Sa kohe ju eshte dashur per tu dashuruar me nje njeri tjeter mbas dashurise se pare

nela_kristi

Primus registratum
Re: Sa kohe ju eshte dashur per tu dashuruar me nje njeri tjeter mbas dashurise se pare

maces ,jo lepurushit mos i ngaterro gjerat..

nela_kristi

Primus registratum
Re: Sa kohe ju eshte dashur per tu dashuruar me nje njeri tjeter mbas dashurise se pare

po pra dhe une esaktesova qe mos te dilnin keqkuptime /pf/images/graemlins/blush.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

e ora pse kot e mban veten per te zgjuar ti /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] e ora pse kot e mban veten per te zgjuar ti /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo jo kot se mbaj une /pf/images/graemlins/laugh.gif
e them te verteten laskuriqe une ciladoqofte

helibak mucogllava

Primus registratum

se ça thot se ça ben :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Iness

Primus registratum

Hey kristina dhe zeqo pak me shume respekt per temen qe ka hapur kjo vajza.... :confused: :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

e tek chichati ste len te behesh hajér ketaaaaaaaaaaaaa :mad:
Iness ik moj bij cke me ne tija :smash: :tipsy:

nela_kristi

Primus registratum

o iness po ne i jemi pergjigjur pyetjes te kesaj goces dhe tani si pa dashje nga muhabeti ne muhabet arritem deri ketu ... pa dashje e beme kete kuptohet.po ti mgjt nuk na e dhe mendimin per temen /pf/images/graemlins/smile.gif

Iness

Primus registratum

Kush ishte tema edhe njehere? :devil:
Ah po ai muhabeti sa kohe duhet... Mua me duket pyetje shume subjektive. Ca njerez kalojne nga dashuria ne dashuri pa e marre vesh hic, ca te tjereve ju ndodh pas nje kohe te shkurter, cave ca me gjate e keshtu me rradhe. Ne me pyesni mua si me ka ndodhur te them te drejten nuk e mbaj mend mire sepse kam qene e re atehere dhe akoma nuk e kam shume te qarte cila ka qene dashuri e mirefillte dhe cilat kane qene "fiksime" a thjesht "crushe" te moshes. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Rambla

Primus registratum

mua nuk me ka ndodh akoma (te bie serish ne dashuri), dola si ne krize pas lidhjes se pare, edhe pse isha une qe thashe stop! ndashta as ate te parin se kam dashur fare /pf/images/graemlins/frown.gif

nje person me ka pelqyer shume, shume :wub: para ca kohe (para shume kohe!!), por nuk u lidha sepse s'ma mbushte mendjen shume, mendoja se se kishte shume seriozisht, kurse kete vit (pas shume vjetesh) kuptova qe atij i pelqej akoma :rolleyes: :cool: ...por tani ai s'me pelqen fare. i sentimenti sono strani :confused:

Kollarja

Primus registratum

jo, nuk e besojme! :rolleyes:

mostro

Putraku

dy dite dhe nji nate.dy dite me e nigju shka qit nga goja dhe nji nate me pa shka...... /pf/images/graemlins/wink.gif
masnej dashuria e vertet duket dhe ne caste te veshira,nuk asht jeta vetem qejf :rockband:

helibak mucogllava

Primus registratum

e pra thahs uen sikoni re qe doli fjala ime /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Keni forumin Dashuria per kete teme.

Tema mbyllet!

gangsterja

Primus registratum
Mbasi u tradhetova nga dashuria e pare tani nuk mund te dashuroj me.Te gjithe djemte njesoj jane.Kur te vije koha e moshes max.atehere do ta rimendoj perseri se jam e papjekur emocionalisht akoma per tu dashuruar.