Sakrifica e femres..!!

Eléonoré

Valoris scriptorum
Femra...
Ndryshon mbiemrin, shtëpinë, lë familjen e saj, vjen pas teje, ndërton një shtëpi me ty, provon shtatzaninë për ty, shtatzania i ndryshon trupin, thuajse dorëzohet nga dhimbjet e lindjes dhe në fund të fundit dhe fëmijët që lind mbajnë mbiemrin tënd.
Deri në ditën që vdes... çdo gjë që bën...gatimi, pastrimi i shtëpisë, kujdesin ndaj prindërve të tu, ndaj teje, rritja dhe edukimi i fëmijëve, punon që të sjelli të ardhura, të këshillon, sigurohet që ti të jesh i qetë, ruan marëdhëniet në familje, çdo gjë për të mirën tënde. Për t'i bërë të gjitha këto shpesh sakrifikojnë jetën e tyre, shëndetin, dëshirat.
Pra, në të vërtetë kush është duke i bër nder tjetrit?
I dashur mashkull minimumi "jote" ta vlerësosh & RESPEKTOSH gjithnjë femrën që ke në jetën tënde!

Ketij i them burre me namuz une!

upload_2016-12-2_2-5-5.png

Nje kundershtim te vogel : Une do t'i kisha bere te gjitha me deshire e pa problemin me te vogel me kushtin e vetem te mos me coje ne pune.

Meqe ra llafi: Po te ndjek nga pas per te marre nje LIKE. Ti me fllucke e une me fllucka...Sa me teper komplimenta ju jap aq me teper largoheni. Mos valle per te treguar se nuk bliheni me komplimenta?! Apo elita nuk denjon te lexoje shkrimet e popullit!

Me respekt,
Eléonoré

joetisti_

Locus omnem
femra eshte femer dhe si natyre gjera te pakta ngelen per t'iu 'ngjitur' si merita sakrifice. Njera nga keto, mendoj, eshte se te jep rast te dyte, te trete, te katert e ndoshta edhe te gjashtembedhjete.

sa bukur te kesh te besh me femra !!

sermion_al

Forumium praecox
Nuk para ndodh aq thjesht sa qe e pershkruani ju. Kushedi sa zenkat i krijon njehere me mashkullin derisa ta ndaj mendjen. Ja bie shpirtin ne maje te hundes djalit, me pas kujtohet se e paska ne dore te shkretin cun per cdo gje.

Sa per le shtepine dhe bashkohet me burrin, edhe burri le shtepine dhe bashkohet me nusen. Sa per shtatezanine, kush nuk ndihet femer te mos e ngjize ne bark nje krijese. Gjithesia na krijoi edhe ne me aftesi te caktuara, dikush eshte burimi i jetes dikush tjeter mbajtesja e jetes. Meriata e secilit eshte unike, por e femres sigurisht eshte me speciale.

Ketu nuk ka asgje per te u ankuar e dashur shkruese e temes qe ke hapur.

Sent from my iPhone using Tapatalk