Sapun Rrogozhine SHOW!!!!

Eni_883

Primus registratum
Re: Sapun Rrogozhine SHOW!!!!

Sapuno perhap ere panik se na pelqen. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Kordele :kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

capuno ta griva mishin po kujdes piskamen /pf/images/graemlins/laugh.gif

En :kiss:

hot

Hotgirl

sapuno po muve a do me ofrosh noj ven pune e?! se e kom avataristen 1-sh per me tun sumen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E pacipe, edhe ti ke me qene "llapazone" si putraku me siguri /pf/images/graemlins/laugh.gif

...apo jo capuno :rolleyes: :cool:

hot

Hotgirl

pseeee,ke rrangu putrakut me fusni juve mua?! putraku esht jevg! :tipsy: :lol:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] pseeee,ke rrangu putrakut me fusni juve mua?! putraku esht jevg! :tipsy: :lol: [/qb]
eshte jevg nga plazhi ai...Kurse ti je jevge Suedie,rrezik me e zeza e lagjes je atje

dirty vegas

Primus registratum

[qb] sapuno po muve a do me ofrosh noj ven pune e?! se e kom avataristen 1-sh per me tun sumen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
..ty do t'vej asistente!

..mos vdekt kurr ai avatari jot se o e vetmja arsyje pse vi n'forum. :lol: :goofy:

bebivogel

Forumium maestatis

sapun postoje me pra ate te kordeles ... se robt kan pre bastet!!!! ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dirty vegas

Primus registratum

Cuna/goca ...per seriale te tjera kom nevoj per nanji qe di me vizatu se po heq picirrin e zi me vizatu. Kerkoj vizatime te thjeshta personazhesh qe mund ti boni me stilolaps e me leter dhe skanoini se pastaj i rregulloj vet ne Flash. Atyne qe u jepet dora per vizatim s'besoj ti mari me shum se 10 minuta pun.

..po patet mundsi me ndihmu na coni i mesazh privat.

flmn.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]
[qb] pseeee,ke rrangu putrakut me fusni juve mua?! putraku esht jevg! :tipsy: :lol: [/qb]
eshte jevg nga plazhi ai...Kurse ti je jevge Suedie,rrezik me e zeza e lagjes je atje [/qb]
jaaa..gabim! mas jevgjve pri verteti ene arabve,vi una masnej :tipsy:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga capoi:
[qb]
[qb] sapuno po muve a do me ofrosh noj ven pune e?! se e kom avataristen 1-sh per me tun sumen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
..ty do t'vej asistente!

..mos vdekt kurr ai avatari jot se o e vetmja arsyje pse vi n'forum. :lol: :goofy: [/qb]
mos vdekt jarebi se mboni me pune ne forum :tipsy:
po mtelevizor sdo me qisesh najhere e?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga capoi:
[qb] Cuna/goca ...per seriale te tjera kom nevoj per nanji qe di me vizatu se po heq picirrin e zi me vizatu. Kerkoj vizatime te thjeshta personazhesh qe mund ti boni me stilolaps e me leter dhe skanoini se pastaj i rregulloj vet ne Flash. Atyne qe u jepet dora per vizatim s'besoj ti mari me shum se 10 minuta pun.

..po patet mundsi me ndihmu na coni i mesazh privat.

flmn. [/qb]
capuno,sa keq mvje qe skam scanner se do e kisha bo ket pune /pf/images/graemlins/frown.gif

H

haki shabani

Guest

eeeee, si asht puna e shqiptarve... sa shum te premtojne tek per tek... ne kallabllek e humbin at atmosferen premtuse /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
prova? kam frYk se nuk ke me mujt me i pa kcimet e mia deri ne fund... as te parin /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy:
:devil:
:cool: