SE DI PO VAZHDOJ PERSERI ME AKILL

THUG-LIFE

Primus registratum
SE DI PO VAZHDOJ PERSERI ME AKILL

se di po tani ne pamundesi per te hyre ne chat dhe arsyeja dihet se kam akill nga falko po lexoja ato qe ishin shkruar ne rregulloren (ate qe ti ke shkruar dhe nuk e zbaton falko) .lexova me vemendje e para cdo ban duhet te jete i justifikuar dhe kur kerkon te dish dhe per banin se per cfare arsye vihet shkohet ne ndihme (te kujtohet falko .: jashte dhe ketu e dyta ne piken 3 te nenit 14 te chatit tekstualisht shkruhej:CDO ABUZIM I OPERATORIT PER CESHTJE PERSONALE ESHTE I NDALUAR. se di po fillova te qesh valle kjo e falkos nuk qenka personale? atehere pse shkruhen rregullat kur asnjeri si sbaton ?pse duhet ti zbatoj une kur nje sop i shkel me te dy kembet? atehere keshtu keni menduar ti zgjidhni problemet? bej si them une e mos bej si bej une? atehere keshtu kemi vendosur te ecim perpara ne shqiptaret? atehere vertet pse duhet te ankohemi ketu? kur asnjeri sta ve veshin dhe personat kopetente te pergjigjen me fodullek? atehere perse kjo faqe eshte hapur per abuzimet ne server dhe asnjeri sja ve veshin ketyre abuzimeve?me leni me goje hapur shqiptaret e mi te dashur kerkoj pergjigje nga ty mandi ose harap flm elian te vleresoj ty po pres pergjigje nga keta

FALKO

Forumium maestatis
Re: SE DI PO VAZHDOJ PERSERI ME AKILL

Thg life..ti flet ne tym e megjithate ta shpjegoj une pse je ne akill !

1- Une te kam vene ne gline vetem Ip e fundit

2- 2 Ip te tjera para kesaj te jane bllokuar nga nje admin sepse zotrote do hidhje serverin edhe u bllokove direkt pas kesaj qe the.

3- Edhe kur u fute heren e fundit vazhdove te njejtin muhabet. Teorikisht perderisa je po ti ne chat nuk ka rendesi se me çfare Ip futesh. Ajo fare mire mund te jete proxy apo Ip reale. Ti duke qene i bllokuar me pare ngel perseri pa asnje te drejte chatimi edhe me Ip e tjera.

4- Nuk te njoh keshtu qe nuk mund te kem asgje me ty. Kete mund ta thoja per ty ?!

5- Mos ngaterro detyrat/privilegjet e Sop me ato te Ircop/Admin !

Mund te vazhdosh te ofendosh tani. Besoj se per te tjeret qe nuk kane lidhje me kete teme, situata do te jete e qarte .

THUG-LIFE

Primus registratum

SPRES PERGJIGJE PREJ TEJE FALKO KESHTU QE PER MUA BEN MIRE MOS SHKRUASH E DI KUSH NGA ADMINET VURI AKILL DHE E DI PERSE E VURI JO PER FAKTIN E KERCENIMIT POR PER NJE TEME DIKUR QE ESHTE HAPUR KETU.DHE ME BEN PRESION SA PER TY ME DUKET QE ARSYEJA QE KAM AKILL NGA TY NUK ESHTE AJO E SERVERIT QE DO E HUDH (DHE NE QOFTE SE DUA E BEJ DHE TI E TE TJERE SKENI CME BENI ) POR SHKAKU ESHTE DIKU TJETER TE RIFRESKOJ MEMORIEN ESHTE VENE PER DCKJA PERSONA LE E DYTA ME VJEN KEQ QE MBYLL KERKESEN TIME PER AOP KUR NUK JE TI AI QE VENDOS TE ME JAPESH MUA PERGJIGJE.POR DIKUSH TJETER FOUNDER I KETIJ SERVERI ME DUKET SE SJE TI AI SA PER ATE ADMIN BEN MIRE TE DALI HAPUR E MOS TE FSHIHET SA PER TY TE KAM THENE QE DO TAKOHEMI DHE PER KETE TE JESH I SIGURTE. SKA DAL NJERI NE KETE BOTE QE TE TALLET ME MUNDIN TIM DOMETHENE ME PARATE E MIA .PRANDAJ I DASHUR FALKO SPRES PERGJIGJE PREJ TEJE DUA PERGJIGJEN E DIKUJT TJETER BEN MIRE MOS SHKRUASH ME SE ME SJELL VETEM NEVERI DHE URREJTJE NDAJ PERSONIT TEND ME KAQ PO E MBYLL PRES PERGJIGJE NGA HARAP OSE MANDI TI SHOHIN LOGSET DHE TE JAPIN MENDIMIN E TYRE. PS ME FAL SE HARROVA FALKO BEN MIRE TA LEXOSH REGULLOREN E CHATIT TE RIFRESKOSH MEMORIEN .

