Sa te gjate jeni????

S

Scorpion

Guest
Re: Sa te gjate jeni????

Une s'kam nevoje me e krahasu veten mer, mire shyqyr zotit jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

hahaha /pf/images/graemlins/laugh.gifpaske fryk nga realiteti /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Jo, Realitetit ia thy brinjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Une perkulem pak se me ngec koka ke dera e shpise dhe po te vesh edhe taka me keq akoma,perkulem dy here /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

bubullima

Primus registratum

qenkemi pothujse te ndyshem /pf/images/graemlins/tonguee.gif me perkuljet avash icik mi goce se ke ene komshinj verdall /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Ik mer ti, ti autokombajne ke. /pf/images/graemlins/laugh.gif 1.78 cm i gjate jam /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

WaW,nice /pf/images/graemlins/laugh.gif, me pelqejne cunat e gjate se se ndjej veten sh te gjate vete pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

deri tani une jam 1.75 kuptohet qe do rritem pasi jam teper i ri... /pf/images/graemlins/smile.gif LiPs e sigurove te ardhmen me Teo-n

besim231071

Primus registratum

Jam pak me i gjate se Teo,por pak fare ama.
Po te ishte diku tjeter ky paku,do te ishte goxha shume.

S

Scorpion

Guest

Shtati pyll, mendja fyll themi ketej nga anet tona /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
deri tani une jam 1.75 kuptohet qe do rritem pasi jam teper i ri... /pf/images/graemlins/smile.gif LiPs e sigurove te ardhmen me Teo-n

[/ QUOTE ]

Skam ardhur ne forum te gjej njeriun e te ardhmes.Sdq,gjatesia e Teos eshte sh e pelqyeshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

1.83 Lips s'me duket ndonje gjatesi kushedi, normal eshte, po kaloi 1.90 quhet xhirafe /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une skerkova xhirafe...ajo gjatesi (1.83) per gjatesine time eshte fiks.:D

S

Scorpion

Guest

Lips, kujdes me kerkesat, se ta marrin per keq njerezit ketej, vete the me lart qe s'ke ardhur te kerkosh gje ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per gjatesine time mire eshte 1.74 /pf/images/graemlins/laugh.gif