Sa zgjat nje dashuri ne chat?

Diddy19

Su@mi
Re: Sa zgjat nje dashuri ne chat?

Fillimisht postuar nga lulekuqja|:
Baaaa!!! edhe ju a nuk keni gjet naj vend tjeter me lujt aa ti diddy edhe oliver pse mer po me vjen keq qe nuk po flisni por me gjitha ate ka me ju bashku chati prap psss ju paskam prish me duket po hajt se ta po pajtoheni prap edhe ne nje vend tjeter shpresoj

Ja maj lulekuqe,se s prishna kaq kollaj une e Oliveri!!I kena fut rrajte ma thelle.Apo jo Oliver???

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga BeBa!:
ene nji grafik ju mungoka ene e mbarut per ket sezon ...

Ne fundin e sezonit jena tu shfrytezu ,se ka edhe ulje çmimesh.Mandej ky asht ba si rreth vicioz,mbaron ky sezon e fillon nji tjeter.Per grafikun mos e vrit mendjen se e kena mendu edhe ate pune. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga kolaboracionisti:
[qb] Duke dashur te vazhdoj ate qe kjo teme duhet te trajtoje,po ju them nje histori te vertete.Nje djale rreth te tridhjetave u fejua keto dite me nje vajze te cilen nuk e kishte njoft tamam ne chat por ne yahoo messenger.U kthye sot nga Maqedonia9se nga atje ishte nusja)dhe ishte al settimo chielo diddy_19 [/qb]
E daiiii cjane keto argumenta?! Tani sa jane njohur ata sipas tregimit tend! edhe une do te isha shume e gezuar po te takoja nje mik qe e kam njohur ne chat. do te flisja per te gjithe kohes dhe njerzia do te thoshte qe jam e dashuruar....por nuk eshte kjo dashuria, nuk eshte vetem kuriozitet ose deshire per ta njohur tjetrin.
mos na jepni ca argumenta si femra qe enderrojne princin e kalter ne maje te kalit te bardhe!

Diddy19

Su@mi

Fillomisht postuar nga Dott.essa
P.S. Kulmi! Ka ardh koha me than dashuria i ka rrenjet ne chat.

Dott.essa!!Nqs ka ardhe koha me thane se dashuria i ka rrenjet ne chat,do te na duhet te themi edhe se i ka rrenjet psh...ne ashensor,ne autobus,ne pallat,ne shkolle.Jo,sepse edhe ne autobus, ashensor,shkolle etj etj mund te njohesh njerez.Po s mund te themi se i ka rrenjet aty!!Meqe vete e fillove,a mund ta di ku i ka rrenjet dashuria sipas teje???Kot kshu per kronike e kam!!!

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga kolaboracionisti:
U kthye sot nga Maqedonia9se nga atje ishte nusja)dhe ishte al settimo chielo diddy_19

Edhe ky ne settimo cielo ??Nuk e njof,ndoshta rri ne rrugicen tjeter!!Po se jemi nga e njejta "lagje" s do te thote se e mendojme njelloj! /pf/images/graemlins/smile.gif

Oliver/Andi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
E daiiii cjane keto argumenta?! Tani sa jane njohur ata sipas tregimit tend! edhe une do te isha shume e gezuar po te takoja nje mik qe e kam njohur ne chat. do te flisja per te gjithe kohes dhe njerzia do te thoshte qe jam e dashuruar....por nuk eshte kjo dashuria, nuk eshte vetem kuriozitet ose deshire per ta njohur tjetrin.
mos na jepni ca argumenta si femra qe enderrojne princin e kalter ne maje te kalit te bardhe! [/QB][/QUOTE]

Eh... e dini ate shprhjen qe dashuria ska kufi... Didi kur dona me e lan diten e dasmes tash, po njigjo javen tjeter s mundem se jam i zanun...
kurse te tjereve pa 5 mije leksh ne dore s hyn kush mren /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oliver/Andi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Diddy19:
Ja maj lulekuqe,se s prishna kaq kollaj une e Oliveri!!I kena fut rrajte ma thelle.Apo jo Oliver??? [/QB]
Zemer nje dashuri qe fillon kshtu si e jona ska termet qe mund ta lekunde si thu ti??

bebivogel

Forumium maestatis

[qb] Fillimisht postuar nga BeBa!:
ene nji grafik ju mungoka ene e mbarut per ket sezon ...

Ne fundin e sezonit jena tu shfrytezu ,se ka edhe ulje çmimesh.Mandej ky asht ba si rreth vicioz,mbaron ky sezon e fillon nji tjeter.Per grafikun mos e vrit mendjen se e kena mendu edhe ate pune. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Dido menien nuk e vrava une .. thjesht te thashe mos harro grafikun me te nimu ty me i llaf ... masnej pse nuk krijoni i webpage me lloj lloj cmimesh /pf/images/graemlins/wink.gif ... ene filloni buy one GET one FREE ...
pfff :confused:

bellisima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb]
Ja maj lulekuqe,se s prishna kaq kollaj une e Oliveri!!I kena fut rrajte ma thelle.Apo jo Oliver??? [/qb]
Zemer nje dashuri qe fillon kshtu si e jona ska termet qe mund ta lekunde si thu ti?? [/QB]
LOL

Diddy19

Su@mi

Termet the???Po pse s thu apokalips mar!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

dreqja

Primus registratum

Oli :mad: he mar ti bukurosh..,pale na u dashke edhe me u martu ee..,po un mar e kuja jam e komshiut aa?mir mir se tesh te nreqi un ty mir..,
ps:ke vend ene per mu te zemla jote? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Oliver/Andi

Forumium praecox

bah ca me gjeti! Zemer mundem me te spjegu gjithqa!
Kolaboracionist ta pava sherrin.

Guest

Oliver nderro nofken se i ziu ti spaske per te heq...se en komshiu spo te ndihmoka.
hahahaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

dreqja

Primus registratum

A /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/frown.gif mil ma ska ploblem..,a skam vend ne zemlen tane a?

Diddy19

Su@mi

Filllimisht postuar nga dreqja shkodrane:
Oli he mar ti bukurosh..,pale na u dashke edhe me u martu ee..,po un mar e kuja jam e komshiut aa?mir mir se tesh te nreqi un ty mir..,
ps:ke vend ene per mu te zemla jote?

Oliver !Kush asht kjo mar???Po te thirrka edhe Oliiii!!!Tane kete konfidence!!!

Oliver/Andi

Forumium praecox

Pa ma shpirt si ske vend, e kam zemren ma te madhe se nan-tereza per vajza une /pf/images/graemlins/smile.gif
Diddy munem me spjegu gjithcka dush!

bellisima

Primus registratum

hahahah Oliver /pf/images/graemlins/laugh.gif po ja niset si loje juve po po dalim te fjalet e kolaboracionistit hihihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tanja

Primus registratum

pse maj star itesh po e din ti se dashuria ka ba vaki edhe me lind ne chat i know a lot of stories hun and thats true

bellisima

Primus registratum

Lulkuqe i know some other stories too /pf/images/graemlins/wink.gif Mos u xej ti e se te kam xhan /pf/images/graemlins/smile.gif Vetem per punen e mices ma ke prish :mad: hajt tung

Tanja

Primus registratum

Star kam nje lajm te mireeeeeeeeeee kam ble nje mic tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif edhe keshtuqe po e deshe me trego se ta jap mos me len me e myt kot si at tjetren /pf/images/graemlins/tongue.gif (lol) maj drece pse nuk erdhe per mord te mices ti edhe te thirrra pra ( LOL)