THUG-LIFE

Primus registratum

ora 16 49 tani sa u futa dhe perseri me akill me te vertete nuk eshte dicka personale do te thoni nga kush? nga i perhershmi falko qe me nxjerr tani server notice YOU ARE PERMMANENTLY BANNED FROM ALBNETWORK .NET (TI MUND TE PRETENDOSH TE SILLESH SI TE DUASH ) QE DOME THENE KETU NUK HYN SA TE JEM UNE . me vjen keq por edhe per kete rast kerkoni logset se sa hyra ne chat dhe si nje shqiptar me duket se hyrja ime ne chat nuk eshte krim llogjikoni vete dhe mundohuni te gjeni te verteten ose me mire te merni masa ndaj ketij sop ose aviator se kur ta takoj do e choj une te fluturoje lart dhe dua nje pergjigje kolege dhe nga ty adamqe me fshihesh. tani ika naten e mire njerez

THUG-LIFE

Primus registratum

xhim se shpejti a jo fjale qe kam thene do behet realityet vella do behemi me chat kom more ate diskun qe fola ne tel dhe se shpejti do e hedhim serverin e ketij chatidhe do e kalojme ne emrin tone . kom pagu 50 euro per ate te ai hackeri qe kom ne shtepi ta shofim i her sa te zotet jane hahahahhahahahahhahahahahahhahahahahaa. noten xhim noten

xhim_kopsa

Primus registratum

THUG-LIFE
si thoshte nje miku im para ca kohesh:pO KTA TA MARRIN MIRSJELLJEN PER DOBSI MER JAHU!!!
nejse ti mos vazhdo me t'ju thuash te ta heqin .ti e ke pare si te ka shkruar falko,citoj:AKILL IM NUK HIQET.. dhe ta ka thene duke e ditur shume mire qe dhe akilli ka nje kohe per tu vene dhe nje per tu hequr..e cfare serioziteti pret ti nga nje polic i ligjit qe se rrespekton vete i pari?
nejse,po te them dhe nje here ta lesh kete pune sepse eshte thjesht humbje kohe dhe komunikim me njerez qe po te kishe mundesine do i kishe derguar me qejf te banonin nja dy planete larg,sepse te te them te drejten o miku im:keta se meritojne kete toke..se meritojne se jo vetem qe s'kane bere asgje per te por dhe sepse mundohen te prishin cdo gje qe ju bie ne dore.por kujdes nuk e bejne me qellim,por e bejne dashjepadashje sepse e kane te shkruar ne ADN..vetem nje gje me cudit:nga nje aviator do prisja pak me teper mirekuptim,sepse e di qe kush behet aviator behet vetem sepse e ka pasion fluturimin.dhe une besoja me mendjen time qe nje njeri qe ka nje pasion dhe ka bere te pamunduren qe ta rrise ,kalise e aplikoje sa me shume do ishte i predispozuar qe te kuptonte cilindo ne kete bote qe do kishte nje pasion.dhe ja ketu pikerisht gabohesha une!por nejse njeriu duhet te mesohet te jetoje dhe me zhgenjime e te kuptoje qe jo cdo njeri ne kete bote eshte si vetja,por ka dhe njerez mizogjene,hipokrite,genjeshtare,tradhetare,indiferente,injorante etj etj[lista eshte shume e gjate].
por ti mos u merzit,mbase nga jo lista e mesiperme do gjendet dhe ndonje 'burre' [qe te jete vertet i tille ] dhe shpresoj te te zgjidhi kete problem dhe pse te te them te drejten s'jam shume optimist per kete. fat te mbare vella!

