Sa Vlere jane vajzat Shqipetare qe rrine 24 Ore ne Chat.

fredial

Primus registratum
Sa Vlere jane vajzat Shqipetare qe rrine 24 Ore ne Chat.

Une do kisha menduar se te gjitha ato vajza qe rrine me shume se 2-3 ore ne Chat jane vajza qe s'kane fare respekt as prespektive dhe qe vetem presin kush vjen dhe i kenaqe ne internet duke folur ashtu sic e paramendojne ato ne enderr ose e shikojne ne televizion.

jim_albanian_morrison

Primus registratum
Re: Sa Vlere jane vajzat Shqipetare qe rrine 24 Ore ne Chat.

Fillimisht postuar nga Kavaljeri:
[qb] Une do kisha menduar se te gjitha ato vajza qe rrine me shume se 2-3 ore ne Chat jane vajza qe s'kane fare respekt as prespektive dhe qe vetem presin kush vjen dhe i kenaqe ne internet duke folur ashtu sic e paramendojne ato ne enderr ose e shikojne ne televizion. [/qb]
ne rradhe te pare nuk mendoj se ka shume vajza te tilla dhe me te vertete ato qe jane jane shume te mjera jane jasht mase te braktisura nga jeta dhe presin qe ne ato raste te veshtira qe kane ti behet shok interneti gje qe per mua eshte e gabuar.

hot

Hotgirl

po te me maresh mua si shembull une shpenzoj nje kohe relativisht te gjate ne internet,me sakte me albforumin,e mos kujto se jam tip i braktisur nga jeta e qe pres tme bin gjajnat ka qielli,perkundrazi,jam shum aktive dhe nga ata tipat e levizshem qe i fusin hundet gjithandej..
nuk pres tme ndihmojn te tjeret,sa koh qe jam vet e zonja!!!
e planifikoj kohen time shume mire ne menyre qe te kem kohe me gjithcka..
dhe te kalosh kohen ketu tek albforumi eshte thjesht nje menyre e shpenzimit te kohes se lire!!
pastaj ketu ne af,nuk e di se sa e keni vene re juve,po shumica jane studenta ose njerez me njefare intelekti,e jo tipa arrogante e me te thashe,oburra hajde gjujm noj goce apo cun ka interneti..!!
pastaj interneti eshte menyra me e shpejte e marrjes se informacionit dhe per nga vete serjoziteti i albforumit,un nuk do bija dakord me hapesin e temes!!
per te dale ne perfundime kaq te ceketa,doemos edhe vete do jesh nga ata tipat e ceket,qe nxjerrin perfundime duke u nisur nga hamendje dhe me e keqja,duke folur vetem per femrat!! a thua jan vetem femrat qe hyjn ne chat!!!!
me thuaj ti mua..sa vlen nje mashkull "shqiptar" qe rri 24 ore ne chat?

kesi

Primus registratum

s'besoj se ka rendesi fakti i te qenit femer apo mashkull por rendesi ka fenomeni...te kalosh ore ne chat s'besoj se edhte ndonje kenaqesi e madhe por thjesh humbje kohe....dhe besoj se vleresimet jane te kota ose me sakte s'ekzistojne fare sepse qofshin vajza ose djem te tille kotkoheshfrytezues jane pa vlera....

kesi

Primus registratum

ketu mo kam qene ketu...ku do te le ty une po ika???? :wave:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kavaljeri:
[qb] Une do kisha menduar se te gjitha ato vajza qe rrine me shume se 2-3 ore ne Chat jane vajza qe s'kane fare respekt as prespektive dhe qe vetem presin kush vjen dhe i kenaqe ne internet duke folur ashtu sic e paramendojne ato ne enderr ose e shikojne ne televizion. [/qb]
I thua dhe vetes kavaljer pale!

dolce_vita

Primus registratum

Po flas vetem per vetem time......Une psh. jam ne ne AF se me pelqen te diskutoj ne shqip dhe se me mungojne te rinjte shqiptare, dhe me kryesorja te flas shqip. Kam vetem miq te huaj dhe nuk shkruaj po te thuash fare shqip nq se nuk do te isha ne AF. Jam ne shkolle, jam aktive, shkoj ne fitness 2 here ne jave dhe me pelqen te lexoj. Realizoj ato gjera qe me pelqejne dhe interesojne dhe nuk e quaj veten te pavlere.

