Sa kohe keni në Albforum?

ana karenina

Primus registratum
Re: Sa kohe keni në Albforum?

Une mbaj mend qe ka qene dimer, kam qene duke humbur kohe para PC, (mbaj mend edhe PC ku isha ulur, ke dera laboratorit, sa hyn majtas, pc'ja e dyte a e trete /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Te nesermen kisha provim ne Psikopatologji. S'mbaj mend si e gjeta po me kujtohet qe lexova tek Psikologjia shume nga ato qe po mesoja me pare dhe akoma s'me del e keqja qe nuk e kisha zbuluar para nje jave psh qe te mesoja icik me shume per provimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj ai albforumi i atehershem u permbyt dhe une u regjistrova perseri, kesaj rradhe qellimisht /pf/images/graemlins/wink.gif

Ne fakt eshte nje nga gjerat qe edhe ndodh te me dale nga qefi po prape rikthehem, pak a shume i vetmi virtualitet qe me ka dhe i kam mbetur besnike /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Une nuk maj men se m'ka rregjistru Tranofilja me dhune /pf/images/graemlins/laugh.gif !

M'eshte errur ajo pjese e filmit...

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
duhet me qeras e falenderu Filen vallaj /pf/images/graemlins/wink.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga renea:
[qb] qe nga zanafilla: Ne fillim Mandi dhe Drini krijuan Diapazonin dhe Albforumin, dhe ata e pane qe ishte gje e mire ~ Zanafilla e Albforumit 1:1
qe nga "forumi i ri": pasi serveri permbyti postimet e albforumit ku shpetuan vetem disa, u shfaq papritmas engjelli i drites s6t6n6 i cili urrente sintetiket 4:16 :tipsy: :lol: :lol: :lol:

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif duhet me qeras e falenderu Filen vallaj /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
I beson asaj ti??? Mendohu mire...te dukem si njeri qe i bej njerezit te veprojne me "zor" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kane kaluar goxha vite...mund te them.

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] e maj men e maj plako, kur kishim t'gjith ca flok e ca dhemballe me shume :cry:

ueee!!pse s'thu tina qe une nuk paskam me te njof po te pash..amon me fol rruges nqs me shef se do me behet qejfi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

9 Shtator!!
Sot mbush plot nje Vit,qe nga dita e regjistrimit tim,ne Forum.
Mbase do ta krahasoja veten me ata Bebat,qe kane ecur 9 Muajsh,kane folur 10 Muajsh dhe 1 Vjec,ja kane marre Kenges.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ashtu dhe puna ime..
Shume anetare,e hapin Forumin dhe lexojne..
Une nese e hap,s´mund te rri pa shkruar..
Me hane gishtat e shkrete.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shpesh shihja te regjistruarit e Nendorit 2002,qe kishin qindra..ndersa une...mijra postime.. :rolleyes:
Per mua Forumi u kthye ne nje Ditar..qe hapet,cdo dite,por me ndryshimin,qe nuk them te fshehtat e mia..
Qesh me vete,kur lexoj postimet e vjetra..
Gjithcka,te kujton dicka.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kam vene re,se ky Forum ka rendesi te madhe,sidomos per ata qe ndodhen jashte..
Eshte nje hallke e rendesishme,me vendin dhe nje
burim informacioni,lidhur me gjithcka qe ndodh ne Shqiperi,duke filluar nga Politika..(zgjedhjet,qeveria,etj)e duket perfunduar ne lajme te castit,qe ndodhin ne vend..
Gjithashu,nga anetarezimi i shumte me shqiptare te vendodhjeve ne vende te ndryshme,kemi mundesi shkembimi eksperiencash dhe pse jo dhe lidhje shoqerish.
Forumi,nje Gazete ne shume faqe..
Njehkohessht,komunikimi i gershetuar me Humor,eshte nje nder pikat me te forta te tij..
1000 Postime te mia,i parkasin me siguri Temes, "Pergjigju & Pyet"..
1000 , "Zbuloje Fjalen"..
Cfare mbetet,jane kripe e piper shperndare,neper Tema te tjera.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ajo qe te bie ne sy ketu,eshte dhe gatishmeria per te ndihmuar njeri - tjetrin..
Qofte dhe tek gjetja e nje kenge,apo pergjigjia per nje adrese shkolle apo ......
Gjithcka,gjen nje pergjigje!
Kjo te kenaq..
Te pakten mua me ben te mendoj,qe vertet ja vlen te jesh anetare e ketij Forumi.. /pf/images/graemlins/wink.gif

PERSHENDES TE GJITHE ANETARET E FORUMIT!!
Kalofshim sa me shume vite te lumtuara!!

blumen-20.jpg

P.s Bera nje Bilanc vjetor,se s´po dija ku isha me veten.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

kaq shume randsi i keni kushtu dites kur jeni regjistru ju?

un per vedi se maj mend, kur jam regjistru per here te pare, maj mend qe e kam zbulu qysh se kur asht hap, kur ka ekzistu vetem diapazoni.

