Sa kohe keni në Albforum?

ujku81

Primus registratum
Re: O`je ...sa mire :D

Une kam qe ne 2002. Pastaj u shkeputa 3 vjet se s'kam pas kohe, tashi me eshte rikthyer virusi H5ALBFORUM1. Cuditerisht postimet e mia nuk kishin humbur nga permbytja. /pf/images/graemlins/grin.gif

Po ne AF ka tipa si puna Pinkut qe jane te papame, gati 6000 postime per 5 muaj. O goce ca bon ti gjihe diten ne AF rri?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

pinku vetem smiley di te perdori /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Kam lene lesht me ca tema e postime, nga 500 fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
wow :)

[/ QUOTE ]

Ca ke mer Mand qe je impresionu /pf/images/graemlins/laugh.gif

GRiZhLa

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kam gati 2 vjet, jam regjistruar diten e ditelindjes, dhe i festoj te dyja, si regjistrimin ne AF, si ditelindjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Edhe hymjen ne shkolle /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Edhe marrjen e patentes /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Ti keshtu si e ke nis mor cun ke per tu martu ne AF, ke per te bo ene kalamojt. Ti prit kur te fusesh gjithe familjen k'tu, shih kur te dalin personat Plaku Scorpionit, Scorpion's Mother, Byrazeri i Scorpios, Gjyshja e Akrepit, etj, etj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

ene shoqnia ScorpiN /pf/images/graemlins/laugh.gif

GRiZhLa

Primus registratum

Tana premje-syntelliqe-ahenge = AF!

O te keqen o i zoti i shpise /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ujku81

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
E forte kjo

GRiZhLa

Primus registratum

Ujk i vjeter the?
-A ka shpetu gjalle apo kemi 'balcamimin' e tij ket vit? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

bebushe86

Primus registratum
:D

une eeee ????? Maj men qe kam qene dikur ke albforumi vjeter me masakruesjashkodrane a dicka kshu ..... mbaj mend vetem ca anetare... Kordelen psh etc tashi kom ca kohe qe jom regjistru ....po vallaj na cmenen jo hajde ketej jo ik anej ...ngelem tu bredh sa me i forum sa me i tjeter apo jo Grizhla se bashkevuajtese jemi /pf/images/graemlins/tonguee.gif

THUG-LIFE

Primus registratum
Re: :D

une vallaj kom aq shume te ky forum sa edhe ca shoke moderator e administratore domethene kom kam kalu shume forume nga i pari fare qe u prish deri ky i riu qe i ka ngjyrat cop cop /pf/images/graemlins/smile.gif
i pyetje kisha une ato fotot tona ku i keni fut amon se du me i pa i her /pf/images/graemlins/tonguee.gif