Sa pergjind te femrave bien ne dashuri me shikim te pare

stellina_sister

Primus registratum
Re: Sa pergjind te femrave bien ne dashuri me shikim te pare

kjo ishte per nismetarin e temes :thumbsup: qe te mos keqkuptohemi!

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb] Pse juve ju bezdisi qe jam patriot Shkodrane?!
Mendoj se ne nje faqe dedikuar saj dhe qe "duhet"te flitet per te kam plotesisht te drejte ta mbroj ate dhe vlerat e saj.
Shoh qe i paska ikur dhe fytyra e vertete "Shkoderloces".
I paska la durt edhe per kete jete.
Ndoshta pse jena lerg kujtojme qe ska ndryshu gja po qe.Nuk ma merrte mendja qe do kishte ra kaq posht.
Tani i jap te drejte me plot goje atyre qe kan hap ato teme qe nese e keni vene re jane 2 te se njejtit zhanderr ku thuhet qe Shkodranet jane mendjemedhenj.
Plotesisht te drejte kane,po beni Much noise for nothing ose Tanto fumo e niente arrosto si i thojne andej nga milanua.
Mendja e madhe ne kupe te qiellit dhe mendjelehtesia epo njeshe me asfaltin qe cohet si pluhuri nganjehere sepse as nuk e pastroni!

Pah posht paska ra Shkodra.

Tani po i pergjigjem asaj temes"pse Shkodranet e Braktisin Shkodren?",prej ketyre prototipave,prej mentalitetit sundues,prej dekadentizmit te trurit,
prej injorances se theksuar...etj,etj...

Epo eksperimenti im mbaroi,mblodha aq te dhene sa me nuk me duhen.Ah pse e bere kete?
Jam duke botuar nje antologji psikologjike rreth natyres se mentalitetit te sotem ne Shqiperi.Ca eshte e verteta as nuk po e marr mundimin hic te mbledh info per vendet e tjera sepse mbeta i zhgenjyer prej vendlindjes time dhe uk po e shtyj me tej...

Dhe je here po me vjen keq shum per shko... [/qb]
Ecccccccccccc harap maje menen tane.

mostro

Putraku

0% e femrave bien direkt ne dashni qe me shikim te pare..100% e tyreve si bi as ne mendje me ra ne dashni /pf/images/graemlins/tongue.gif
Cunat jane me keq...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] 0% e femrave bien direkt ne dashni qe me shikim te pare..100% e tyreve si bi as ne mendje me ra ne dashni /pf/images/graemlins/tongue.gif
Cunat jane me keq... [/qb]
Pranej mi ke vu ato syzet ke surrati ti mu e /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

shkodrant thojne "menjemdhejve me i ra hunda n toke s ulen me e marr" /pf/images/graemlins/laugh.gif

se mos m thote kush se keni pa ndonje shkodran pa hund :idea:

t mirt i kane inat...t kqijt si merr kush neper goje /pf/images/graemlins/laugh.gif

kush shan shan vedin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ooops s kenka tema e shitmencave a :eek:
nejse s po marr fshesen ... /pf/images/graemlins/tongue.gif
por po futem n tem...kush asht marr me statistiken e % te vajzave tona t na flasi me fakte, perndryshe s po na e nin hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

por po futem n tem...kush asht marr me statistiken e % te vajzave tona t na flasi me fakte, perndryshe s po na e nin hic

Me sa duket Putraku na eshte tut i fije..pranej s'e lejon vedin me e pa kush!

s'asht tema e shitmencave a

Uh!!!!

Shih si jam trukos e ba..vec me ...

paperina.gif

I like my me shikim t'dyte..se me t'parin s'bona efekt m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

t marrsha t keqen e bojrozes tane /pf/images/graemlins/laugh.gif
e sidomos pozicionit te gishtave te dores djatht /pf/images/graemlins/laugh.gif
shitmence... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ncuq..kjo ishte vec si fillim....

Me deshire pa deshire...heret a vone....
Me shikim te pare..a me shikim te dyte....Do e bej per vedi ...

