Re: O`je ...sa mire
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Un t'maj men, psh qe n'fillim se disha a ishe vajz a djal se e kishe nickun asnjans, po m'pelqete me t'lexu, kajher (edhe shum her bile) lexosha gjanat qe i kisha un qef me i than, po s'disha me i shpreh.
Po un n'fillim krejt krejt kam pas nji nick tjeter, s'ma merr menja se e man mend, se kam pa shkru shum rrall.
[/ QUOTE ]
N fakt mire e ke, perhere t pare n jet teme, paten fillu vajzat tuj m shpreh dashnine… /pf/images/graemlins/grin.gif
Une hap syte me vedi…eh? kjo aftesi e panjohun tek vetja… /pf/images/graemlins/shocked.gifedhe pse njerezit I du pa dallim gjinie, rrace, krahine, intelekti, gjatsie, peshe, bukurie e tjere... /pf/images/graemlins/smile.gif
Jam e bindur qe mendimet tona jane shume te ngjashme, si rranjet e pemve te perqafuara, gershetuara nen toke…masanej dhe une ashtu mendoj,- si nuk i gjej fjalet e pershtatshme, por ehuuu, knaqem kur lexoj nga shume qe formulojne bukur /pf/images/graemlins/angel.gif,
ky kontekst me duket si puna kur del me ble, ca nuk t sheh syni /pf/images/graemlins/wink.gif, e thu me vedi, i kjo kishte shku me jastekt per diten e hane, ajo tjetra me ate, ajo me kte, dhe sa gjanat e bukura i sheh njeriu, s mund ti marri me vedi n shpi, jo pergja per kredit karte e kshtu me rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif, po s ka vend t liren n shpi /pf/images/graemlins/wink.gif! Kshtuqe knaqen syte, masi i kollot mir e mir, hop vjen te shpija e s ta ndin hic /pf/images/graemlins/cool.gif, qe s ke ble gja, apo jo?
masanej, shif, dy rreshta thjesht ke shkrujt, por fijen ja terhoqe lamshit /pf/images/graemlins/goofy.gif, dmth asht merit e jotja /pf/images/graemlins/angel.gif, per mos me lane gishtat e mij masdoret /pf/images/graemlins/tongue.gif, qe levizin pa pas mendjen une aty… /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dafne /pf/images/graemlins/cool.gif ti gjenerale e kohve t`vjetra, po kush asht ai/ajo qe ta zen vendin tand, m thuj niher, he?
..., hajde kur t dush, kena demokraci e toleranc me thas te shpija /pf/images/graemlins/rockband.gif, i rujme n keller, per raste ndryshim sistemesh a gja /pf/images/graemlins/devil.gif.
PS: Iness moj besnike, ket temin ma ka shkurtu shoqnija /pf/images/graemlins/grin.gif...e cila pervedi qoku i jep pak larmi ndrrimnickave simbas ndrrimit t kohes /pf/images/graemlins/laugh.gif, e kjo ka bukurine e vet natyrisht /pf/images/graemlins/smile.gif.