Sapun Rrogozhine Show # 3

Ema

Goddes
Re: Sapun Rrogozhine Show # 3

Po tjeter,aman ma shkruni icik dialogun se plasa nga kurioziteti gjer sa te gjej kufjet.

Capoi nga inoti jot sonte kam lon takim. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ema

Goddes

Ueeeeeeeeeeeeeeeeeee?
Capoi te kam thon noihere Po une ty e?

alinos

Forumium maestatis

kjo do te thote se qe sonte nuk do jesh me murgeshe? /pf/images/graemlins/lol.gif

sapun,
mire e kishe perfytyru (kuptohet ne kuadrin e humorit), por duhet te kishte me shume dialekt elbasani ne te dhe me pak nga Durresi. Cilesia e zerit ishte e keqe /pf/images/graemlins/cry.gif

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/smile.gif

Ku di une,te gjithe kujtojne se jam e paster dhe e kulluar.Di gjo pse ti Alinose?

Ema

Goddes

Une s'e degjoj dot moj shtriga dhe ju qeshni.
/pf/images/graemlins/frown.gif

Ema

Goddes

Po kontrolloj mailet,c'te kam shkruar more,c'te kam shkruar?

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Me shkruani ju lutem ca llap pa pushim???? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/booki.gif

capuni

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po kontrolloj mailet,c'te kam shkruar more,c'te kam shkruar?

[/ QUOTE ]

ca emailesh mi goc ...gjerat e para qe thua i kam marr nga ai postimi qe ke ven ke Diapazoni per deshtaket. ..pastaj pjesa tjeter eshte trillim.

capuni

Primus registratum

Transkripti:

Sapuni: Mirseerdhe, mirseerdhe moj Ema. Po si ke qene nje here, si ja ke kaluar?
Ema: Lere sapun lere, ..i urrej burrat e bukur, te ecurit per dore...
Sapuni: ..obobooo ti qeke me keq se ajo tejtra (kordelja) mi goc ...leji filozofinat e na thu ca ke bo.
Ema: I kam frike syte bojedeti, ndryshe nga sendet pa shpirt syte e kalter me kallin daten ..
Sapuni: Goceee ti e nigjove ca pytje t'bona une? ..leji mi filozofinat.
Ema: Sapun, te lutem me lejo te shpjegohem se ndenjat e mija kane me shume rendesi se cfare mund te kem bere..
Sapuni: Leji ato ti leji se kam cu gazetaret e emisionit e kena gerrmu ca gjona per ty ..oj none oj none.
Ema: Ua c'keni gerrmuar mo?!
Sapuni: ..pa ma shpjego icik kte!
(Vidjo)
"Me se fundi per kenaqesine tuaj Ema dhe shoqet e saj te konvetes kane nxjerre per ju DVD-n "Murgeshat Gone Wild." Ketu do te shihni gjunje, brryla ..dhe pse jo edhe qafe. Pra nxitoni dhe zgjeroni librarine tuaj te DVD-ve me kete DVD ekstravagante."
Sapuni: Ho mi t'hongert mortja e pe?! ..na ma edhe sekrete na ma. Na thuj icik si eshte puna ksaj vidjos?
Ema: Uaaaa ku e gjetet ju kte me? Si s'keni turp ju qe gerrmoni ke gjonat e tjereve ..ma ktheni shpejt ate vidjon ose do detyrohem t'ju hedh ne gjygj!
Sapuni: Cin do hedhesh n'gjygj ti mi, mu e? ...e di ca t'boj apo jo!!
Ema: Ti do m'bosh mu e? ..ik ere gomar! Se s'ke faj ti, i cop injoranti si puna jote sapun me er t'qelbet i japin i show t'vetin e bon sikur ca ka. S'ke faj ti jo, kam faj une qe vi n'ket studjo qe qelbet ere ...sapun i nyt! Ik se s'du me ta pa mo surratin, ne ardhsha mo u bofsha sapun si ty!
Sapuni: Ik mi zhduku ..mos ta shof mo surratin! E re Gani ..e shef ca bohet ..jan bo t'gjith me sapun Fa e Lux ..se me perpara u boshin copa neper rradhash me ble icik sapun rrogozhine! ..eh njerez t'poshter, njerez t'poshter.

^Ira^

Forumium praecox

une tani i pash per here te pare te tre show-t
sa kam qeshur
Je i madh fare

Ema

Goddes

. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Jo se ndjenjat e mia jane shume te rendesishme karshi rrakadabidizmit te ngritjes se uljes se shkalles se kenaqesise se shpreses ne moralin e ures qe lidh yjet me qiellin.... /pf/images/graemlins/lol.gif

pak a shume shkarravinat qe thom une /pf/images/graemlins/tipsy.gif

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif sa te forta keto! Po qesh me lot! /pf/images/graemlins/lol.gif

Capun, po te ble nje arke me sapune Rrogozhine /pf/images/graemlins/tipsy.gif dialogun ta pergatis vete ( /pf/images/graemlins/lol.gif ) plus foton dhe adresen e msn ( /pf/images/graemlins/lol.gif ), a ma ben dhe mu nje show? /pf/images/graemlins/laugh.gif