Seksi apo Cokollata?

treshi

Primus registratum
Re: Seksi apo Cokollata?

Kjo bukuroshja paska zemer shum te mire vallaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

chocolat.jpg

treshi

Primus registratum

kjo ka per te pelqyer ..i promise /pf/images/graemlins/wink.gif
futi i tlepime e laje me beshtym :goofy:
chocolat_nipplegate.jpg

ene mjaft kerkove cokullat se do tprishen dhomet pisi dreqit :tipsy: :smash: :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Mmmmmmmmmmmmmm. Bye bye /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .

Vallaj Kokone e shef që nuk kom faj un që du çokollat? :goofy:

MLK

Primus registratum

Te dashur bashkepjesmares te AF, e shoh qe ajo puna e shijes time paska nxitur debatin midis jush dhe prej debatit lindin nganjehere dhe keqkuptime. Ne fakt thuhet qe nuk ka keqkuptime, po fjale te thena keq e keshtu qe po jun driçoj pak me teper ne shijet e mija /pf/images/graemlins/laugh.gif Meqe Isabelle solli nje shembull teper pikant me punen e gricjes prej pjeshkes nese "pjeshka" nuk eshte e lare mire dhe mendoj qe ka teper te drejte dhe eshte me te vertete e bezdiseshme kur ke si tip alergjise, une do te thoja qe thjesht duhet adaptuar qe te evitohet kjo gje. Pra njeriu duke qene se ndodhin keto probleme me pjeshken vendosi te mendoje e ta ndryshoje pamjen e jashteme te pjeshkes. Duke e pare dhe une kete "pjeshken" me pamje te jashteme te ndryshuar mund tju them me plot gojen qe me la pa men dhe me pelqeu akoma me shume se pjeshka se ishte identike si pjeshka, nga ndryshimi i ijashtem dukej akoma me roze ne te kuqe dhe qe te mos i ngaterronim emrin ja vume "Nektarina" :lol: :lol: :lol: :lol: Pra do te thoja qe nektarina eshte ma e mire se çokollata /pf/images/graemlins/laugh.gif

treshi

Primus registratum

ik tashi maro ca pune ke per te ba /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

E di e di te kuptoj shume mireeee cmenem un qe jom femer e jo me ti :cool:

MLK ti e ke fajin qe na hap ksoj telashesh :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

MLK e pe ate çokollatën përpara ti? Po m'ke gjet nji nektarinë aq të ethshme sa ajo çokollata të lutem ta nxjerrësh ktu :devil: /pf/images/graemlins/tongue.gif .

MLK

Primus registratum

Kondra ajo nektarina qe kam qef une eshte e pamundur te afishohet ne AF :confused: kokone e di arsyen se eshte pak si puna e avatar-it qe doja te kisha e stafi i AF nuk pranuan ta botonin se eshte jashte normave te AF, thjesht problem Copyrights :lol: :lol: :lol:

/pf/images/graemlins/laugh.gif C'na e ngritet mendje per nje.. :idea: cokollate... /pf/images/graemlins/blush.gif

MLK

Primus registratum

Po mire more po nuk mendoni fare per njerezit qe mund te jene me probleme shendetesore qe afishoni keto foto! Ajo foto e asaj nga koka deri te kembet me çokollate, 4 kg çokollate siper, imagjinoni te jete ndonje diabetik i bije te vdesi nese e lepin gjithe ate "çokollate" /pf/images/graemlins/laugh.gif

treshi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Po mire more po nuk mendoni fare per njerezit qe mund te jene me probleme shendetesore qe afishoni keto foto! Ajo foto e asaj nga koka deri te kembet me çokollate, 4 kg çokollate siper, imagjinoni te jete ndonje diabetik i bije te vdesi nese e lepin gjithe ate "çokollate" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te na fali hapesi i temes por nuk ishte qellimi yne te semurnim njerezine perkundrazi kishim qellime sheruese :thumbsup: :idea:
Na e pranon faljen ?? :wub: :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif

treshi

Primus registratum

pse ti je aty mo :smash:
Duaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif po jo si ai aty ciper :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ok, hajde hikim hajm çokollat /pf/images/graemlins/laugh.gif .

P.S. Pse kom përshtypjen se të njof un ty? :rolleyes:

:smash: Kondre mos provoko,hajt se t'a kam qendis tek "Kot me lidhje".. :devil:
Une e kam cokollaten time ,edhe pa e publikuar... :wub: Nuk po i bej shume reklame ,se i sulen te gjitha temadasheset :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

treshi

Primus registratum

:kiss: /pf/images/graemlins/wink.gif
po qe per te njoftme ti njef gjysmen e forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajt se po ik un perpara po te pres mshpi , mos harro te me blesh ferrero rocher se i kam qef :smash: :goofy:

qaooo kalamajaaa

Dolores

Primus registratum

seks me mire se cokollatat te japin pucrra...seksi ti heq /pf/images/graemlins/laugh.gif