sa problematike ip ime :S

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit
sa problematike ip ime :S

Closing Link: vampiri-i-femrave[92.60.25.107] (User has been permanently banned from Albnetwork.net (flood))

emot-argh.gif

A

arabesque

Guest
Re: sa problematike ip ime :S

Nderro avatarin sepse i gjithe problemi qendron aty :p

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

ahaa ,, kjo qeka aryseja me duket.. se u bene dy dite dhe akoma nuk me eshte hequ :S

DiaBoLic

Primus registratum

ghaghaghagahgahgahgahgahaghaghag sa te bej un floode me ip reale kshu do jene te gjithe te abissnetit
laugh.gif

njs skam per qellim me pengu userat me u fut po njs puna e ircopave kjo :p

Crazy_Beautiful

Primus registratum

DiaBoLic nje pyetje ti je ai qe te beri kill Stealth dhe hape teme ke ky forumi apo te ngaterroj me aop tjeter?
sorry vampo se po ta bej temen si njerezit e humbur
laugh.gif

DiaBoLic

Primus registratum

njs headstrong mos te merremi me ate teme se sja vlen te flasesh per ircopa qe kur futen ne kanal qe eshte restricted thote me ke von akick
laugh.gif

Crazy_Beautiful

Primus registratum

DiaBoLic jo mo e kisha tek fakti qe tek ajo teme une qendrova per ty, te mbajta anen dhe per cfare???
Ty sa te hiqet accesi fillon ben floode ne server????? Kaq ishte perkushtimi jot tek ky server??

DiaBoLic be good!!!

DiaBoLic

Primus registratum

Kshu o puna e ktyre fillo ier sa per kuriozitet e pastaj te behet si droga :):) masanej kshu e kan kto pun :p ier i mir ier i keq
laugh.gif

Guest

njs headstrong mos te merremi me ate teme se sja vlen te flasesh per ircopa qe kur futen ne kanal qe eshte restricted thote me ke von akick laugh

hjaghaghaghaghaghaghaghaghgha
po diabolic ket gjo boni edhe pastaj suspend channel direkt puna par e dyta nick tim edhe tatin
:p