Une more rashe ne dashuri me ty fill sa te pash ne Web cam /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga albscutari:
[qb] Per menimin tem <<RROFSHIN KODOSHAT>> /pf/images/graemlins/laugh.gif se per dashuri me shikim te pare vetem neper filma ekziston /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ku i ke marr ti keto shifra, kur u ba studim?Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] 69,21% [/qb]
Dhe atehere do te na ndaloje zemra per disa caste prej dashurise se madhe??? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] AHHHH!KENI ME ME PA NONJIHER DREJT E NE SY!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une me shikim te pare e kam. E di direkt cfare dua.Fillimisht postuar nga Garuzhda:
[qb] Une mendoj se dashuria me shikimin e pare ekziston , ose me mire me thane nje atraksion qe me vone te qon te dashnia. e theksoj edhe nje here momenti i pare ka shume rendesi. [/qb]