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga xhim_kopsa:
[qb]PO KTA TA MARRIN MIRSJELLJEN PER DOBSI MER JAHU!!!
[/qb]
Mpelqe kjo shprehja prandaj e citova :thumbsup:

Tani per kete mosmarrveshjen qe keni ju: nuk e di si eshte puna por di vetem qe kur e thot dicka xhimi, nuk e thot kot :cool:

E. :wave:

A

Adami

Guest

Thug me plase me ate : adam qe fshihesh adam qe fshihesh.

jam te sherbimet kur futem online ose ndonjhere ne dhoma me nikun svs.
Jap doreheqjen ne lidhje me ty dhe ste pergjigjem me , meqe e shikoj qe je burre kanuni e qe nuk ja perton postimeve dhe meqe futen goca me te mbyll sherre. /pf/images/graemlins/smile.gif

Per akill a ca ke ta heq une , vetem posto IP, ama nje nga ato pergjigjet konfidente tuajat qe hudh servera e hudh bomba ne server e ke parasysh qe do marresh prape akille dhe mos u anko kot. Te njohin te gjithe e te gjithe thone: lere aman mos i jep pergjigje.

Chatimi ne Albnetwork eshte privilegj dhe jo e drejte e nje useri.Mos e harro kete ti dhe shume te tjere dhe mos llap sikur po te fshihem ty cfare burri.

ps: Posto ip qe ke ne akill

xhaxhi_eli

Primus registratum

Adami ca te duhet IP mer /pf/images/graemlins/tongue.gif ai do na mori chatin. E heq vete ai pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Mendja me mbushet me fakte, jo me llafe

Sa te perrallosim te gjithe ktu, s'ka pune mbushje mendjeje. Kur te shof qe serverin (serverat) e/i keni marre ju, atehere do vi ktu dhe ktu them BRAVO

THUG-LIFE

Primus registratum

SA PER ADAMIN me vika keq qe dikush me ka myll sherrin se une sherret i myll vet me force pa force me dhune dhe pa dhune shume e dine dhe ai person qe '' me paska myll sherrin'' po me vjen keq qe e ka bere pak a shume me njeh dhe e di sa llogjikoj une per keto pune por do bente mire mos nderhynte ne kto pune sa per mua pyete dhe e di se ku te me gjesh se jom burre kanuni dhe di te perdor me mire vegla pune sa tasiera kompjuteri sa per ipe kerkoja falkos se prej meje sdo dalin ipet ok. dhe sa per tu fshehur?hmmm para dy javesh isha ne londer per te taku ca shoke kalova te ajo adrese dhe me thene te drejten ste njihte njeri .kjo sa per ta kuptuar se kush jom sa per ne shkoder po te them se xhajat e mi ja kane bo rrup sup shkodres per 50 vjet dhe po te duyash te jap mbiemrim LEKIQI podgorican. kom fis te koskiat dhe te celepiat ne shkoder kjo sa per tu tregu sa burr kanuni jom.

xhim_kopsa

Primus registratum

o xhaxhi eli mos u merzit se do te vi vete ne pisa [ose tjeter qytet ku ndodhesh ti] sepse dua ta degjoj live brravo-n tende:).

xhaxhi_eli

Primus registratum

Hajde bujrum. Mysafir dum ne ktej. T'jap ne birre me ate rast, perveç bravo

lil-butterfly

Primus registratum

/me ben gati valixhen meqe jepkeni birra ju andej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

BENJAMIN

Primus registratum

GaP
Do me marresh dhe mua ne valixhe se jom i vocerr /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhim_kopsa

Primus registratum

pa merak xhaxhi eli se jam mik pa shpenzime.vij mbaroj pune dhe iki pa lene as nam as nishan.