066.gif

pS: Ah Dashnia bre!!!

eduart

Primus registratum

Fillimisht postuar nga stellina_sister:
[qb] kjo ishte per nismetarin e temes :thumbsup: qe te mos keqkuptohemi! [/qb]
ty te hangsha gojen pra /pf/images/graemlins/smile.gif

stellina_sister

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkODRAni_uK:
[qb]
ty te hangsha gojen pra /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
e me ça me fole une athere? :confused:
me gishta??

shkodrani80

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb] Pse juve ju bezdisi qe jam patriot Shkodrane?!
Mendoj se ne nje faqe dedikuar saj dhe qe "duhet"te flitet per te kam plotesisht te drejte ta mbroj ate dhe vlerat e saj.
Shoh qe i paska ikur dhe fytyra e vertete "Shkoderloces".
I paska la durt edhe per kete jete.
Ndoshta pse jena lerg kujtojme qe ska ndryshu gja po qe.Nuk ma merrte mendja qe do kishte ra kaq posht.
Tani i jap te drejte me plot goje atyre qe kan hap ato teme qe nese e keni vene re jane 2 te se njejtit zhanderr ku thuhet qe Shkodranet jane mendjemedhenj.
Plotesisht te drejte kane,po beni Much noise for nothing ose Tanto fumo e niente arrosto si i thojne andej nga milanua.
Mendja e madhe ne kupe te qiellit dhe mendjelehtesia epo njeshe me asfaltin qe cohet si pluhuri nganjehere sepse as nuk e pastroni!

Pah posht paska ra Shkodra.

Tani po i pergjigjem asaj temes"pse Shkodranet e Braktisin Shkodren?",prej ketyre prototipave,prej mentalitetit sundues,prej dekadentizmit te trurit,
prej injorances se theksuar...etj,etj...

Epo eksperimenti im mbaroi,mblodha aq te dhene sa me nuk me duhen.Ah pse e bere kete?
Jam duke botuar nje antologji psikologjike rreth natyres se mentalitetit te sotem ne Shqiperi.Ca eshte e verteta as nuk po e marr mundimin hic te mbledh info per vendet e tjera sepse mbeta i zhgenjyer prej vendlindjes time dhe uk po e shtyj me tej...

Dhe je here po me vjen keq shum per shko... [/qb]
Jam dakort me Craggy Rex dhe e mbeshtes plotesisht qellimin e tij per te ndergjegjsu pjesmarrssit e forumit te Shkodres te cilet jane duke ju largu gjithmon e ma shum ketij forumi me tema qe nuk i sherbejne Shkodres dhe kultures saj. Jo se kam ndonje gja kunder anetareve te forumit ashtu sic mendoj qe edhe Craggy Rex nuk ka , por tema te tilla si per dashurine me shikim te pare ose me shikim te dyte (te cilat fatkeqsisht jan te shumta ne kete forum) mund ti paraqitni ne temen me te njejtin titull "DASHURIA" qe eshte ne faqen kryesore te Albforumit. Ne kete menyre do te merrni dhe pergjigje te shumllojshme qe nuk do ti largohen interresave tuja. Vete fakti qe disa vete ne kete forum jane cu kunder ktyne devijimeve nga temat e Shkodres duhet t'ju vije nder mend natyrshem qe dicka ketu nuk shkon.

Prandaj ju baj thirrje qe t'i lexoni me gjakftohtesi ato kundershtime dhe te rreflektoni sa ma shpejt qe te jet e mundun sepse me te vertet shkrimet tuja kane ngaterru gabimisht adrese duke u paraqit ne forumin e Shkodres.

Me rrespekt shkodrani80 !

leonora

Primus registratum

Jam dakort me Craggy Rex dhe e mbeshtes plotesisht qellimin e tij per te ndergjegjsu pjesmarrssit e forumit te Shkodres te cilet jane duke ju largu gjithmon e ma shum ketij forumi me tema qe nuk i sherbejne Shkodres dhe kultures saj. Jo se kam ndonje gja kunder anetareve te forumit ashtu sic mendoj qe edhe Craggy Rex nuk ka , por tema te tilla si per dashurine me shikim te pare ose me shikim te dyte (te cilat fatkeqsisht jan te shumta ne kete forum) mund ti paraqitni ne temen me te njejtin titull "DASHURIA" qe eshte ne faqen kryesore te Albforumit. Ne kete menyre do te merrni dhe pergjigje te shumllojshme qe nuk do ti largohen interresave tuja. Vete fakti qe disa vete ne kete forum jane cu kunder ktyne devijimeve nga temat e Shkodres duhet t'ju vije nder mend natyrshem qe dicka ketu nuk shkon.

