po se mos je ti :devil: boluc! :tipsy: i plase xhinset!Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb]...thua!?Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ta hudhim ka kali e kisha dhafin una :devil: [/qb]
Je kaq e gjate ti??
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
te hongsha ate mjekren e vogel qe ka shku icik shtremet, aty ke ajo e vathit :devil:Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] T'hongsha :kiss: ,ne menyre figurative ...ee [/qb]
skemi fryk na boraFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] pse ri pri kujt :devil:
nuk me tremb furtuna dhe rrebeshi mua joooooo, jam mesuar :devil: [/qb]
Shote Un srrembej NJeri . Masnej un N Spille do hiki Ka mesi Majit ne Kthehem ka Fundi SHtatorit n Tirane .TI po Pate nai menje me ardh vetem aje m gje . N Tirone ose ka durrsi po ika Noten me Nai Party se per gjo tjeter sme merr Malli ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] moce :lol: ti me shkrin mu sa her qe vje ktu :lol:
si je iher si je se je bo per mall..apo tka rremby tedi me naj plazh anej neper spille e ste le mo me hy ne forum ee?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Po CKeni me MUa Cfare Ju kam Bere .Po Amani More . Ckeni me MUa UN jam CUn i MIre CUn PersMari Cun Per SHpi Ala i Paprish ... Vetem 3 Here kom Dale nga SHpia ne KUr kom Dale ka qene Noten sme Ka pa njeri ... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Moce ke fillu me u bo si gjys bejtexhie eee tu nejt me Hoten virtualisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
po Helenen c'kishe iher, pa na e trgo iher si osh bo ajo se jena kurioze me e dit t'gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:
ah Tedi, tedi ca i ke bo goces :devil: [/qb]
Hote mir jam Po mi dreq ku na len kto te shkreta msime sa vim e hikim na fillon ora ja tash kam edhe gjus ore koh dhe do ikiFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] moce :lol: ti me shkrin mu sa her qe vje ktu :lol:
si je iher si je se je bo per mall..apo tka rremby tedi me naj plazh anej neper spille e ste le mo me hy ne forum ee?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]