SEKRETET E NJË JETE TË LUMTUR SEKSUALE

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi
add2ea42e812ab1a93aeb448c77486c3.jpg

Triqe që do të shtojnë ngjyrë në jetën tuaj seksuale ...
1. Zbrazeni mendjen tuaj, qetësohuni

Për këtë nuk jeni të detyruar të shkoni në joga. Mjafton të mësoni disa teknika. Gjëja më e rëndësishme është të qetësoheni, ta zbrasni mendjen tuaj.

Mendoni për gjërat që ju qetësojnë dhe bëjini.

Mbyllni sytë në një mjedis të qetë dhe dëgjojeni qetësinë dhe trupin tuaj.Edhe kjo mund të bëjë ndryshim të madh.

5c90d94c9c5044e8bbb87ee2b40c36a0.jpg

2. Zgjohuni dhe bëni seks

Mos i shfrytëzoni si arsyetim lodhjen,përgjumësinë,punën. Ekspertët thonë se ta fillosh ditën me seks ndikon pozitivisht në trupin tuaj.Nuk keni nevojë të zgjoheni disa orë më përpara.

Kërkimet tregojnë se ciftet marrin kënaqësi nga seksi 7 deri në 13 minuta,mos harroni.

3. Kënaqeni veten tuaj

Disa femra masturbimin e shohin si tabu ose turpërohen. Ndërsa ekspertët theksojnë që është dicka tejet natyrale.

A e dini se në klitoris janë më shumë se 10 milionë sensorë nervore dhe funksioni I vetëm I tyre është që ti ndihmojnë gratë të ndjehen mirë

Ekspertët e shëndetit seksual thonë se është mirë të shpënzoni disa minuta më shumë në dushin e mëngjesit.

6075dbe6887b22a57b8a7749dd76b134.jpg

4.Ndani kohë për puthje pasionante

Ekspertët e shëndetit seksual thonë se puthjet e gjata përvec që e risin epshin,gjithashtu ndikojnë pozitivisht në gjendjen tuaj fizike dhe emocionale.

5.Gjatë pushimit të drekës ose pas punës, shkoni në palestër

Nëse përshtateni shkoni me partnerin tuaj.

Sporti ndihmon tejkalimin e problem ereksionale tek meshkujt.Në një studim të kryer kohët e fundit ekspertët kanë ardhur në përfundim që meshkujt të cilët nuk merren me sport mund të kenë problem ereksionale 40 deri në 60 përqind më shumë se sa meshkujt që mirën me sport.

aa39beeaeecff16e97fd7080395eb781.jpg