Sa kohe keni në Albforum?

Princesha

Primus registratum
Re: Ehhhh?

maj mend qe ske pa dit me kcy si din tash, si aty te avatari psh /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum
Re: E kam zbulu...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Lol mua me vjen kshu si turp te them kur jam regjistruar ketu. /pf/images/graemlins/laugh.gif Sikur s'kam me moshe per keto pune, s'me mbajne me kellqet. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Diku nga pranvera e 2000shit e gjeta linkun duke lexuar revisten klan online.

[/ QUOTE ]

Lare ti ke ardh ka 2001 them se m 2000 ste kom pa ahere Online ... PO kur ra serveri i Par ahere ishe Aktive tina ...Je Ala ke Taljonja apo ke leviz ?????

abs

nuk e di...
O`je ...sa mire :D

maj mend qe ske pa dit me kcy si din tash, si aty te avatari psh /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Tuj u rrit e tuj u corodit mo /pf/images/graemlins/pickellonja.gifj, shif njeni tjetrin ktu, e terboju /pf/images/graemlins/crazy.gifn kercime t reja. /pf/images/graemlins/smirk.gifmasanej ka t baje dhe me evolimin e personalitetit t personit t forumit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dmth m paske pas n sy /pf/images/graemlins/cool.gif
Dora jone me i fjale /pf/images/graemlins/grin.gif
He po ma ca ke vu mend /pf/images/graemlins/idea.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

Princesha

Primus registratum
Re: O`je ...sa mire :D

Un t'maj men, psh qe n'fillim se disha a ishe vajz a djal se e kishe nickun asnjans, po m'pelqete me t'lexu, kajher (edhe shum her bile) lexosha gjanat qe i kisha un qef me i than, po s'disha me i shpreh.

Po un n'fillim krejt krejt kam pas nji nick tjeter, s'ma merr menja se e man mend, se kam pa shkru shum rrall.

Iness

Primus registratum

Me thene te drejten nuk e mbaj mend hic se kur jam regjistruar ketu, por ka qene shuuuume kohe me pare. Me eshte fshire fare nga kujtesa sesi e gjeta, po sec kam nje dyshim qe ma ka rekomanduar dikush.
Une jam kurioze te di se cfare nickname keni pasur ju te vjetrit gjate viteve (sigurisht nqs nuk e keni problem ti thoni..) /pf/images/graemlins/wink.gif
Une per vete kam qendruar besnike e emrit tim! Iness me dy "s" /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

un personalisht kam 3 muj qe jam shkrujt edhe kam me shum shkrime se ata qe kan 3-4 vjet qe jan shkrujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

LUANESHA

Primus registratum

Ke te drejte PINKU
ke thy rrekord ne te tana fushat... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Rozalina:
Po un n'fillim krejt krejt kam pas nji nick tjeter, s'ma merr menja se e man mend, se kam pa shkru shum rrall.

[/ QUOTE ]

Ah,sa kohe te bukura kur ti shkrushe ma rralle... /pf/images/graemlins/laugh.gif(tallem)

Une kam 3 vjet ne forum ,lexoj shume po shkruj me hope...Kur te me teket mu.Asht e vertete ajo qe shkrunte dikush ma lart,dikur ka kene ma interesant forumi.Tashi ka shume tema krejt kote.Mandej dikur edhe anetaret ishin ma te perzgjedhun....Te pakten kshu e mendoj une.

P.S Meqe pashe qe kishte postu ne kete teme ,pershendes Absin,miken teme te vjeter qe dikur me ftoi ne shpine e vet.A jam prape e mirepritun apo s ka ma vend? /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gifAbsi!

abs

nuk e di...

Un t'maj men, psh qe n'fillim se disha a ishe vajz a djal se e kishe nickun asnjans, po m'pelqete me t'lexu, kajher (edhe shum her bile) lexosha gjanat qe i kisha un qef me i than, po s'disha me i shpreh.

