un nuk e di, edhe dejshem i rri vedit besnike ...mos shfrytzo rastin ti kordele...se edhe mram n party u ngatrrojshin dynjaja pa i ba gja kujt, cfare kimi_jet do t kem se di as vet...Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] A e pe si i vite rrotull temes ajo..une thashe s'ne absi ktu...hajt se po kthehemi ke tema po he... /pf/images/graemlins/wink.gif
abs....lene idealin po trego/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
a e keni me turne ju aaa? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga hanini:
[qb] gjuni pa frike, absi vec ju uron lumturi...
Sa e keqeeeeeeeeeeeeee!
[/qb]![]()
n fakt jam tuj u mendu hala, se rroba te mrenshme jane, i kam pa sot n rrevist, model i ri medemek, ju jeni para martese prandaj thash tju a kallzoj...Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Moj do na tregosh tash se na le ktu sonte apo jo edhe mu edhe Haninin.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] a e keni me turne ju aaa? /pf/images/graemlins/laugh.gif
-------------------- [/qb]
Na fal, te kisha harru jasht liste qe mu harroft nomi.Fillimisht postuar nga Danae:
[qb]une kete honen mduket e njof /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Amina:
[qb]qorre, hapi syte, ti mund te jesh K, A, ose Z hahahahaFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Asnje K nuk pashe ketu ore/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Rakipja
Zekia
Fiqeretja
Hajredini
Refiku
Xhemoli
Spahia
Nurja
Meleqja
Lefteri
Baftjari
Faiku
Honja
Osmoni
xha Barka
Munesku
Latifi
Hal Shtremstein (emri artit ky) /pf/images/graemlins/wink.gif
I modh/e modhe ai/ajo qe e gje veten tek kjo liste. [/qb]
une du:M prape M,se M-ne e kam fiksim,pastaj Sh,H,E,A,MH,S,D,T;T,I,B,P,P,P,J...
nejse ka shume shume,po nuk du N dhe B:smash: . [/qb]