Prandaj ju baj thirrje qe t'i lexoni me gjakftohtesi ato kundershtime dhe te rreflektoni sa ma shpejt qe te jet e mundun sepse me te vertet shkrimet tuja kane ngaterru gabimisht adrese duke u paraqit ne forumin e Shkodres.

Me rrespekt shkodrani80 ! [/QB][/QUOTE]
Une respektoj shum mendimin tuaj dhe jam plotesishte dakorte me te. Por fakti qe kundershtova Crggy Rex ishte vetem se aji ofendon njerzit pa piken e problemit, n,s e ke vene re dhe ju dhe kjo gje nuk mendoj te jete e drejte. Nuk flas vetem per kete teme ose ato qe me ka thene mua por dhe ne baze te pergjigjeve qe ka kthyer ne temat tjera. Me vjen keq por ai eka gabim ne disa gjera. Nuk i kundershtoj mendimet e tije sepse me vjen shume mire qe e do Shkodren shum dhe e respekton. Une kundershtoj menyren e te shprehurit qe ka.
Do thoja qe nje pjes e mire nga ne ka treguar me sa mundesi ka pase se sa e respekton Shkodren, kuptohet eshte e veshtire te kuptojm nepermjet disa mesazheve te thjeshta qe dergojme sa duam vendlinjen tone por te pakten nje pjes te vogel e kemi tregua.
Do shtoja vetem qe ne jemi bite e Shkodres dhe nuk na takon te ofendohemi me njeri-tjetrin. Kshu do ulim kulturen tone. Por duhet te kuptojme dhe ata qe nuk japin nje pergjigje te drejte (per mendimin tone) te kuptojme se secili ka ato mendimet e tija.

tushi

Valoris scriptorum

Edhe une kishte disa gjana qe me pelqyn te Craggy edhe qe bane mos me i repliku per ata qe nuk me pelqyne.Ai ndoshta se kupton se nje pjese e mire vine ktu per te kalu kohen e jo per te shpreh patriotizmin e tyre.Po ka edhe tema ku gjithkush mun te japi alternativat e tyne po me qa kam pa ai ma shume i asht kundervene te tjereve se sa ka shpreh mendimet e tij per ato tema.Une psh se imagjinoj se si dikush mund te humbi kohe me veset e vajzave shkodrane (edhe pse tha se ishte eksperiment)kur njerezit diskutojne buken e gojes ,pagujne 1500E me u mbyt n'uje ne nji kohe qe kryeministri i tyne len me qindra mijra ne kazinot e Evropes.Pra ktu e kam fjalen per ata qe vine ktu se i shtyn ndjenja e patriotizmit e jo per te kalu kohen.Pra kur t'ja fillojne ata qe e kane njifar bagazhi intelektual do te shihni se edhe ata qe nuk e kane me mundesite e tyne te pakten kane me ju mbeshtet.

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga shkODRAni_uK:
[qb]
ty te hangsha gojen pra /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Me mu nuk te eci,fillove me motren ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ncncncn

shkodrani80

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shko:

Une respektoj shum mendimin tuaj dhe jam plotesishte dakorte me te. Por fakti qe kundershtova Crggy Rex ishte vetem se aji ofendon njerzit pa piken e problemit, n,s e ke vene re dhe ju dhe kjo gje nuk mendoj te jete e drejte. Nuk flas vetem per kete teme ose ato qe me ka thene mua por dhe ne baze te pergjigjeve qe ka kthyer ne temat tjera. Me vjen keq por ai eka gabim ne disa gjera. Nuk i kundershtoj mendimet e tije sepse me vjen shume mire qe e do Shkodren shum dhe e respekton. Une kundershtoj menyren e te shprehurit qe ka.
Do thoja qe nje pjes e mire nga ne ka treguar me sa mundesi ka pase se sa e respekton Shkodren, kuptohet eshte e veshtire te kuptojm nepermjet disa mesazheve te thjeshta qe dergojme sa duam vendlinjen tone por te pakten nje pjes te vogel e kemi tregua.
Do shtoja vetem qe ne jemi bite e Shkodres dhe nuk na takon te ofendohemi me njeri-tjetrin. Kshu do ulim kulturen tone. Por duhet te kuptojme dhe ata qe nuk japin nje pergjigje te drejte (per mendimin tone) te kuptojme se secili ka ato mendimet e tija.