[/ QUOTE ]

N fakt mire e ke, perhere t pare n jet teme, paten fillu vajzat tuj m shpreh dashnine… /pf/images/graemlins/grin.gif
Une hap syte me vedi…eh? kjo aftesi e panjohun tek vetja… /pf/images/graemlins/shocked.gifedhe pse njerezit I du pa dallim gjinie, rrace, krahine, intelekti, gjatsie, peshe, bukurie e tjere... /pf/images/graemlins/smile.gif

Jam e bindur qe mendimet tona jane shume te ngjashme, si rranjet e pemve te perqafuara, gershetuara nen toke…masanej dhe une ashtu mendoj,- si nuk i gjej fjalet e pershtatshme, por ehuuu, knaqem kur lexoj nga shume qe formulojne bukur /pf/images/graemlins/angel.gif,
ky kontekst me duket si puna kur del me ble, ca nuk t sheh syni /pf/images/graemlins/wink.gif, e thu me vedi, i kjo kishte shku me jastekt per diten e hane, ajo tjetra me ate, ajo me kte, dhe sa gjanat e bukura i sheh njeriu, s mund ti marri me vedi n shpi, jo pergja per kredit karte e kshtu me rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif, po s ka vend t liren n shpi /pf/images/graemlins/wink.gif! Kshtuqe knaqen syte, masi i kollot mir e mir, hop vjen te shpija e s ta ndin hic /pf/images/graemlins/cool.gif, qe s ke ble gja, apo jo?
masanej, shif, dy rreshta thjesht ke shkrujt, por fijen ja terhoqe lamshit /pf/images/graemlins/goofy.gif, dmth asht merit e jotja /pf/images/graemlins/angel.gif, per mos me lane gishtat e mij masdoret /pf/images/graemlins/tongue.gif, qe levizin pa pas mendjen une aty… /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dafne /pf/images/graemlins/cool.gif ti gjenerale e kohve t`vjetra, po kush asht ai/ajo qe ta zen vendin tand, m thuj niher, he?
..., hajde kur t dush, kena demokraci e toleranc me thas te shpija /pf/images/graemlins/rockband.gif, i rujme n keller, per raste ndryshim sistemesh a gja /pf/images/graemlins/devil.gif.

PS: Iness moj besnike, ket temin ma ka shkurtu shoqnija /pf/images/graemlins/grin.gif...e cila pervedi qoku i jep pak larmi ndrrimnickave simbas ndrrimit t kohes /pf/images/graemlins/laugh.gif, e kjo ka bukurine e vet natyrisht /pf/images/graemlins/smile.gif.

Sirena

Primus registratum

Qe nga koherat e Diapazonit jam edhe une por ka ndryshuar shume nga atehere...edhe nerva edhe qejf kishim me shume per te shkruar...tani pleqeria ben te veten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Pleqeria? Sirenke,shko voto pak rreth moshes tande...Kur te shohesh rezultatet ,do te ndjehesh (dhe jo se nuk je) cuditerisht sh sh e re...:)

TEDI

Valoris scriptorum

Me thene te drejten nuk e mbaj mend hic se kur jam regjistruar ketu, por ka qene shuuuume kohe me pare. Me eshte fshire fare nga kujtesa sesi e gjeta, po sec kam nje dyshim qe ma ka rekomanduar dikush.
Une jam kurioze te di se cfare nickname keni pasur ju te vjetrit gjate viteve (sigurisht nqs nuk e keni problem ti thoni..) /pf/images/graemlins/wink.gif
Une per vete kam qendruar besnike e emrit tim! Iness me dy "s" /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Pse ne te Tjeret ... /pf/images/graemlins/wave.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Un jom rregjistru anej ka maji i 2004. Maj men që bote vap ne kisha i tuf me letra me lexu. Tu lyp nëpër internet takova Albforumin ne qe dashni me shikim t'par. Po s'besut shifni vizitat që kom bo deri tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif.

TEDI

Valoris scriptorum

Ti thuj qe Ke Pas D\ashni me Nanjonen Ktu jo qe re mDashni me AF se o Me Dy LLOjet ...

Blendi

Primus registratum

Une kam qe kur bashkuam Albanian Web Ring me Albforum dhe lindi ky Albforumi.com qe shume shpejt u be forumi me i frekuentuar shqiptar ne rrjet.

ere

Primus registratum

1 vite plot e po kalon te hidhet ne te 2tin....ende beqare une.... /pf/images/graemlins/angel.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Po pse Ere Pretty_Girle ti Ardhe Ktuja me KaP NAnji e ...

Ne Kishim Levizje qy para se tu prishnin tere POstimet Tona ne per 5 6 dite arritem mbi 1 000 ...Ceshtja eshte sa i resiztojme KOhes ...

GRiZhLa

Primus registratum

Meqe i pari u mbyll....hapa t'dytin /pf/images/graemlins/tonguee.gif (I mean, regjistrejshen /pf/images/graemlins/wink.gif)

Me ket nick po behen pak muaj.

S

Scorpion

Guest

Kam gati 2 vjet, jam regjistruar diten e ditelindjes, dhe i festoj te dyja, si regjistrimin ne AF, si ditelindjen /pf/images/graemlins/laugh.gif