Sa sakrifikoj per dashurine...

KoDoShi

Primus registratum
Re: Sa sakrifikoj per dashurine...

Aq pak, 1 shishe .?.. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

..Nejse nejse ..shume do u mundonke qe do shkosh deri ne shtepi .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/tonguee.gif

alb_girl82

Primus registratum

po he pra... o dashuria ime! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

conta il pensiero! /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

Ti odio quanto fai cosi! /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mendimi s'mjafton ndonjeher ..per t'plotsuar deshiren tjetrit /pf/images/graemlins/laugh.gif ..lo sai o no .? /pf/images/graemlins/grin.gif

(M'falet per ndonje gabim drejtshkrimor ..nga nxitimi jo nga padijenia /pf/images/graemlins/laugh.gif )

/pf/images/graemlins/tonguee.gif

alb_girl82

Primus registratum

po iken me aq vrap sa as i pathje nuk ma hudhe??? kshu me nxitim ska gje... conta il pensiero! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

chi si odia, si ama anche! /pf/images/graemlins/kiss.gif

S

Scorpion

Guest

Sakrifoj e sakrifikoj, vetem mos me pa keto dy lart pas meje te mos vuajne /pf/images/graemlins/laugh.gif

alb_girl82

Primus registratum

sa buon samaritano qe me mer vella! /pf/images/graemlins/laugh.gif

une per dashurine sakrifikoj jeten dhe mathokun bashke /pf/images/graemlins/tonguee.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

as nje fije floku qe sot e tutje /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
brracja sa mir i njohe anetaret e AF me dy ore qe je ktu /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

abs

nuk e di...

Ke pas fat qe s'te ka kap rradha e qumshtit Isabelle /pf/images/graemlins/wink.gif, se per nder do pyesje: eh? cfare eshte dashuria, gja qe hahet/pihet /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif

Une si sakrifice per dashurine do beja rrugen Itali-Gjermani dy here ne vit...sa shume keputem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Vetem ne filma mund te shihni pergjigjen pozitive. /pf/images/graemlins/laugh.gif C'eshte e verteta te gjithe para vdekjes duan te jetojne keshtu qe nuk mund te genjej te them se do jepja jeten per dashurine.

Dhe ndjenjat nuk kane limite... Sakrifica lidhet dhe me kerkesat, kerkesat jane nga me te ndryshmet, etj etj.

Diddy19

Su@mi

Sakrifica lidhet me kerkesat? /pf/images/graemlins/angel.gif

T'jane shtu kerkesat shume kohet e fundit mathok , eh? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per cfare kerkesash e ke fjalen? /pf/images/graemlins/confused.gif

element

Primus registratum
Deri Ku,Cfare do sakrifikoje per dashuri !?

Te tere flasin per dashurine.. bejne cmendurira. Te shohim c'keni bere ju dhe cfare do te mund te benit ju, nese jeni te dashuruar.

Mod: Gjuha e shkrimeve ne kete forum eshte shqip. Ka zona te tjera ku mund te shkruash ne anglisht. Shpenzo pak kohe dhe do i gjesh. Gjithashtu do te sherbeje dhe per t'u familjarizuar me forumin per t'u evituar perseritja e temave ekzistuese.

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Deri Ku,Cfare do sakrifikoje per dashuri !?

Per dashurine kam mposhtur cdo frike per te thyer mitin se frika nuk pyet per ndjenja.Kur shoh se si perdhosen ndjenjat ja bej harram gjithckaje kam bere sidomos tani qe i ndjej dhimbjen.Mbase po te kisha bere me pak sdo vuaja kaq sa tani,por mendoj qe me vlejten te gjitha keto te kuptoj qe jo te gjithe jane te dhene pas ndjenjes.

VoGeLuShI

Primus registratum

ndjenja eshte thjesht nje sipar brektian mbas te cilit njerzit perpiqen te fshehin dobesite dhe nevojat...te jete cinizem kjo qe shkruajta??? apo egoizem??? boh

sakrifice per dashurine??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif

nirvana_m

Primus registratum

gjeja e vetme per te cilen ja vlen te sakrifikoj eshte vetja ime /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

Oh - you can't tell me it's not worth tryin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
I would fight for you - I'd lie for you
Walk the wire for you - yea I'd die for you

You know it's true
Everything I do - I do it for you