Eléonoré
Valoris scriptorum
Femra...
Ndryshon mbiemrin, shtëpinë, lë familjen e saj, vjen pas teje, ndërton një shtëpi me ty, provon shtatzaninë për ty, shtatzania i ndryshon trupin, thuajse dorëzohet nga dhimbjet e lindjes dhe në fund të fundit dhe fëmijët që lind mbajnë mbiemrin tënd.
Deri në ditën që vdes... çdo gjë që bën...gatimi, pastrimi i shtëpisë, kujdesin ndaj prindërve të tu, ndaj teje, rritja dhe edukimi i fëmijëve, punon që të sjelli të ardhura, të këshillon, sigurohet që ti të jesh i qetë, ruan marëdhëniet në familje, çdo gjë për të mirën tënde. Për t'i bërë të gjitha këto shpesh sakrifikojnë jetën e tyre, shëndetin, dëshirat.
Pra, në të vërtetë kush është duke i bër nder tjetrit?
I dashur mashkull minimumi "jote" ta vlerësosh & RESPEKTOSH gjithnjë femrën që ke në jetën tënde!
Ketij i them burre me namuz une!
Nje kundershtim te vogel : Une do t'i kisha bere te gjitha me deshire e pa problemin me te vogel me kushtin e vetem te mos me coje ne pune.
Meqe ra llafi: Po te ndjek nga pas per te marre nje LIKE. Ti me fllucke e une me fllucka...Sa me teper komplimenta ju jap aq me teper largoheni. Mos valle per te treguar se nuk bliheni me komplimenta?! Apo elita nuk denjon te lexoje shkrimet e popullit!
Me respekt,
Eléonoré