: Sa rendesi ka madhesia e seksit te partnerit!

abs

nuk e di...
Re: : Sa rendesi ka ?

shoqja moter, spekullimet kajhere ja kalojne telenovelave /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

kena gjet njat cun qe duron, dmth ka vertetu qe ka 'kurriz' bajagi t' fort /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

kam nigju se duhet viz me hy n' shkoder /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Dolores

Primus registratum

Jo per mua se kam shume shok shkodran ne Toronto ...ca VIP ...kur te vete ne Shkoder do hyj in style /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif

p.s. vogeluthi se can koken hic /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

abs

nuk e di...

ke pa ndonje shkodran qe nuk asht VIP a? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
eh c'me ngacmove ket cep trunit t' reklames /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

shif tesh kur t'vijne MLK si shkodran qe asht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif
ops si VIP deshta me than /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj Abs, i kam ran kryq e terthuer. Nga maja e Rozafs, n'Ur t'Mesit, e n'fund n'Shirok. Ke Kalaja hangra troft tjeglle se s'kishte krap kurse n'Shirok bana t'vetmin plazh qi kam ba kyt vit.

Për qendrën po ju la me fol vet. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

VIP = very impolite person? (konkluzioni vjen nga përmendja e emrit të MLK si VIP).

MLK

Primus registratum

Nigjo, dolken e keshillova me ja lyp komshiut t'vet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif kokelicken, ça u bo ktu pazari gjos gjalle qe ta qes kokelicken teme une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Leqe kom fryk se po m'editojn moderatoret se nuk osht tema duhur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

abs

nuk e di...

Kondre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif kallxoji iher Doles bitte schön, se si e kena qytetin: bot n'vedi, t'lasht nga pamja e traditat dhe shume sexy /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

...shif gjaja e brisht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif, kam fryk nga Moderatoret thot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

Nigjo kujdes me kto fjalet e huja, jo per gjo po "bite" n'frengjisht do me than kokelicka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Ps. kot nuk na i ndalote dulla n'koh t'vet shprehjet e huja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

boll i pat ndalu' tuj u mundu per t'mir t'popllit, e prapseprap disa rob hyjshin per plas t'ders e shifshin elektrik blu, jazek, gjindje e pa marr vesht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

po mir po kokelicke cfare don me than, qe mos te spekulloj prap /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

kokelicke do me than bitte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif po veç me 1 "t" e n'frengjisht, jo n'gjermanikisht /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif

Dolores

Primus registratum

sa i keq te vete mendja ty....jo absi nuk do me thene ashtu kokelicka ne muhabetin e siperm dmth little balls ...kurse ne kuptimin tjeter dmth copa rrumbullake mishi qe skuqen per qejf /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

abs

nuk e di...

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif dmth gja qe t'humb mes gishtash eh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

Shi shi, paska dal ne moda t'skuq anej ka ju /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif hej medet, pranej s'ta hap deren komshiu tu mij /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Hej jarebi sa e komplikume paska qen kokëliçka. Po thuni ëre a meat balls, a boulettes de viande ase shqip-arabisht, qofte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Po si ra muhabeti ke kokëliçkat? Kush i kishte ngrënë? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif

Dolores

Primus registratum

e kush do te haj kokelicka mer s ti ze dhembi e kafshon gjuhen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif....po muhabeti nisi nga propaganda e madhe......ahuaaa /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

kekelickat nuk haen goce, po lepihen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif qeke kanibale ti mij, per ta hap paska deren komshiu me kto men qe ke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Dolores

Primus registratum

sleep.gif

MLK

Primus registratum

He u zgjove ti apo ke flejt vone mrom /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-argh.gif

antip

Primus registratum

Eh si u ka bo kjo puna ktu! Po fillove me u mburr icik per permasat, ta kthejn shkurt "s'ka rendsi...", po the vete qe s'ka rendesi ta kpusin "e paske t'vogel..."

S'di robi shkret ca me bo, jena bo si thike me dy presa!
Si perfundim un boj kerkese qe kjo teme t'mbyllet pasi nuk i jep pergjigje pytjes fillestare, por vetem sa e turbullon me shume lexuesin.

Ose, ose ... e bojm me votim (e kam thon dhe me pare) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

pervedi s'votoj çorrazi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif