Sa kokforte jeni ?

Erison700

Forumium maestatis
Re: Sa kokforte jeni ?

Po car ka me qene kokeforte?
Une jam edhe them qe jam krenar qe jam.
Po mos ta kisha kokefortesine nuk do isha ne kete shkalle qe jam sot.
Shikoj te shkuaren. Ka qene e veshtire do te thoja pak, por ka qene pothuaj e pamundur rruga per dicka me te mire dhe ka qene totalisht e pamundur te arrija kete qe kam arritur deri tani. Kokefortsia me ka bere qe mos te dorezohem dhe kam vazhduar. Per kete them qe kokefortesia nuk eshte virtyt i keq.

Ji kokeforte edhe nese mundesh ji ne maksimum, qepja endrren tende nje ylli dhe mos ju shkit me.

Guest

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Po car ka me qene kokeforte?
Une jam edhe them qe jam krenar qe jam.
Po mos ta kisha kokefortesine nuk do isha ne kete shkalle qe jam sot.
Shikoj te shkuaren. Ka qene e veshtire do te thoja pak, por ka qene pothuaj e pamundur rruga per dicka me te mire dhe ka qene totalisht e pamundur te arrija kete qe kam arritur deri tani. Kokefortsia me ka bere qe mos te dorezohem dhe kam vazhduar. Per kete them qe kokefortesia nuk eshte virtyt i keq.

Ji kokeforte edhe nese mundesh ji ne maksimum, qepja endrren tende nje ylli dhe mos ju shkit me. [/qb]
Apache ne ti mer tru hibrid paske????Hajde apache hajde!
Thashe se ti ishe me mire?

Eni_883

Primus registratum

Shume kokeforte jashte mase kokeforte...... :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

Ela_001

Primus registratum

kokederre fare jam, nuk e pranoj kurre qe jam gabim, megjithate kam filluar te zbutem /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga RReBeLii:
[qb] Kot nuk thone qe Shqiptari e ka koken si mushka dmth eshte shume kokforte.
Edhe une nuk bej perjashtim nga ky ves "i keq" dhe mendoj qe e kam te theksuar ne momente te caktuara.
Si mendoni edhe si jeni juve ne kete pike?

Shendet. [/qb]
mund te them qe jam njeriu me kokeforte qe kam njohur deri me sot /pf/images/graemlins/frown.gif
gjithmone per qellimet e mija behem bushter :rolleyes: ne kuptimin e figurativ te fjales /pf/images/graemlins/laugh.gif
sidoqofte besoj qe e moret kuptimin
une jam kokeforte /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] kokederre fare jam, nuk e pranoj kurre qe jam gabim, megjithate kam filluar te zbutem /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ela ke fillu me ra ne amore?????mos ja lejo vetes!je yll keshtu si je! /pf/images/graemlins/wink.gif

Cassandra

Primus registratum

jashte mase! po kam qene edhe me keq. mesa duket me kalimin e kohes po me pakesohet :rolleyes:

Cassandra

Primus registratum

11 nenpeshe /pf/images/graemlins/tongue.gif

nga keto 7 duhet te jene kokefortesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Kokefortesia sjell ne pah dhe dicka tjeter qe sduhet harruar, vendoshmeria ne marrjen e vendimeve eshte dicka pluse se me i thene po cdo gjeje do beheshim LOLO te dikujt tjeter..... ka lezet dhe njecik celik partie... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif bo sa i keq jam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

tola77

Primus registratum

pu pu mjere kush me kundershton mua. kokemushke me thone /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Anana

Primus registratum

Une s'jam aq kokeforte, vetem kur vjen puna per t'i bere dem vetes... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif