Sa pergjind te femrave bien ne dashuri me shikim te pare

Garuzhda

Primus registratum
Re: Sa pergjind te femrave bien ne dashuri me shikim te pare

Sa keq po me vjen........ Se une isha ne irlande per me pa ndeshjen dhe nuk u takova me ty;) po nejse ishalla na bjen prap me irlanden ne grup dhe keshtu takohemi dhe pime nje kafe:) /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Anana

Primus registratum

Po ata idiota te skuadres sone si humben ashtu. Iu thafte kemba deri ne rreze atij qe e beri ate palo gol. Me duket se qe dhe cun simpatik pale. I rafte pika i rafte. :smash: :smash: :smash:

Sec nje nji zevendespresident i klubit tone te futbollit aty qe kur iku nga Shqiperia per ndeshjen, qe akuzuar nga policia shqiptare se na i paska shitur vize Irlandeze nji shqiptari. I shkreti, qe bere tym fare. Po planifikonte si te kthehej ne Tirane me rruge klandestine e te korruptonte ca persona.

eduart

Primus registratum

hahahahahhahahahahaha
po ca me ba maj keshtu ishte e shkrume kur jane nda ashtu ju ra:) po mire ti maj te cila irlande je ti se me duket qenkemi afer /pf/images/graemlins/smile.gif dhe perderisa i perket temes ka sa te dush raste qe kane ndollur dhe do te ndollin qe te biesh ne dashuri me shikim te pare /pf/images/graemlins/smile.gif hajt ju te dy dashuroheni me shikim te pare /pf/images/graemlins/tongue.gif

Anana

Primus registratum

Te Irlanda Republike. Jo te Northern Ireland. (Aty jane terroristat me duket :smash: ).

S'qekemi afer jo, se s'dalim dot ta pime nje birre nga Londra ne Dublin. Doesn't count.

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KurIshimTeVegjel:
[qb]
Fillimisht postuar nga albscutari:
[qb] Per menimin tem <<RROFSHIN KODOSHAT>> /pf/images/graemlins/laugh.gif se per dashuri me shikim te pare vetem neper filma ekziston /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une more rashe ne dashuri me ty fill sa te pash ne Web cam /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Ma ke ba zemren cope-cope, rri e mendoj per ty dit e nat!

Ps: With love from Stela !!! [/qb]
hahahahahahahahhaahahahahha
zoten ku ke hup???
se per pak kam ken tu u feju me tjera ken se thash kot mas me ke tradhtu:)

pashim naqe :wave:

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albscutari:
[qb]
hahahahahahahahhaahahahahha
zoten ku ke hup???
se per pak kam ken tu u feju me tjera ken se thash kot mas me ke tradhtu:)

pashim naqe :wave: [/qb]
Kam kene e zanun me pune ... po ty nuk te tradhetoj sa te jet jeta /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti qyr e mas me korit /pf/images/graemlins/tongue.gif me mend ne kry e me sy ne ball, mas u feju pa ra ne dashuri me shikim te pare :kiss: ciao naqe :wave:

beshbossi

Primus registratum

nqs femra bie brenda me shikim te pare,kontrolloni mashkullin se eshte mbytur!!!!!!!!!ne fakt une bie shume lehte brenda,prandaj them se9 98% e femrave bie brenda me shikim te pare se 50% e meshkujve kane ca syyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

Alesio

Primus registratum

angeldeviled
Ti i di disa gjera
jo keq.

beshbossi

Primus registratum

epo i ka jeta keto,po ato qe di ti e aq sa di ti kur do ti di une?apo kur te rritem? :confused:

Alesio

Primus registratum

epo i ka jeta keto,po ato qe di ti e aq sa di ti kur do ti di une?apo kur te rritem?

Ne te ardhmen e shpejte
ne det te kalter duke lundruar
duke u rritur pa ndalese
dhe mire duke kuptuar.

luani

Primus registratum

ba cja futni kot dhe ju tana femnat bine ne dashuri me shikim te pare hajt dashuri sa me shume . bye

mostro

Putraku

Jane shume te rasta qe femrat te bien ne dashuri qe ne shikimin e pare:(ose rraca mashkull ka degjeneruar ose femrat kerkojne shume me teper sec veshtrojne.me vjen shume keq por koherat e bukura kane mbaruar...ose femrat duan kohe qe te krijojne besim(pasi meshkujt jane pak dredha dredha)ose thjesht u pelqen konsumi...una botta e via sic i thuhet keteja.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s dhemund te ndodhe qe dashurohen qene shikim tepare por mbeten te zhgenjyera nga fjalet e bukura qe ndonjeri prej nesh mund te qis nga goja soooo bye bye.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

eduart

Primus registratum

bah sa e mora veshte /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe kjo dreqja_shkodrane kishte ra ne dashuri me shikim te pare /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

un me than te drejten njof disa raste qe jan dashuru me shikim te dyte, por per shikim te pare s'kam pyt asnji. /pf/images/graemlins/laugh.gif
do t'dal e t'pys kojshite e neser ju kallxoj. :lol:

baj baj

:wave:

albscutar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] un me than te drejten njof disa raste qe jan dashuru me shikim te dyte, por per shikim te pare s'kam pyt asnji. /pf/images/graemlins/laugh.gif
do t'dal e t'pys kojshite e neser ju kallxoj. :lol:

baj baj

:wave: [/qb]
hahaahah naqe
hej taman e ke gjet dhe ti ke me pyt kojshite e tu
qe jan martu me shkusi

pashim naqe :wave:

Emy

Primus registratum

lol ......varet se ku jeton se nqf se nuk asht ne shqiperi nuk i ka me shkusi
:smash:
nejse that se edhe djem bien mbrenda me shikim te pare gjithashtu edhe vajzat :wub:

djal

Primus registratum

Varet se cfar dashuriet bahet fjal nese bahet fjal dashuri thjesht vec per nje Nat sex ajo nuk behet fjal qe esht Dashuri por per te kalu nje jet Normale duhet muaj qe te bish ne dashuri por kjo pytje qe esht ktu i perket Femrave me dhan pergjigje se jo mu se po tye ishte per mu une bi menjeher ndashni me Femra /pf/images/graemlins/smile.gif

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

femra qe bien n'dashuri me shikim te pare,perbejne 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839.94565463876875424356 135456455446876876768454654654564654646467842542573877548794421131256354413548979789454512 511111555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555666666666666666666 666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666 66666666666666666666666666666666666666574542512545454564%

ah kuku,cfare pyetjesh t'marra....

Belinea

Primus registratum

Behet fjale per femrat shkodrane apo e keni keshtu kot ne pergjithsi ju?

Jo se une per vete bie ne dashuri pa e pare fare /pf/images/graemlins/laugh.gif lol