SAT+ Ekskluziviteti ne nje...

SAT+ Ekskluziviteti ne nje...

Tre televizione shqiptare TV KLAN, TVA dhe TV KOHA kane ndermarre sebashku iniciativen per te ndertuar stacionin e perbashket satelitor te koduar SAT+. Ne kete televizion te ri satelitor do te transmetohen te gjitha ekskluzivitetet e ketyre tre stacioneve, Champion League, Seria A dhe Primera Division. Transmetimi i ketyre evenimenteve ne rrugen tokesore me sa di une do te nderpritet duke i dhene keshtu fund transmetimit free. Satelitet ne te cilet do te jete i pranishem stacioni i ri televiziv shqiptar (trinia Klan, TVA, TV koha) jane ASTRA dhe HOTBIRD. Abonimi mujor do te jete 1200 leke te reja ne muaj.

pippo

Primus registratum
Re: SAT+ Ekskluziviteti ne nje...

Mua nje gje me beri pershtypje ok digital toksor ok po pse me lek me jahu ????? ok ndeshjet po pjesen tjeter te kohes pse duhet te paguajne njerzit, jam i mendimit se ne shqiperi njerzit po çmenden hem skan leke e hem paguaj dhe budallikun me te vogel , i bie qe te behen te gjithe mjeshtra sporti se po te ndjekesh gjithe javen tere keto kampionate bashke i bie qe grun te ta palloj komshiu ...... cope cope ...... kaq kisha une uroj pak me shume urtesi per popullin shqipo.
ps. dhe per me shume me çmime maramendse ?????? ku ju çon mushka me jahu ........ pastaj digitale tokesor me kane thene qe ka probleme sinjali nuk eshte shume i paster ne shqipo nuk e di

vitela

Primus registratum

A KA NDONJE KANAL NGA KETO QE PO THONI JU QE SHIHET NE USA, ME SAKTE KETEJ NGA PAQESORI, APO JO? NESE DIKUSH DI MUND TE SHKRUAJ NDONJE INFORMACION.

S6T6N6

Forumium maestatis

Jo.. fatkeqsisht kanalet satelitore kene nje rrjet mbulimi te percaktuar, dhe me sa di une nuk ka nje kontrate perseritesi dhe per tu pare ne SHBA (flas per paketen SAT+) persa i perket Digitalb, eshte toksor dhe shihet vetem ne tirane)

Arjan

Primus registratum

Me falni çuna por une nuk po kuptoj asnje!
Resumen:
1. Digitalb eshte bouquet dixhitale tokesore "prone" e njerez e Top Channel. Ok?
2. Digitalb, eshte e qarte, nuk del ne satelit. Ok?
3. Vetem Top Channel dhe Top Alb Radio dalin ne satelit pa kriptimi. Ok?
4. Sat+ eshte nje bashkim i TV Klan, Tv Koha dhe TVA dhe dal ne satelit. Ok?
5. Albaniasat ekziston akoma?
6. Pronaret e kartes Albaniasat çfare shikon ne ekrani televiziv?
7. Sot per sot nese une kam mendimit per te shikuar Telesport ose Tv Shijak kam nevoje per karte Albaniasat ose Sat+?
8. Eshte e korrekt?

9. Banoj ne Itali dhe besoj qe 2 platforma me pagese ne nje vendi i vogel si Shqiperia jane shume. Ne Itali Stream and Tele+ falimentohen dhe ka lindur Sky.

Forza Shqiperia te shtunen gjithe me çuna kuqezi!

