Seks & Dashuri nje apo......

I love new york

Primus registratum
Seks & Dashuri nje apo......

ne fakt idene per kete teme e marr nga tema e hapur nga papi se sa i rendesishem eshte seksi.
tani drejtimi i temes times eshte ky: mendoni se seksi eshte i ndare nga dashuria? apo mund te kete dashuri pa seks ose sekd pa dashuri?
a mund te duash nje njeri dhe te besh seks (just seks) me nje tjeter apo nuk ka lidhje logjike mes tyre???
do isha kurioze si mendoni sepse une nuk kam nje pergjigje te drejtperdrejte.

Blendi

Primus registratum
Re: Seks & Dashuri nje apo......

Une zakonisht ndjej deshire te bej seks me njeriun qe dua. Pastaj ka edhe respekt ne dashuri.
Sikur eshte pak idjote si ide qe te futesh brenda grash te tjera pastaj prap brenda gruas qe do (ta besh kete pa e vrare mendjen fare do te thote qe je komplet i semure).
Bej hesap vete, ver veten ne pozicjonin e tjetrit dhe kupto si do ndiheshe nga te shkerdhyerit e tij lart e poshte. Ose ne cunat po te na shkonin te dashurat me ndonje tjeter si do na vinte? (O,o ca po vrasin mendjen per vonesen mbreme /pf/images/graemlins/tongue.gif )
Jo dhe aq kendshem he?
Rregulli i arte eshte ta trajtosh tjetrin si veten.
Oh, dhe shume seks me te dashurin/en. Good Stuff

Ela_001

Primus registratum

Blendi, dakort ne teori lal po ne praktike funksionon ndryshe, pasi majority of men tani edhe shume femra will cheat. Ndonjehere e bejne per seksin, ndonejhere per dashuri, ndonjehere per te dyja se jane ne nje martese ku nuk jane fullfilled. Kjo jeta ka shume komponente qe ahhhh kot qe ti hysh ketij muhabeti teresisht. Anyway, my rule eshte to make love, not just sex dmth me nje person qe dua, po se si vijne gjerat ne ca sitata asaj nuk i dihet.

Neptune's Daughter

Primus registratum

Sexi dhe dashuria jane dy gjera te ndryshme them une sepse nese ka dashuri sexi vjen si rrjedhoje,dhe kjo eshte e hyjnore po sexi pa dashuri eshte per ndonje arsye tjeter si psh interesi apo ku ta di une se cfare.

Guest

Me pelqen arsyetimi yt BLENDI! ke fol s burrat! /pf/images/graemlins/wink.gif

Thug_Babe

Primus registratum

Edhe une keshtu e mendoj.The best sex do ishte me ate qe dua e ndjej per te.
Pastaj sex sa do i bukur te jet mendoj se mbaron teper shpejt.Pra ska asnje lidhje tjeter qe i mban afer ato dy persona pervec se sex.

pinkparadise

Forumium maestatis

mund te duash pa sex
mund te besh sex pa dashur

po i pate te dyja eshte akoma me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

por personalisht preferoj te dua edhe pse nuk kam seksin se sa te bej seks pa dashuri fare