Sallatrat dhe pjatat e ftohta

RAUL

Primus registratum
Re: Sallata

Fillimisht postuar nga Bukuroshja:
[qb] RAUL: :wub: bukuroshe :wub: , :wub: martohemi bashk? :wub:

BUKUROSHJA :eek: : Are you sure! I am very expensive. [/qb]
100% SURE BEBE. :kiss: :kiss: .. /pf/images/graemlins/smile.gif

Bukuroshja

Primus registratum

No thank you :goofy: RAUL!
Une e du çunin te ri :smash: RAUL.
Burrin plak :eek: nuk e du.
:wave: Buh-Bye RAUL :wave:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bukuroshja:
[qb] No thank you :goofy: RAUL!
Une e du çunin te ri :smash: RAUL.
Burrin plak :eek: nuk e du.
:wave: Buh-Bye RAUL :wave: [/qb]
une i shkreti sa kom kaluar te 20tat dhe ti me thua plak.. :smash: :smash: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Yhyyyyyyyyyyyyyyyy me Fillu un me shkrujt Sallatat skom kohe me flejt gjum masnej ...

TEDI

Valoris scriptorum

Atehere kjo quhet Pure Patellxhanash ...

Perberesit Patellxhana 5 6 cope te medha
Speca gogozhare 4 5 cope
Hudhra 3 4 thelpinj
Djathe te bardhe dhe Kackavall 300 Gr
Majdanoz kripe piper vaj Ulliri

. Merri Patellxhanat dhe Futi ne Furre sic jane te paqeruar dhe Leri te piqen derisa te behen te qullta . Nxirri nga Furra dhe Leri te ftohen Hiqi lekuren e tyre dhe pjesen Brenda kaloje ne NJe Blender te gjithe ... Ne Nje Tas te madh hidh perzierjen e Patellxhanave hudhrat e Grira majdanozin e Grire Gogozharet Ne Kubike te vegjel Djathin e Bardhe dhe Kackavall Kripe Piper Vaj Ulliri dhe Uthull sipas deshires .Perzieji mire dhe Pastaj leri ne Frigorifer per 3 4 ore dhe serviri . Hudhrat te jene te Grira ne Blender me Pak Vaj Ulliri ...

gangsterja

Primus registratum
Sallate Orizi.
Zihet orizi me uje te ftohet dhe te kullohet,lihet deri sa te thahet me peshqir e pastaj hidhet ne tas dhe i hidhet pak bizele.Djathe pa shume kripe,proshute ose fileto(ose sallam),veze te ziera e pak ullinj pa fara,vaj e ndonje gje tjeter sipas deshires.

mirdita

Papirus rex
Sallate Orizi.
Zihet orizi me uje te ftohet dhe te kullohet,lihet deri sa te thahet me peshqir e pastaj hidhet ne tas dhe i hidhet pak bizele.Djathe pa shume kripe,proshute ose fileto(ose sallam),veze te ziera e pak ullinj pa fara,vaj e ndonje gje tjeter sipas deshires.
Ju beft mir sepse keshtu pregaditet sallata orizi