fjorent

Primus registratum

Arjan e ke mire por shko e thuaj shqiptareve qe 2 platforma jane shume. Eshte si puna e telefonise celulare. Plasen shqiptaret duke pasuruar AMC dhe Vodafonin dhe ne fund ne nje treg me 3 milione banore shpiken edhe nje operator te trete, kur Italia me 60 milione banore ka 3 operatore se i 4 ngaqe nuk e perballonte dot, falimentoi.
Keshtu edhe televizioni ne SHqiperi. Ne Itali dixhitali tokesor eshte falas dhe interaktiv. Ne te ardhmen do te jete sistemi kryesor. Mund te paguash faturat e telefonit energjise te lidhesh direkt per te marre certifikate ne komune. Ky eshte revolucion, prandaj edhe Italia ja jep falas njerezve. Natyrisht sportet qe kushtojne do te jene me pagese- 1-2 euro per ndeshje dhe secili shikon ndeshjen qe do pa qene i detyruar te abonohet per muaj te tere.
Por c'ndodh ne Shqiperi?
Duke qene se kemi sipermarresit me te babezitur per para dhe duke qene se jemi shtet pa rregulla ne cdo fushe te jetes edhe ne kete rast kemi anarki. Dixhitali tokesor na paraqitet vetem me abonim dhe me 1200 leke te reja ne muaj kur shqiptareve mezi u del te marrin buke.
Por duke mospatur nje klase te mesme borgjeze por vetem sipermarres te korruptuar te lidhur me politiken s'kishte se si te ndodhte ndryshe.
Dhe shqiptaret pa breke do vazhdojne te abonohen per nje ndeshje te kampionatit italian apo spanjoll, do t'i lene femijet pa i blere nje liber ose duke i ushqyer keq, por abonimin do ta bejne sepse ky eshte mentaliteti yne dhe pastaj do ta ngjyejne kafshaten me gjize e qepe, me fergese e me raki. DHE DO TE NDIHEN TE LUMTUR NE INJORANCEN E TYRE. SEPSE KJO ESHTE JETA E PRAPAMBETUR E SHQIPTARIT- ALLA TURKE KUR EUROPA ECEN PERPARA ME INTERNETIN E TEKNOLOGJINE E AVANCUAR.
T'I GEZOJME KANALET DIXHITALE PER TE PASURIT E SHQIPERISE. TE TJERET LE TE RRINE TE NGUJUAR NE KULLAT E MALESISE DHE FEMIJET E TYRE LE TE ZVERDHEN PA DALE NE DRITEN E DIELLIT. INJORANCA LE TE AVANCOJE, NE DUAM NDESHJET.
Meqe ra fjala edhe dicka te fundit. Ne Itali gjysmefinalet e finalet transmetohen pa pagese per te garantuar ata njerez qe nuk kane mundesi t'i blejne. A do te vleje edhe ne Shqiperi ky rregull?

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Arjan:
Me falni çuna por une nuk po kuptoj asnje!
Resumen:
1. Digitalb eshte bouquet dixhitale tokesore "prone" e njerez e Top Channel. Ok?
<span style="font-weight: bold">PO</span>
2. Digitalb, eshte e qarte, nuk del ne satelit. Ok?
<span style="font-weight: bold">JO, nuk del.</span>
3. Vetem Top Channel dhe Top Alb Radio dalin ne satelit pa kriptimi. Ok?
4. Sat+ eshte nje bashkim i TV Klan, Tv Koha dhe TVA dhe dal ne satelit. Ok?
5. Albaniasat ekziston akoma?
<span style="font-weight: bold">Patjeter.</span>
<span style="font-weight: bold">Shijak TV, Kanal shqip, Telesport dhe TCH dhe TAR pa kriptim.</span>
7. Sot per sot nese une kam mendimit per te shikuar Telesport ose Tv Shijak kam nevoje per karte Albaniasat ose Sat+?
<span style="font-weight: bold">Per te shikuar Telesport apo shijak tv duhet te kesh Albaniansat ndersa per te patur dhe programet SAT+ duhet qe ti shtosh diferencen.</span>
8. Eshte e korrekt?
9. Banoj ne Itali dhe besoj qe 2 platforma me pagese ne nje vendi i vogel si Shqiperia jane shume. Ne Itali Stream and Tele+ falimentohen dhe ka lindur Sky.
<span style="font-weight: bold"> &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; </span>
Forza Shqiperia te shtunen gjithe me çuna kuqezi! [/QB][/QUOTE]

Emanuela

Forumium praecox

Jam dakort me shkrimet e S6T6N6

Ai nuk po shan TOP Chanell dhe as po lavderon Klanin. Ai po flet per SAT+ dhe Digitalb. E verteta eshte qe TOP mashtroi ne disa raste ne lidhje me Digitalb. Ndoqi nje politike te ndyre publiciteti duke share konkurentin, dhe kulture shume te ulet me ato kamerat e fshehta.