Kam lexu ma shume, mbas nji kohe jam regjistru, por kam ba edhe mungesa te shpeshta dhe manej kur u desh t'ja fillonim nga fillimi qe aty kam fillu ma shume me postu, tashi nga fundi jam ba shume e dukshme /pf/images/graemlins/smile.gif

dicka maj mend qe ath ishte shum ma shum interesante se tash :shrug:

TEDI

Valoris scriptorum

Amon e Rozaline ne ti .Kur o Hap Forumi i Par mas Diapazonit ka qen Me Server t Vjedh ne ka qen Albforum.com

Mo von u vu Albforumi .com ne ra iher komplet me t gjitha ca kishte dhe e Rindertum ka fillimi . Ne Tani u ndryshu pamja se ka qen me ngjyr t kuqe n fillim ishte Blu ne tani o bo si Tulle ...

Guest

Moj Fanta, ti je ajo Murgesha moj? qe pat dasht me ba lamsh erosin

Rozaline, kaq ransi po, une e kam shkrujt me boj t kuqe n murin e shpis, per daten mos m pyet, se m ka humb celsi e s mundem me hi mren me e pa...

po ti moj, po ti kenke gur themelit...si e ke pas emnin athere?

Tedi, pervedi dhe kte t riun e kam ly bolqilli t hapt si e duket si det pa fund!

kaq pernjehere.
ju pershnet...
abs!

Guest

ps: bojqielli eee, se mos ngaterrohet kush, ndersa ikonat s m nig`jojne me dal n tabel per ideal :-D

WEsT-ConcEpT

Primus registratum

sa kohe kom pa u fute ke ky forumi une reeeeeeee
Paska ndryshu dhe luku(look), e mer mire e keni bo. Them se do na futet ne sy sa te msohemi mire.

Qe kur jam regjistru une ktu jane hapur shume forume dhe pak a shume stilet dhe temat e forumit jane kopjuar nga albforumi. Por megjithese ky forum imitohet sdo duplikohet kurre. Rrofte albforumiiiiiiiiii !
Hajde se flasim neser prap....

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Rozaline, kaq ransi po, une e kam shkrujt me boj t kuqe n murin e shpis, per daten mos m pyet, se m ka humb celsi e s mundem me hi mren me e pa...

po ti moj, po ti kenke gur themelit...si e ke pas emnin athere?

kaq pernjehere.
ju pershnet...
abs!

[/ QUOTE ]

eh... si e kam pas emrin un ath?

te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Un për vete jom regjistru ka maji i 2004 ne kom harxhu aq shum koh ktu sa ... /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Po ja ka vlejt them /pf/images/graemlins/angel.gif.

abs

nuk e di...
Sapo...

Erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rozi ma t bukur, se ke pas athere jo /pf/images/graemlins/cool.gif

abs

nuk e di...
E kam zbulu...

007 ktu... /pf/images/graemlins/wink.gif
Pr... /pf/images/graemlins/smile.gif
fillonte /pf/images/graemlins/smirk.gif

E sheh? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum
Re: E kam zbulu...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
007 ktu... /pf/images/graemlins/wink.gif
Pr... /pf/images/graemlins/smile.gif
fillonte /pf/images/graemlins/smirk.gif

E sheh? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

pa maj pa e shah /pf/images/graemlins/laugh.gif

po edhe un e di si e ke pas... /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...
Ehhhh?

Lara, o starke hübsche Frau /pf/images/graemlins/smile.gif, cfare don me than me ate "me vjen trup" /pf/images/graemlins/laugh.gif, dmth qe un as mos t me shkoj mendja me u fut knej a? /pf/images/graemlins/laugh.gif
e 2000 jam /pf/images/graemlins/cool.gif,kam kalu shume male, fusha, detra, oqeane, alpe e ku ta di une, e prap nje sy ktu m hidhet vetvetiu /pf/images/graemlins/laugh.gif
as vete se di pse /pf/images/graemlins/shrug.gif

Rozi, ehe e kam pas ma t gjat athere /pf/images/graemlins/laugh.gif, tamam e make mend /pf/images/graemlins/cool.gif apo mban mend dhe detail te tjere /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif