Seksi ,kur ti vije koha .

life2548

Primus registratum

Seksi dhe rendesia e tij ne nje maredhenie.
Duhet te njihet partneri si person dhe pastaj
te shkohet tek seksi apo seksi mund te jete
nje pike lidhje e rendesishme per kete
cift.
Jepni mendimin tuaj

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Seksi ,kur ti vije koha .

Tema me duket interesane dhe nga ana tjeter me vjen mire qe kemi arritur ne piken e te diskutosh per mardheniet intime nuk eshte me nje tabu.

Une jam e mendimit qe njeriu duhet te njihet me pare me partnerin qe kerkon te kryeje mardheni dhe me pas te kaloje natyrshem ne to.Koha se kur; vjen fare natyrshem.Gjithsekush e zgjedh vete me ke dhe kur, ashtu si ta ndjeje.

/pf/images/graemlins/smile.gif

mostro

Putraku

Edhe une jameitenjejtit mendim! /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Te vesh gjithmon seksin mi cdo gje tjeter nuk me duket shume njerezore... /pf/images/graemlins/laugh.gif

lule ne dritare

Primus registratum

Me vjen mire qe Kordelja ka kapur nje teme interesante per te diskutuar.Une jame e mendimit se i ka ikur koha ku "prona private te rruhet si syte e ballit"por ne te njejten kohe nuk duhet te nxitohemi ne gjera te tilla se qendron mirkuptimi sinqeriteti edhe shume gjera te tjera ne rradhe te pare dhe cdo gje duhet te rrjedh natyrshem.Duhet te kete edhe nje fare mirkuptimi edhe nga ana e partnerit ne kete mes qe ti mos ta bej seksin si qellim me vete por te jete me i durueshem te jape me shume kohe qe te vij cdo gje e natyrshme. :thumbsup: Se mendoj se me kalimin e kohes ne pergjithsi djemte i shohin vajzat si nje xhaket te re te paprovuar qe bejne njeren sa pa provuar edhe me pas sado i ri edhe i bukur te jete xhaketa kerkojne te provojne xhakete tjeter edhe ne fun behesh pishment se i je dhene dikujt qe nuk te ka merituar.
Prandaj jame e mendimit qe nuk duhet nxituar ne sex.
help.gif

Thamina

Papirus rex

Seksi dhe rendesia e tij ne nje maredhenie.
Duhet te njihet partneri si person dhe pastaj
te shkohet tek seksi apo seksi mund te jete
nje pike lidhje e rendesishme per kete
cift.
Jepni mendimin tuaj
si si kur ti vije koha eee....hahah e forte kjo.
Jo po kur ti dali moda.
Sex behet kur te behet e kur e ndjen ta besh