Seks & Dashuri nje apo......

I love new york

Primus registratum
Seks & Dashuri nje apo......

ne fakt idene per kete teme e marr nga tema e hapur nga papi se sa i rendesishem eshte seksi.
tani drejtimi i temes times eshte ky: mendoni se seksi eshte i ndare nga dashuria? apo mund te kete dashuri pa seks ose sekd pa dashuri?
a mund te duash nje njeri dhe te besh seks (just seks) me nje tjeter apo nuk ka lidhje logjike mes tyre???
do isha kurioze si mendoni sepse une nuk kam nje pergjigje te drejtperdrejte.

Blendi

Primus registratum
Re: Seks & Dashuri nje apo......

Une zakonisht ndjej deshire te bej seks me njeriun qe dua. Pastaj ka edhe respekt ne dashuri.
Sikur eshte pak idjote si ide qe te futesh brenda grash te tjera pastaj prap brenda gruas qe do (ta besh kete pa e vrare mendjen fare do te thote qe je komplet i semure).
Bej hesap vete, ver veten ne pozicjonin e tjetrit dhe kupto si do ndiheshe nga te shkerdhyerit e tij lart e poshte. Ose ne cunat po te na shkonin te dashurat me ndonje tjeter si do na vinte? (O,o ca po vrasin mendjen per vonesen mbreme /pf/images/graemlins/tongue.gif )
Jo dhe aq kendshem he?
Rregulli i arte eshte ta trajtosh tjetrin si veten.
Oh, dhe shume seks me te dashurin/en. Good Stuff

RediRock

Primus registratum

good job blendi, way to get some p... points. /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse se bej shaka, ti ke te drejte ne ate drejtim dhe ne nje bote ideale, filozofia jote do te ishte ligj i domosdoshem dhe perfekt. por, fatkeqesisht gjerat nuk na shkojne gjithmone ashtu. sex pa dashuri eshte shumica e rasteve. po qe se nuk besoni, pyetni dike afer se sa here kane qene ne dashuri dhe me sa persona kane fjetur. 99.99999% te kohes, numri i dyte do te jete me i madh se i pari. une faktikisht shoh diference edhe ne menyren se si e bejme seksin duke u varur ne faktin nese dashuria eshte presente apo jo. nese eshte vetem seks, body contact is minimal, shumicen e kohes vetem organet seksuale takohen. por kur ben dashuri, te dy trupat behen njesh, me puthje, ledhatime, djerset perzihen bashke, ... nuk po them kush eshte me mire apo kush eshte me keq. mendoj qe te dy llojet jane te nevojshme. por fatkeqesisht (apo fatmiresisht) seksi with no feelings involved eshte present ne nje % shume me te madhe sesa te berit dashuri. flm...

he se per pak harrova, sa per dashuri pa seks, edhe neqoftese ekziston sdua tia di per te sepse seshte per mua. i need some bumpin' and grindin' in my life.

I love new york

Primus registratum

o blendi
ate thenien tek firma jote ekam pare nenje pankarte demostrate kundra luftes ne belgjike.

kot just for fun /pf/images/graemlins/laugh.gif

alba

Primus registratum

Po per teorira te qajme gjithmone ne. Kur vjen puna tek praktika te gjithe harrojme c'thuhet dhe vrapojme pas sexit te cfaredollojshem(si me dashuri e si pa dashuri).
Ja te diskutojme nje nga rastet me te komune :kur ben dashuri per here te pare me njeriun qe do duash me vone psh. Nga e di ti qe do biesh ne dashuri me te? Thjesht shkon e ben sex se ke disa ndjenja dhe kaq,me vone shikon qe te perputhen shume gjera dhe ketu hyn dashuria. Ne kete pike jam dakort qe sex + dashuri = grrreeeaaat /pf/images/graemlins/laugh.gif PO gjithmone kur nisesh per sex ne radhe te pare ke instiktet e trupit qe te udheheqin. Pastaj kur ke ndjenjat behet akoma me intensive dhe ekoklavitur ceshtja. Nejse se po e zgjas kot. Si perfundim Sexi nuk ka te beje dhe aq shume me dashurine por kur nderthuren bashke eshte dicka e mrekullueshme. Kaq.

Guest

Fillimisht postuar nga Baltimore's Finest:
[qb] good job blendi, way to get some p... points. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
yeh i think soo too he is a great bullshiter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Paperina, sapo e pashe kete problemin e temes, me date 1 Prill. Po e hap serisht pasi lidhja qe ke vendosur con ne nje teme qe nuk egziston.

karamel eyez, une nuke thashe per bullshit ate qe thashe sepse duke qene se fola nga eksperienca ime, vetekuptohet qe jam i kenaqur me ca kam tani, dhe nuk po perpiqem fare, to get some more. /pf/images/graemlins/wink.gif
Chill!

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] karamel eyez, une nuke thashe per bullshit ate qe thashe sepse duke qene se fola nga eksperienca ime, vetekuptohet qe jam i kenaqur me ca kam tani, dhe nuk po perpiqem fare, to get some more. /pf/images/graemlins/wink.gif
Chill! [/qb]
Pfffffffffffffffff njeri pa ambicje !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Paperina, sapo e pashe kete problemin e temes, me date 1 Prill. Po e hap serisht pasi lidhja qe ke vendosur con ne nje teme qe nuk egziston.

karamel eyez, une nuke thashe per bullshit ate qe thashe sepse duke qene se fola nga eksperienca ime, vetekuptohet qe jam i kenaqur me ca kam tani, dhe nuk po perpiqem fare, to get some more. /pf/images/graemlins/wink.gif
Chill! [/qb]
thank you blendi
jam vertet tolerante por disa here prepotenca dhe kompetenca e disa administratoreve me nervozon. tema eshte ndryshe po ta lexosh me vemendje dhe une per sinqeritet thashe se u "frymezova" nga tema e paperines. :confused: :confused:
anyway

LEA

Primus registratum

i kam zili njerezit qe jane ne gjendje ta ndajne seksin nga dashuria.

TranofiljA

Primus registratum

He mi se nuk eshte dhe aq e veshtire.....mylli syte!

Me t'nigjume e kam dhe une :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

kot u futa me pa ça kish shkrujt TranY /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] http://www.albforumi.com/af/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=42;t=000346

Nuk kuptoj perse i trasferoni temat mor njerez! /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ke te drejt peperina smerret vesh se ça bohet ne njeren an flitet per virgjerin ne tjetren per dashurin pse ateher kerkojn qe femra te jet e virgjer si do e kuptoj se cka esht dashurija a po sexy

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] kot u futa me pa ça kish shkrujt TranY /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si tu duk? e thash mir e???? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif