Sadistet dhe Ateistet

bobo

marksist-enverist
ka dhe nje dallim te 'vogel', qe gati u permend mesiper: fetaret e sotshem, kristian-mysliman/mysliman-kristian, besojn qe besojne, por sbesojne ne asgje!
ateistet jane ata qe besojne ne realitetin e servirur-, me apo pa vullnet, jan te vetmit qe besojne dhe respektojne 'ate' cfar na eshte ofruar nga kushdoqofte, dhe pranojne direkt ruajtjen dhe percjelljen e 'gjerave' qe kemi.
prezervativat nuk na i solli zoti/natyra, i prodhon firma ''latex''! :D

Last edited:

albionis

Primus registratum
Religion: an invention of mankind to justify and approve irrational behaviour and dogmatic governance. In everyday language...an invention to keep people dumb and willing to follow orders.

Johana

Forumium praecox
Me sa kam pare ne nje film, a eshte e vertete qe konti Drakula ishte sadist?
Sepse ata qe pine gjakun ose qe jan kanibale mund te quhen edhe sadiste apo jo?

Kush e ka degjuar fjalen e ngrenshme ose i ngrenshem. Psh tek ne, ne qytetin tim, ne rast se duam te shprehim nje note mesatare qe i japim dikujt per hijeshi apo zgjuarsi apo mencuri etj etj, ne vend qe te themi «cka» themi «i ngrenshem» eshte. Gje qe vuri ne siklet ish bashkshortin kur une ne prezence te kolegeve te tij tregova nje histori ne lidhje me nje shoqen time te refuzuar shume here nga shume meshkuj. Muhabeti erdhi nga nje kanadez i cili tha se duke u bazuar tek une femrat shqiptare duhet te jene shume te mira. Kjo me solli edhe idene e matchmaking. Jo per gje por kanadezi i interesuar nuk ishte ndonje yll i rene nga qielli. Por kur e perktheva fjalen «e ngrenshme» ne Ferngjisht per te treguar hijeshine e saj shume prej tyre u mbyten nga birra qe kishin ne goje. Te qeshurat moren dhene dhe i gjithe restoranti (pronesuar nga halla e ish bashkshortit) u mblodh tek tavolina jone. Vetm une rrija si idiote. Nuk e mora vesh arsyen e qeshjes. Deri sa im shoq ne vesh me shjegon se e ngrenshme ose i ngrenshem ketu ne Quebec ka kuptimin e marrdhenieve seksuale orale. E lepishme, me fjale te tjera tha ai. Ia futa me cante ne koke dhe ika me vrap nga turpi.

Ka mundesi qe keta te jene kanibalet.

Vec nje problem. Beni cfare te doni e si te doni POR nje qime ne pjaten me spageti nuk do ta duroja dot, te ciles im shoq iu pergjigj se edhe ai nuk do te duronte dot nje fije spageti ne mes te leshit.

JC

Eléonoré

Valoris scriptorum
Sadistet jane persona te cilet ne prezence te nje njeriu te rendesishem e dublojne ate, me dijenine paraprake te reagimit indinjues te ketij te fundit ndaj te dhenave personale. Psh nese une jam duke ngrene dy veze te skuqura dhe dikush tjeter ne krahun tjeter te botes thote se eshte duke ngrene dy veze te skuqura dhe me nxjerr nje fotografi ku pjata ime eshte «per cudi» aty atehere ketu kemi te bejme me fuksit dhe jo me budallallikun e imagjinuar se gjysma jote po te flet. Pse jetojne me gjate imbecilet? A e dini? Ky fenomen nuk ka lindur dje. Keshtu ka qene gjithmone. Ky fenomen njihet. Qellimi eshte i qarte. Shfarosje totale! Kur lexoj disa postime serioze te nivelit shume te larte, shkembime debatesh mes anetareve te cilet kane kulture te gjere, pasion, edukate dhe kur nje teme diskutimi dhe debatimi aq e bukur mbyllet nga nje psikopat eshte njesoj sikur t'i lesh fjalen e fundit majmunit. Me vjen per te qare kur shoh deteriorimin e nivelit te diskutimit dhe zhdukjen e anetareve perla. Hapi rrugen budallait!!!!! Ne asnje menyre. Se nese ia hap rrugen eshte ai budalla i cili do te perfundoje maratonen para meje dhe do te vetvendose. Kam per t'ua treguar mire vetvendosjen!!!

Just watch me!

Eleonore