stellina_sister
Primus registratum
Re: Sa pergjind te femrave bien ne dashuri me shikim te pare
kjo ishte per nismetarin e temes :thumbsup: qe te mos keqkuptohemi!
kjo ishte per nismetarin e temes :thumbsup: qe te mos keqkuptohemi!
Ecccccccccccc harap maje menen tane.Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb] Pse juve ju bezdisi qe jam patriot Shkodrane?!
Mendoj se ne nje faqe dedikuar saj dhe qe "duhet"te flitet per te kam plotesisht te drejte ta mbroj ate dhe vlerat e saj.
Shoh qe i paska ikur dhe fytyra e vertete "Shkoderloces".
I paska la durt edhe per kete jete.
Ndoshta pse jena lerg kujtojme qe ska ndryshu gja po qe.Nuk ma merrte mendja qe do kishte ra kaq posht.
Tani i jap te drejte me plot goje atyre qe kan hap ato teme qe nese e keni vene re jane 2 te se njejtit zhanderr ku thuhet qe Shkodranet jane mendjemedhenj.
Plotesisht te drejte kane,po beni Much noise for nothing ose Tanto fumo e niente arrosto si i thojne andej nga milanua.
Mendja e madhe ne kupe te qiellit dhe mendjelehtesia epo njeshe me asfaltin qe cohet si pluhuri nganjehere sepse as nuk e pastroni!
Pah posht paska ra Shkodra.
Tani po i pergjigjem asaj temes"pse Shkodranet e Braktisin Shkodren?",prej ketyre prototipave,prej mentalitetit sundues,prej dekadentizmit te trurit,
prej injorances se theksuar...etj,etj...
Epo eksperimenti im mbaroi,mblodha aq te dhene sa me nuk me duhen.Ah pse e bere kete?
Jam duke botuar nje antologji psikologjike rreth natyres se mentalitetit te sotem ne Shqiperi.Ca eshte e verteta as nuk po e marr mundimin hic te mbledh info per vendet e tjera sepse mbeta i zhgenjyer prej vendlindjes time dhe uk po e shtyj me tej...
Dhe je here po me vjen keq shum per shko... [/qb]
Pranej mi ke vu ato syzet ke surrati ti mu e /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] 0% e femrave bien direkt ne dashni qe me shikim te pare..100% e tyreve si bi as ne mendje me ra ne dashni /pf/images/graemlins/tongue.gif
Cunat jane me keq... [/qb]
ty te hangsha gojen pra /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga stellina_sister:
[qb] kjo ishte per nismetarin e temes :thumbsup: qe te mos keqkuptohemi! [/qb]
e me ça me fole une athere?Fillimisht postuar nga shkODRAni_uK:
[qb]ty te hangsha gojen pra /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga stellina_sister:
Jam dakort me Craggy Rex dhe e mbeshtes plotesisht qellimin e tij per te ndergjegjsu pjesmarrssit e forumit te Shkodres te cilet jane duke ju largu gjithmon e ma shum ketij forumi me tema qe nuk i sherbejne Shkodres dhe kultures saj. Jo se kam ndonje gja kunder anetareve te forumit ashtu sic mendoj qe edhe Craggy Rex nuk ka , por tema te tilla si per dashurine me shikim te pare ose me shikim te dyte (te cilat fatkeqsisht jan te shumta ne kete forum) mund ti paraqitni ne temen me te njejtin titull "DASHURIA" qe eshte ne faqen kryesore te Albforumit. Ne kete menyre do te merrni dhe pergjigje te shumllojshme qe nuk do ti largohen interresave tuja. Vete fakti qe disa vete ne kete forum jane cu kunder ktyne devijimeve nga temat e Shkodres duhet t'ju vije nder mend natyrshem qe dicka ketu nuk shkon.Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb] Pse juve ju bezdisi qe jam patriot Shkodrane?!
Mendoj se ne nje faqe dedikuar saj dhe qe "duhet"te flitet per te kam plotesisht te drejte ta mbroj ate dhe vlerat e saj.
Shoh qe i paska ikur dhe fytyra e vertete "Shkoderloces".
I paska la durt edhe per kete jete.
Ndoshta pse jena lerg kujtojme qe ska ndryshu gja po qe.Nuk ma merrte mendja qe do kishte ra kaq posht.
Tani i jap te drejte me plot goje atyre qe kan hap ato teme qe nese e keni vene re jane 2 te se njejtit zhanderr ku thuhet qe Shkodranet jane mendjemedhenj.
Plotesisht te drejte kane,po beni Much noise for nothing ose Tanto fumo e niente arrosto si i thojne andej nga milanua.
Mendja e madhe ne kupe te qiellit dhe mendjelehtesia epo njeshe me asfaltin qe cohet si pluhuri nganjehere sepse as nuk e pastroni!
Pah posht paska ra Shkodra.
Tani po i pergjigjem asaj temes"pse Shkodranet e Braktisin Shkodren?",prej ketyre prototipave,prej mentalitetit sundues,prej dekadentizmit te trurit,
prej injorances se theksuar...etj,etj...
Epo eksperimenti im mbaroi,mblodha aq te dhene sa me nuk me duhen.Ah pse e bere kete?
Jam duke botuar nje antologji psikologjike rreth natyres se mentalitetit te sotem ne Shqiperi.Ca eshte e verteta as nuk po e marr mundimin hic te mbledh info per vendet e tjera sepse mbeta i zhgenjyer prej vendlindjes time dhe uk po e shtyj me tej...
Dhe je here po me vjen keq shum per shko... [/qb]
Me mu nuk te eci,fillove me motren ti? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga shkODRAni_uK:
[qb]ty te hangsha gojen pra /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga stellina_sister:
Nuk rritesh me ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Kaq do vdeseshFillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] epo i ka jeta keto,po ato qe di ti e aq sa di ti kur do ti di une?apo kur te rritem? [/qb]
oops....!! Per te ardhur keq qe keto postimet mbeten ne internet se disa te zgjuar arrine ti perdorin ne menyre shume efikase.Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] nqs femra bie brenda me shikim te pare,kontrolloni mashkullin se eshte mbytur!!!!!!!!!ne fakt une bie shume lehte brenda,prandaj them se 98% e femrave bie brenda me shikim te pare se 50% e meshkujve kane ca syyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/qb]