Ema
Goddes
Sallatrat dhe pjatat e ftohta
Ciao!
Ketu do mund te gejni recetat e shume sallatrave dhe pjatave te ftohta...
1..Sallate jeshile:
Merret sallata,lahet mire,kullohet,thahet me centrifuguse(s'e di a ka ne shqiperi si ato) dhe pastaj grihet me copa sipas deshires pa prere duart.
Per tu bere e mire serviret me vaj ulliri,leng limoni(ose limon i prere ne feta)-ne mungese hidhet uthull dhe pak kripe.
Sallata jeshile shkon mire me djathin:djathe i bardhe,mozzarella etj qe i prere ne copa shtohet bashke me ndjonje kokerr domate te prere ne feta te holla.
E rendesishme ne kuzhine eshte fantazia.Mjaft te dini se c'ushqime shkojne mire me njera-tjetren dhe s'ka nevoje fare per receta /pf/images/graemlins/smile.gif
Ciao!
Ketu do mund te gejni recetat e shume sallatrave dhe pjatave te ftohta...
1..Sallate jeshile:
Merret sallata,lahet mire,kullohet,thahet me centrifuguse(s'e di a ka ne shqiperi si ato) dhe pastaj grihet me copa sipas deshires pa prere duart.
Per tu bere e mire serviret me vaj ulliri,leng limoni(ose limon i prere ne feta)-ne mungese hidhet uthull dhe pak kripe.
Sallata jeshile shkon mire me djathin:djathe i bardhe,mozzarella etj qe i prere ne copa shtohet bashke me ndjonje kokerr domate te prere ne feta te holla.
E rendesishme ne kuzhine eshte fantazia.Mjaft te dini se c'ushqime shkojne mire me njera-tjetren dhe s'ka nevoje fare per receta /pf/images/graemlins/smile.gif