Pastaj shitjet tregojne cdo gje. PO te shkoni dhe te pyesni neper dyqanet ku jane tregtuar te dyja paketat do ju thone qe per tre jave paketa SAT+ ka patur 30 fish shitje me shume se sa Digitalb. Diference e madhe apo jo?

Pastaj eshte thene qe SAT+ kushton me shume se sa Digitalb...

Bera llogarite dhe sme doli ashtu....

Nje aparat Digitalb 19.500 karte tre muaj falas,dhe per tre muaj te tjera 3.750 leke ose 7.500 leke (kane dy lloj kartash). Pra ne total 23.250 ose 27.000 leke.

NJe pakete SAT+:

1.Aparat 9.700 leke (nderkohe qe ne tregun e lire ai aparat kushtonte 20.000 leke)

2.Karte 6 mujore 7.200 leke

3. 2Kokesh + parabole 4900 leke (ne treg te lire shkon 7000 leke)

TOTAL = 21.800 leke

BOHHHHHHH Mua me del ky rezultat, mbase kam gabuar. Ju lutem bejeni edhe ju kete llogari.

Si perfundim, doja te thoja qe gjithmone e kam lavderuar TOP CH. Kete rradhe pronari i TOP gaboi dhe gaboi ne shume aspekte.

Me kane thene nga vete stafi i TOP qe Digitalb ka deshtuar qe tani. Shitje ska me, normalisht edhe te ardhurat. Investime spo behen me, ishte thene qe do shikohet edhe ne qytete te tjera, por nuk po behet kjo gje duke pare rezultatet e shitjeve pra leke te tjera te humbura kot. Madje kane zgjatur kohen e transmetimit free ne digitalb duke shpresuar te shesin aq shume aparate digitalb qe kane mbetur STOK.

FLM

S6T6N6

Forumium maestatis

Kjo qe thua eshte e vertete. Digitalb ka marre udhen e falimentit. Politika qe u ndoq ishte e gabuar pasi u mendua qe duke krijuar kete strukture do te shlyheshin njhere e pergjithmone detyrimet qe TCH ka. Por konkurenca e kapi lodren ne ajer duke bashkuar menjehere fuqite dhe duke nxjerre ne treg SAT+.
Jane shpenzuar rreth 5 milione USD per digitalb, dhe nuk mendoj se keto para te derdhura do rimblidhen serisht, pra natyrshem do vije momenti qe ata qe investuan do kerkojne mbrapsht leket gje qe do coje ne faliment kanalin prestigjoz TCH.

PS. per dijeni te lexuaesit mbreme KKRT la ne fuqi gjoben e madhe qe i vuri kesaj pakete e cila per me se 2 jave transmetoi pa licence ne valet UHF.

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Fillimisht postuar nga Arjan:
<span style="font-weight: bold">Shijak TV, Kanal shqip, Telesport dhe TCH dhe TAR pa kriptim.</span>
[/qb]
Ka te futur me te madhe se kjo ? E dini qe njerezit kane paguar 200 e ca euro ne vit per te pare Klan &amp; co dhe tani kane ngelur vetem 3 stacione ku ben pjese tv me i shpifur Shijak tv(se mos ato dy te tjeret jane me te hajrit)
sleep.gif

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga DuWSaKu:
[qb]
Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Fillimisht postuar nga Arjan:
[/qb]
Ka te futur me te madhe se kjo ? E dini qe njerezit kane paguar 200 e ca euro ne vit per te pare Klan &amp; co dhe tani kane ngelur vetem 3 stacione ku ben pjese tv me i shpifur Shijak tv(se mos ato dy te tjeret jane me te hajrit)
sleep.gif
[/qb]
Shpresoj mos ta kesh ngrene ti &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
kiss.gif
kiss.gif

GJENERALI

Primus registratum

boll me kete teme mer vlla..u mor vesh qe digitalb eshte plere &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

arbi

Primus registratum

sat +: paguan dhe blen aparatin 9700+4900+7200 dhe per gjashte muaj sheh sat+1 sat+2(Qe transmetojne e ritransmetojne te njejtat filma gjate gjithe javes)+klan+arberia+koha+ kanale qe mund te shihen normalisht me digjital satelitor KJO PER 6 MUAJ
digjitalb:paguan dhe blen aparatin 19500 karta falas 6 muaj dhe sido qe te jete me ate aparat e ate karte pas gjashte muajsh pa i futur asnje lek ke 12 kanale TCH,ita1,can5,ret4,mtv e s'mbaj mend te tjeret.

