyetimit tend. Por jo, s'eshte e njejta gje. Dhe kjo jo per mua vetem. Une vecsa e vertetoj.

mbase sepse ke lene punen dhe ke merakun se te kapin, mbase ketu eshte nje sasi e magjise...

-Zana-

e...Thjeshte
U sound sad , my friend .

Nje ndjenje te atille , mund ta per shkruash edhe I rrethuar nga njerez te tjere ne shpi/shoqeri .. Rruge etj etj . Por nuk do ta lejoje, veten tende .. Te sillesh si barbon /b*itch per nje te shpejte. Lol

joetisti_

Locus omnem
kurse ti tingellon pa fantazi :)

edukate per te mos ekzagjeruar, sidomo ne seks, eshte te behesh me katolik se Papa.
perfytyro dikush qe punon pilot, ku mund ta beje ai nje te shpejte me stjuadesen ulur ne "timon" pervecse ne pune :p