Sa te gjate jeni????

Princesha

Primus registratum
Re: Sa te gjate jeni????

mu m'duhet me m'ly tavanin kshu qe m'duhet anej nga 1.80 e siper /pf/images/graemlins/smirk.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahah /pf/images/graemlins/lol.gif

edhe un i kam qef çunat e gjat, por jo 2 metra se pastaj me fillon tortikoli veç tuj e majt koken lart me e pa, edhe pastaj do me duhet nje shkall qe te hypi e ta puth /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

Pse moj Roza vtem me t'ly tavanin e dashke te gjate?Dmth une qe jam 1.82 e lyj mire tavanin eeee.Por edhe per te shkurterit ka shkalle per t'ly tavanin moj Roza. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Bab lymi une jam per vete 1.74 ore /pf/images/graemlins/tongue.gif,si ta marr aq ,po dhe per perdet duhet /pf/images/graemlins/tonguee.gif,ka pune shtepia

[/ QUOTE ]

Lips je me e gjate ti, une jam 1.77 dhe ti ma kalon mua, apo do kesh veshur taka. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Princesha

Primus registratum

Elektricist ka ka shkalle, po puna asht me e ba pa shkalle...se ndryshe nuk e quj burr un /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Bab lymi une jam per vete 1.74 ore /pf/images/graemlins/tongue.gif,si ta marr aq ,po dhe per perdet duhet /pf/images/graemlins/tonguee.gif,ka pune shtepia

[/ QUOTE ]

Lips je me e gjate ti, une jam 1.77 dhe ti ma kalon mua,apo do kesh veshur taka. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Po ta thoja dhe ate do demoralizoja gjithe cunat me te shkurter se une /pf/images/graemlins/tonguee.gif.Nejse,ka rastis dhe me taka /pf/images/graemlins/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Lool,ty te paskan rrejt per gjatesine se une ne rregull jam /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

Ca ke mre Tedy, Lips eshte marr me basketboll, e ka rrit ca cm /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

istockphoto_532909_hand_with_pointing_finger.jpg
istockphoto_636021_loser_gesture_vector.jpg

S

Scorpion

Guest

E ca domethenie kane keto fotot, gjuha e memeceve /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Po mer shprehu pa frike e siklet /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

kur gishti tregues eshte lart e gishti i madh pingul me te do te thote qe po ishe i gjate e ke k**in e shkurter dhe te trash

tjerta po qe se je i shkurter e ke k**in e gjate e te holle /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Mea

Primus registratum

Foto e pare: mashkull i shkurter me **** te gjate
Foto e dyte: mashkull i gjate me **** te shkurter /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mea

Primus registratum

Une e shkurtova qe te jete me e kuptueshme /pf/images/graemlins/tonguee.gif