Sa Vlere jane vajzat Shqipetare qe rrine 24 Ore ne Chat.

Re: Sa Vlere jane vajzat Shqipetare qe rrine 24 Ore ne Chat.

Ne te vertet ka prej atyre personave qe hyjne posacerisht per ate pune(te gjuajne,qe per mua eshte ulje e vetevetes) ne chat a forum,por gjerat nuk duhen pergjithesuar,sepse ka po aq shume te tjere qe hujne thjesht per te folur shqip(sic permendi njera me larte),per te shtyre kohen me gallate me persona qe te pelqen te bisedosh,te zihesh nje cik per futbollin /pf/images/graemlins/laugh.gif etj,pra ne fund te fundit ngelete nje zbavitje!

Alanis

Primus registratum

Jane me te shkeputura nga realiteti dhe enderrojne shume!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Mendoj se cdo njeri ka vleren e vet te caktuar perballe te treteve... ndoshta pamundesia, guximi i munguar apo ndonje faktor tjeter i le disa vajza ne chat 24 ore, por nuk mendoj qe ato mund te kene ndonje vlere me pak nga ato vajza qe rrijne 24 ore ne kafe, 24 ore duke mesuar,24 ore ne gjume, 24 ore me dashnorin apo 24 ore duke bere punet e shtepise dhe duke pare telenovela.

PS. 24 ore = me pjesen me te madhe te kohes se shpenzuar...

Le_Routard

Forumium maestatis

jam shum aktive dhe nga ata tipat e levizshem qe i fusin hundet gjithandej..

Posssiii, qe je tip i levizshem je, dhe shume biles! E kam vene re qy diten e pare qe te pash ikonen /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa vlen nje mashkull "shqiptar" qe rri 24 ore ne chat?

As i lek te vjeter! /pf/images/graemlins/laugh.gif Ku ka burr, ose gru, qe te rri 24 ore ne chat? Apo ne kur flejn rrin tu u chatos me ondra?

Ps. Mu m'duket se ktij hapsit te temes ja ka vi nonji chatiste ne tashti i ka mor inot te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

LR, mire e ka kavadhjeri...
Ne vend qe te ngarkojne mushkat per dru e te rrasin bucelat kokes per te mbushur uje, apo te shkojne e te punojne aren, na rrijne e na kakarisin ketu :smash:
Une jam dakort me ty kavadhjer :thumbsup:
:devil:
:lol:

SweetAngel

Primus registratum

Deri me sot nuk kam hyre kurre ne chat( af-in nuk e di nese mund ta quaj chat).

Nuk mund te them gjithashtu qe eshte nje gje e mire. Por...... me lejoni t'ju bej nje pyetje te tille.

Sa VLERE KANE vajzat qe, rrine kemb permbi kemb, neper pabe me cigare ne dore?? Sa vlere kane vajzat, qe nderrojne te dashurit sic nderrojne rrobat? Sa vlere kane keto vajza qe vijne ndoshta nga fshatrat me te humbura te shqiperise, dhe hapen si vaji ne lakra? vishen duke zbuluar pothuajse te gjithe trupin( megjithese keto mendojne se jane moderrne :eek: )

Ndonjeher mendoje se nuk kane asnje lloj vlere ( shyqyr qe nuk jam si to).

tesoro

Primus registratum

kjo teme do jete hapur me siguri nga dikush qe jreton akoma ne kohet e vjetera dhe i ndan meshkujt nga femrat dhe ndoshta nuk ka degjuar qe te gjithe kane te njetat te drejta no matter m apo f...

nejse pergjigju pyetjes qe te kane bere shume anetare???sa vlen nje mashkull?dhe nga e di ti per cfare vijne keta njereuz ne forum ose chat?mos valle ke bere ndoinje experience te keqe dhe tani po flet per te gjithe????

paske nje horizant te ngushte, dhe i jap HotGirl 100% te drejte...

hot

Hotgirl

:lol: :lol: gruno..ec ngarkoje mushken e shko mbush uje te lana se skina un..cme rri 24 ore ketu :lol:

Guest

Swet Angel vlera e nje vajze qe vepron ashtu si u shprehe ti, eshte e barabarte me vlerat e nje pele kur ngrohet ne diell dhe asgje me teper.

pippo

Primus registratum

per mendimin tim mos te ma marri per kesh po ky tipi qe ka hapur kete temen shume shume PALLE .......

Guest

TE JESH KAVALIER ESHTE ME E VESHTIRE SESA TE JESH HERO /pf/images/graemlins/wink.gif
DEGJO O KAVALIER,NE QE JETOJME JASHTE JEMI KAQ TE LUMTUR QE EKSISTON INTERNETI PASI ARRIJME TE KOMUNIKOJM ME DIKE NE GJUHEN TONE DHE PSE JO NE AF EDHE MESOJM APO BEJME SHAKA TE NDRYSHME:DHE ASNJEHERE SDO TE THOTE QE KUSH KALON SHUME KOHE NE INTERNET ESHTE NJERI PA VLERA.

BUDALLALIKU I NJEREZIMIT DHE GJITHESIA JANE TE PAFUNDME
EDHE PSE ME GJITHESINE
S JAM AQ E BINDUR :wave:

RAUL

Primus registratum

varjani kavaljerit se e kan vra te shkretin para nje viti.. /pf/images/graemlins/frown.gif ndjes past aty ku qoft..
alamet cuni kish qen i gjori.. :lol:

Guest

MIRE E KE O RAUL DHE UN BUDALACJA I MAR GJERAT SERIOZISHT :lol: MIRE QE ME THE QE PASKA VDEK SE KUSHEDI SA DO E VRISJA TRURIN PER KETE TEME :confused: AHAHAHA PO KALOJ TE NJE TEM TJETER ME MIRE :thumbsup:

Cleopatra

Forumium praecox

hmmm pak a shume te njejten vler qe kane ato cuna qe bejne te njejten gje si kto goca.
grin.gif

gangsterja

Primus registratum
Sikur rrine cunat do rrine dhe gocat se nuk do rrine si qyqe mali,madje disa duan te gjejne burra te shkretat.............