Sa zgjat nje dashuri ne chat?

Guest
Re: Sa zgjat nje dashuri ne chat?

Per mendimin tim ne chat lindin miqesi dhe kurre dashuri!

colorado

Forumium praecox

nak kemi kundra trecerekun e chatit.
Por mos e vrit menien rendesi ka qe te dashurosh me pasterti /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga kolaboracionisti:
[qb] nak kemi kundra trecerekun e chatit.
Por mos e vrit menien rendesi ka qe te dashurosh me pasterti /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
If ty te pelqen kjo ggje crendesi ka ne te tjeret besojen ne dashurine e chati??

Oliver/Andi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga kolaboracionisti:
[qb] Oliver nuk e kam fjalen per "dashurickat" e adoleshenteve qe jane si flake kashte,ndizen dhe shuhen sa hap e mbyll syte.Une flas per dashuri te vertete dashuri te pjekur dhe besoj se ti e ben dallimin,por me siguri ke shkruajtur nxitimthi dhe nuk e ke menduar gjate pergjigjen.Kete e kam bindje:DASHURIA mund te linde edhe ne chat [/qb]

hmmm jo te them te drejten si besoj dashurise se chatit (edhe pse mund te kem pasur per vete njeren apo tjetren romance ne chat).
Por per mendimin tim qe te dashurohesh ne nje person duhet shume me teper se vetem ta njohesh ate... (sepse me kalimin e kohes (moshes) njeriu mendon me gjate sesa vetem te kaloje disa caste te bukra nje here ne vit).
Por besoj se ne chat mund te fitosh nje shoqe/shok te mire! Me teper.... s besoj (te pakten mua s besoj se mund te me ndodhe nje gje e tille).

colorado

Forumium praecox

Ndoshta eshte ashtu sic thua ti Oliver.. ndoshta por une nuk besoj.Une besoj tek dashuria e perjetshme.Keshtu jam une cti bej.Une besoj se sa me shume njerezit njihen aq me shume duhen dhe jo sa me shume njihen aq me shume i merziten njeri-tjetrit.Pastaj kjo nuk ka te beje me temen,sepse ajo qe thua ti ka eshte si per ata qe njihen ne chat si per ata qe njihen nga afer.

Diddy19

Su@mi

Fillimisht thene nga Oliveri:
Por besoj se ne chat mund te fitosh nje shoqe/shok te mire! Me teper.... s besoj (te pakten mua s besoj se mund te me ndodhe nje gje e tille).

Dmth me paske rrejte ti mu e?? /pf/images/graemlins/frown.gif Hajt hajt,ta pa shef ti!!Ta pa losim ma ne te dy tek a çift per letra çimçakezash TURBO!Bah!!!Megjithate,une per ty e pata,deshta me te dhane LOTUSIN,e ti me me dhane LAMBORGININ.Po mas isaj qe the,as me te fole s'te flas ma! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Scherzi a parte,teme e lezetshme!

Oliver/Andi

Forumium praecox

bah qa te gjen kur flet shume, mbeta edhe pa lotus tash... O dush po nese te jap ferrarin dhe lamborginin... he si thu ti... :rolleyes:

Diddy19

Su@mi

Bah sa i keq je!Une te tham ty se sa e zhgenjyme jam prej tejet,se me ke ba sa e sa premtime,e ti as qe i bjen hiç atij krah!!! E ma e keqja den me ma rrejte mendjen me nderru lotusin me nji ferrari e lamborgini??Heke mendsh lotusin,njashtu si do mundohem une me te heke ty nga "zemra" megjithesee di se ka me kene e pamujtun!

Hmmm,pa çfare ngjyret asht ai ferrari??I kuq a?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Oliver/Andi

Forumium praecox

bah ma dush me ke prek keq itash lotet per pjete jan tu me shku..
Dush ti e din se ska vend ne Zemren time vetem per ty, ti je vajza ne te cilen kam ra ne dashuri qe me shkronjen e pare....etj etj /pf/images/graemlins/smile.gif
He po tash ma jep lotusin ?? :rolleyes: :cool:

djal

Primus registratum

ca bahet ktu ma zot paska kris dashnia nete gjitha vendet e forumit.........hajde i her kush po fejohet tan thrrasin dhe ne ndasem se ka koh qe skena shku ndasma /pf/images/graemlins/smile.gif hajt shnet tash se keni lan rrugen e zotit ju po he /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oliver/Andi

Forumium praecox

Turi kure te Martohem une me Diddy19 ty te marrim kumare.. Diddy si thu ti ma dush?

colorado

Forumium praecox

Turi Diddy 19 Oliver e shof qe e pasket kthy ket teme ne teme gallate /pf/images/graemlins/frown.gif .Oliver dhe Dush kur te maroheni me thirrni edhe mu ne dasem meqe kam qene nje nga iniciatoret e kesaj teme

Oliver/Andi

Forumium praecox

hmmm nejse kumaren e gjeta tash hmmm hajt se edhe per ty e gjejm noj vend naqe /pf/images/graemlins/smile.gif

colorado

Forumium praecox

Duke dashur te vazhdoj ate qe kjo teme duhet te trajtoje,po ju them nje histori te vertete.Nje djale rreth te tridhjetave u fejua keto dite me nje vajze te cilen nuk e kishte njoft tamam ne chat por ne yahoo messenger.U kthye sot nga Maqedonia9se nga atje ishte nusja)dhe ishte al settimo chielo diddy_19

Tanja

Primus registratum

Baaaa!!! edhe ju a nuk keni gjet naj vend tjeter me lujt aa ti diddy edhe oliver pse mer po me vjen keq qe nuk po flisni por me gjitha ate ka me ju bashku chati prap psss ju paskam prish me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif po hajt se ta po pajtoheni prap edhe ne nje vend tjeter shpresoj :rolleyes:

po ti tur pash zotin si e paskena lan na rrugen e zotit po ti me tan ato nuse o e ke lan ti kerkush /pf/images/graemlins/tongue.gif ok mer edhe ajo poezia cool ishte

eduart

Primus registratum

lulkuqe maj te marrte e mira dhe ti ke hapur teme ketu:)))))))

I

insane

Guest

oj dashni dashnia..mka marr ment e mia

haj naqe!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebivogel

Forumium maestatis

ene nji grafik ju mungoka ene e mbarut per ket sezon ... :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Oliver!!Te marrim kumar kolaboracionistin thu??????Pa mire mar edhe mund ta marrin.ça pa na ban i shkreti,ifije buk e kos edhe ai! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per lotusin ,ta pa qesim tek a çift si gjithmone!Une du tek veç! /pf/images/graemlins/tongue.gif