Sa te gjate jeni????

beshbossi

Primus registratum
Re: Sa te gjate jeni????

citim:
Kam shkrujt gjo n'ball : UFFiCiO iNFORMAZiONi mi goc?! =P

vete fillove!!!!!Tashi ec na shpjego hajt!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

vazhdim citimi:
Ki besim nen vet-vete ...

po ky asht problemi pra,se s'du me e pase besimin aq poshte!!

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Hahhahaha...po flet me personin e duhur ateher!!!

UNe psh gjej besimin tek 2 Krijuesit e mij,dhe kjo me jep forc&vullnet per te perballuar gjithçka..edhe se me shume veshtirsi. :rockband:

Piksynimi im? ---) Te jen PRAUD OF Mi! (^=^)

beshbossi

Primus registratum

aaaaaaaaa po c'lidhje ka kjo me gjatesine?ke dale nga tema!!ku je ketu ti qe del nga tema e? :lol: :lol:
moderatore ku jeni????? :devil: :smash:

bebivogel

Forumium maestatis

yes une ketu jam ... ndaj temen do e flak tek Thashethemet /pf/images/graemlins/smile.gif
atje bjerini me cekic ... me sharre e me c'te doni ...
diskutim i mbare ...

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Angeldeviled:
[qb] aaaaaaaaa po c'lidhje ka kjo me gjatesine?ke dale nga tema!!ku je ketu ti qe del nga tema e? :lol: :lol:
moderatore ku jeni????? :devil: :smash: [/qb]
Shi ça rrac e poshter....ehh medet!!!
Ne kto kohera s'duhet me i besu asnjonit....te huqin direkt pa i bo syqi dreek-mekk.

Angel-sheli je.... (^=^) /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

1.85 me duket ndoshta 1.87 nuk jom shume i sigurt...
po neqofse eshte e domosdoshme po matem neser tek kepucari dhe va jap me saktesij. /pf/images/graemlins/tongue.gif

iliriano

Primus registratum

45 e kam nr. e kembes,i beni vete logarite per te gjetur sa i gjate jam :cool:
nese doni dhe ndonje hollesi me teper, me pyesni se ju tregoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

1 e 79 thone......... nuk e di jo per gjo po nuk i besoj atij metrit se o renacak

besim231071

Primus registratum

I holle jam e pak i gjate.183 cm.Shpresoj qe mistreci te mos kujtohet te me thoje:Kush te pyeti a je i holle apo i trashe?Op ja kujtova.Tani me siguri do me pyes.Po i pergjigjem tani me mire .Po me pyete per nje gje te pergjigjem per dy.Pra te jap dhe bonus.PERSHENDETJE O MISTREC I MADHE.

Hush

Primus registratum

Po gjatesia c'ju duhet xhanem...popull interesant
jam qe jam, e kam qe e kam, po jua jap, 175cm, pa taka /pf/images/graemlins/smile.gifpo numri kembes ju duhet gje?

Trishtimi e Rrezon Njeriun Nga Majat e Persosmerise

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lolita_Lola87:
[qb] kush eshte mbi 1.87 ktu? Po qe nanjoni, te me beje 1 tel. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te beje edhe nje tjeter mu po pati kohe! /pf/images/graemlins/wink.gif
:wink:

Kondrapedali

Kondrapedali

Për ça gjatsie bohet fjal ktu ëre /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ate t'voglën nuk e jap se s'm'beso njeri kurse për ate t'modhen nja 1,84 m'duket!

Isabelle

Valoris scriptorum

Amon se gjehet me dasht /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Sa te gjate jane 3 -4 vjecaret qe shkojne ne kopesht /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe i merr babi mas 5 e case /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Kondrapedali

Kondrapedali

Belle, mos boj sikur t'intereso /pf/images/graemlins/laugh.gif . Nuk gjehet ne me dasht ti. Duhet me pyt shum thell që me e mor vesht :rolleyes: .
Po ti mi sa e gjat ishe?

ceca

Primus registratum

une qe thoni ju o shoke dhe shoqe forumista jam
1.73 e gjate (kuptohet pa taka ,se me ato te shkreta thyej qafen) /pf/images/graemlins/smile.gif

Alanis

Primus registratum

Pas shume perpjekjeve per te prek tavanin e shpise se re paskam shku 1 e 81 e gjys /pf/images/graemlins/laugh.gif