une mund te them qe kete vere ne mes te filmit ose programit klani (ne vale uhf) nxirrte nje shenje &quot;scrambled program&quot;. Jam shume dakort me pyetjen nga i gjeti leket topalbania por them nqs keto lek pervecse me pasurue dikend(pushtetaret?-trafikantet?)qe benka pastrim parash bejne qe ne te kemi programe cilesore mire se te vine. Mos te harrojme nga i moren leket edhe ata te klanit (kredite afatgjata per mediat te dhena nga banka boterore me mbeshtejten e qeverise apo lidhja me pe te dyfishte me elkan = kontrabandieret me te medhenj)

Personalisht digjitalbi per cfare kam pare gjer tani me eshte dukur shume i ngjashem me digjitalin tokesor italian: blen aparatin ke ca kanale ne paketen baze dhe nqs do me teper paguan(siç eshte normale)dhe nuk me duket keq

Ne shqiptareve na pelqejne shume piramidat dhe po keta kanale ndertuan piramiden albaniasat keshtu qe nxirrni vete konkluzionet

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb] Shpresoj mos ta kesh ngrene ti &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
kiss.gif
kiss.gif
[/qb]
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Fale zotit jo, por kohet e fundit po me pelqen ideja e te paturit Sat+ ne shtepi &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Me duhet vetem nje informacion i vogel, tek frekuencat e AlbaniaSat shof disa stacione te kriptuara.Sa prej tyre jane e pjese e Sat+ ?

durrsaku

Forumium maestatis

Thx per pergj. Kusuri i bie te jene pjese e Albaniasat besoj &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
kiss.gif

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga aRBi:
[qb] sat +: paguan dhe blen aparatin 9700+4900+7200 dhe per gjashte muaj sheh sat+1 sat+2(Qe transmetojne e ritransmetojne te njejtat filma gjate gjithe javes)+klan+arberia+koha+ kanale qe mund te shihen normalisht me digjital satelitor KJO PER 6 MUAJ
digjitalb:paguan dhe blen aparatin 19500 karta falas 6 muaj dhe sido qe te jete me ate aparat e ate karte pas gjashte muajsh pa i futur asnje lek ke 12 kanale TCH,ita1,can5,ret4,mtv e s'mbaj mend te tjeret.

[/qb]
Ato 12 kanale shikohen edhe ne satelit free, madje TOP i ka mare nga sateliti. Pastaj nuk po shan njeri cilesine e TOP.
Vellai dhe babai im si shume te tjere duan te shikojne me shume kampionatin Italian, kupen e kampioneve, kampionatin Spanjoll. Me sa di une keto i jep SAT+. Edhe klani keto kane thene, qe do japin. Ndersa TOP tha ne fillim qe ka kampionatin Spanjoll, dhe qe sishte e vertete, pra genjeu. Dhe me qesharakja mua me duket kjo qe thone per vitin tjeter, do te mari Digitalb Kampionatin italian ......

Ah se harrova vitin tjeter do martohem me Del Pieron. Jeni te ftuar ne dasmen time, me nje kusht qe dhuratat te mi sillni qe tani se spret puna.... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Emanuela

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga DuWSaKu:
[qb] Thx per pergj. Kusuri i bie te jene pjese e Albaniasat besoj &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
kiss.gif
[/qb]
Patjeter, BICNEC &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
(me duket se nuk kane dhene gje ne reklame qe perfshihen edhe ato kanale ne karten SAT+) &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
booki.gif

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Emanuela:
[qb]

[/qb]
Ah se harrova vitin tjeter do martohem me Del Pieron. Jeni te ftuar ne dasmen time, me nje kusht qe dhuratat te mi sillni qe tani se spret puna.... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb][/QUOTE]

kujdes se mos te takon ne nje dite me dasmen time me laetitia casta &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
nqs lexon rreshtin e fundit opinioni qe une kam per te dy platformat=piramide
dhe me duket se jane bere pa ndonje studim te mire te gjithckaje digjitalb duke kopjuar gjithcka nga digjitali tokesor italian dhe sat+ nga tele+. thene kjo
wave.gif