82-shko !
Nuk dua te ve ketu ne dyshim fjalet e tuja qe t'i mund te kesh konstatu nder temat e tjera menyra te ndryshme te te komunikumit, por ne rastin e kesaj teme (e cila gabimisht eshte ne forumin tone) une nuk shof arsye per te rifillu debate personale si dhe per te vazhduar me diskutime mbi po keto debate, pasi kerkesa e vetme e Craggy Rex [kerkes te cilen e mbeshtes krejtesisht] ishte qe keto tema mos te shfaqen me ne forumin e Shkodres, pasi perseri jane keto tema mbas te cilave shumica po terhiqet duke perseritur kto gabime me RIHAPJE te ketyre temava dhe duke harruar qellimin e vertete te krijimit te ktij forumi i cili ka si baze transmetimin e kultures dhe vetem te asaj shkodrane.
Nqs nuk asht e mundur gjithmone te shfaqen tema mbi kulturen e qytetit tone si dhe mbi problematiken e po ktij qyteti, kjo nuk duhet te na lejoje qe te mbushim faqet me tema te cilat vetem sa cojne ne fund te faqeve temat e verteta mbi Shkodren. Nji jo-shkodran i cili do te hyje ketu do ti bine ne sy temat e fillimit dhe nuk do te gjeje mendoj ate qe kishte shpresuar te gjente ne te vertete ne forum. Prandaj ma mire nji mase e caktume temash mbi Shkodren se sa nji pafundsi temash te cilat i largohen permbajtjes se ciles duhet te kishte ne te vertet ky forum.
Sa per rikujtim po ju dergoj postimin e Craggy Rex. Pershendetje !

Fillimisht postuar nga Craggy Rex:

A nuk mendoni qe kjo teme duhet te zhvendoset tek "dashuria"?
Pash zoten a ka moderatora ketu apo jo?
Ca jane keta tema?
Shpresoj qe mos te bijne ne vesh te shurdhet kjoj kerkese.

Faleminderit.

westside

Primus registratum

Ne rralle te pare falenderoj te tere per mirkuptimin(Shkodranin80,82-shko,Tushin).
Ajo qe une vertete desha te shprehja u kuptua me se miri.
Ne disa raste jam treguar pak i vrazhde por nuk kishte menyre tjeter per ndergjegjesim.
Gjithkush flet per ndryshim por ndryshimi i vertete vjen vetem duke te te degjuar dhe e vetmja menyre qe kisha per tu degjuar ishte ti krijoja vetes nje steriotip te nje personi te urryer.
Ama nuk kam dashur asnjehere te fyej ndonjerin.
Ja cfare i mungonte kesaj kryeteme, Patriotizmi .
Dhe tani jam i sigute qe gjithcaka do te ndryshoje per se mbari! :thumbsup:

E ri-propozoj kerkesen time per te mbyllur kete teme.

Faleminderit,

Alanis

Primus registratum

Femrat(deri ne nje fare moshe) bien ne dashuri vetem me shikimin e pare!! Wrong??? Why!!?

Alanis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] epo i ka jeta keto,po ato qe di ti e aq sa di ti kur do ti di une?apo kur te rritem? :confused: [/qb]
Nuk rritesh me ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Kaq do vdesesh

Alanis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] nqs femra bie brenda me shikim te pare,kontrolloni mashkullin se eshte mbytur!!!!!!!!!ne fakt une bie shume lehte brenda,prandaj them se 98% e femrave bie brenda me shikim te pare se 50% e meshkujve kane ca syyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek: [/qb]
oops....!! Per te ardhur keq qe keto postimet mbeten ne internet se disa te zgjuar arrine ti perdorin ne menyre shume efikase.
2 me 0