edda

Primus registratum

ç'ma more prej goje alinos...do rrosh ma shume se une /pf/images/graemlins/smile.gif

dolce_vita

Primus registratum

edhe une harrova me e thone po e paska thone Smile /pf/images/graemlins/smile.gif

sweet eda

Primus registratum

ooppsss e paskan thene edhe kto gocat me siper kete qe sapo thashe, dmth eshte shume e vertete qe duhet te nderrosh te pakten nick-un, lere pastaj mendimet

Guest

vlera eshte 0 /pf/images/graemlins/laugh.gif po renci ka qe punojne tere kohes ka renci sasia jo cilsia ne ket rast , uaaaa meee po pune eshte dhe ajo : )

Admir

Forumium maestatis

Nuk mund ti llogaritet vlera njerit apo tjetrit duke u nisur nga koha qe shpenzon ne Internet. Eshte e pamundur. E rendesishme eshte qe Interneti te mos behet gjithcka per personin dmth qe virtualja te mos e zevendesoje realen. E rrezikshme eshte te humbitet kontakti me realen.

Ceshtja mund te jete edhe filozofike. Shume konceptojne realen ndryshe.

Princesha

Primus registratum

Po kush ka kohe te rri 24 ore ne chat njeher, ne pergjithesi jemi te angazhuar me dicka te gjithe, un psh kam kohe pak te futem ne forum zakonisht, se chati nuk esht gje.

erisa

Primus registratum

ej po ato qe futen ne chat me tall te tjeret Ne ca kategorije hyjne?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

shi shi ky kavaljeri hodhi gurin e mcef doren :eek:

olti

Neo

Nqs jane te gjitha si Hotgirl, atehere jane si shpirt qe te tera :cool:

Paragjykime dhe klishe. Arsyet pse dikush mund te qendroje gjate para PC mund te jene me qindra, prandaj nuk mund te arrish kurresesi ne perfundime te tilla. Sidoqofte Kavalieri mund te jete kavalier i vertete ne ane te tjera te realitetit prandaj s'keni pse ia shani nickun :tipsy:

vlera

Primus registratum

Pershendetje!
Sa keq mor kavaljer qe paske ndare vetem gjinin femrore, qe behet si zakonisht ne mbare shqiptarine. Sikur ne vajzat shqiptare te mbaj gjithe mekatet e botes mbi kurriz. Ka qene mire te perfshihen te gjithe, e posacerishte duke filluar edhe nga vetja juaj.
Une dua te jap mendimin tim ne pergjithesi pra duke mos bere dalim gjinije. Mua me duket se njerezit qe kalojne nje pjese te kohes se tyre ne internet jane me flexible, dhe konkretisht albforumi mua me duket nje vend ku secili/a ka mundesi te jep nje mendim te lire, (duke perfshire ketu edhe mendimin tende, je i lire te mendosh si te duash), dhe nga keto mendime njeriu mund te mesoj shume gjera, dhe mund te njoh shume njerez interesant. Dhe e dyta sa i perket chatit edhe kjo nuk mendoj qe ka ndonje te keqe nese njeriu di te frenoj veten, pra mos te humbas shume kohe. Kjo me duket mua se eshte shume e mireseardhur posaqerisht per ata qe jetojne jashte vendit dhe u mungon shoqeria shqiptare. Une personalisht nuk mendoj qe po ngel prapa ose jam tej realitetit nese hyj ne chat shqiptare apo albforum.
Tung, tung.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] Nqs jane te gjitha si Hotgirl, atehere jane si shpirt qe te tera :cool:

Paragjykime dhe klishe. Arsyet pse dikush mund te qendroje gjate para PC mund te jene me qindra, prandaj nuk mund te arrish kurresesi ne perfundime te tilla. Sidoqofte Kavalieri mund te jete kavalier i vertete ne ane te tjera te realitetit prandaj s'keni pse ia shani nickun :tipsy: [/qb]
jo se bo ne numra..pak se maj gjall i forum te tere e as noj pencion sna kan lidh per vjetersi pune :tipsy:

olti

Neo

Per vjetersi eshte me e gjate radha e ka me shume perpara /pf/images/graemlins/tongue.gif