Sa kohe ju eshte dashur per tu dashuruar me nje njeri tjeter mbas dashurise se pare

Aralda

Primus registratum
Sa kohe ju eshte dashur per tu dashuruar me nje njeri tjeter mbas dashurise se pare

CIAO ,MENDOVA TE HAP KTE TEME KESHTU MBASE GJITHSECILI NGA NE DO TE SHKRUAJ DICKA PER DASHURINE E PARE ,PER MUA ESHTE NJE NDJENJE QE E KAM PERJETUAR VETEM NJE HERE QE EDHE PSE KA MBARUAR EDHE NE KETO MOMENTE ME SHKAKTON NJE NDJESI TE VECANTE,VAZHDONI TE SHKRUANI DHE JU PER TE E SA KOHE JU ESHTE DASHUR TA ZEVENDESONI ME NJE TJETER UN MENDOJ SE JAM AKOMA E DASHURUAR PAS IMAZHIT SE DASHURISE TIME TE PARE :wub:

ermaliurnick

Primus registratum
Re: Sa kohe ju eshte dashur per tu dashuruar me nje njeri tjeter mbas dashurise se pare

une kam nja 5 muaj single dhe pothuaje dashurine e pare qe kisha para ketyre 5 muajve e kam harruar pas shume perpjekjesh me ndihmoi shume dhe nje psikolog sepse per cdo gje i vija fain vetes ...e doja shume..por nuk e meritonte kete dashuri...dhe jam bere pishman qe kam shkatrruar veten per shume kohe...por si gjithmone pas nje dimri plot stuhi nje pranvere e bukur do te vi...

nela_kristi

Primus registratum
Re: Sa kohe ju eshte dashur per tu dashuruar me nje njeri tjeter mbas dashurise se pare

kurse une as vet se mbaj mend se sa kohe kan kaluar para se te biaj perseri ne dashuri ndoshta sepse nuk rashe me ne dashuri pas dashurise se pare /pf/images/graemlins/smile.gif ....dhe nuk e di ne do te bie me.... /pf/images/graemlins/frown.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

kristina13 sa tme shikosh muaaaaaaa ke hall :tipsy:

nela_kristi

Primus registratum

mos aman o dreq se ti qenke i zene do me besh hatane leje me mire se do me vrasi dolcja.

ladouce2005

Primus registratum

Fillimisht postuar nga eralda:
[qb] CIAO ,MENDOVA TE HAP KTE TEME KESHTU MBASE GJITHSECILI NGA NE DO TE SHKRUAJ DICKA PER DASHURINE E PARE ,PER MUA ESHTE NJE NDJENJE QE E KAM PERJETUAR VETEM NJE HERE QE EDHE PSE KA MBARUAR EDHE NE KETO MOMENTE ME SHKAKTON NJE NDJESI TE VECANTE,VAZHDONI TE SHKRUANI DHE JU PER TE E SA KOHE JU ESHTE DASHUR TA ZEVENDESONI ME NJE TJETER UN MENDOJ SE JAM AKOMA E DASHURUAR PAS IMAZHIT SE DASHURISE TIME TE PARE :wub: [/qb]
eralda se ke keq mi zemer, po e ke hapur gabim. ketu eshte chit chati, e kam frike se shume shpejt do te t'a zhvendosin tek tema dashuria kete temen :shrug:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kristina13:
[qb] mos aman o dreq se ti qenke i zene do me besh hatane leje me mire se do me vrasi dolcja. [/qb]
se thash qe do me zesh ti mua (se jo per gje po s endroj dolce_vita une :wub: ) mi po qe te kthehesh ne optimiste :wave:

b.k.

Primus registratum

mendoj se eshte pak e veshtire te percaktosh dashurin e pare, dhe duhet vetem nje person tjeter i duhur, per te haruar te meparshmin /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. zeqo :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
[qb] mos aman o dreq se ti qenke i zene do me besh hatane leje me mire se do me vrasi dolcja. [/qb]
se thash qe do me zesh ti mua (se jo per gje po s endroj dolce_vita une :wub: ) mi po qe te kthehesh ne optimiste :wave: [/qb]
eeee po po epo mire cte te them tani"thanks" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

e moj thoj cte duash po pate na nje evro dhe jepe :tipsy:
triny pse mi ben syt si ashtu dashi :confused: :tipsy: :wave:

nela_kristi

Primus registratum

[qb] e moj thoj cte duash po pate na nje evro dhe jepe :tipsy:
triny pse mi ben syt si ashtu dashi :confused: :tipsy: :wave: [/qb]
ta jap une ti zeqo cke ti po je bere per nje euro :tipsy: sta kursej une ta jap :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

nela_kristi

Primus registratum

ok ok dhe ti mos u kap shume mbas gabimeve drejtshkrimore :wink:

nela_kristi

Primus registratum

[qb] a dua drejtesi :tipsy: [/qb]
avash ti mo avash ti ben keshtu per keto gjerat e vogla pale per te medhat ti i ve flaken te tjereve :tipsy: :smash:

iliriano

Primus registratum

epo burri qe eshte burr.. i var ne mur e i bie me gur... :thumbsup:
tamam si zeqo_pilafi

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] epo burri qe eshte burr.. i var ne mur e i bie me gur... :thumbsup:
tamam si zeqo_pilafi [/qb]
pse ashtu ben dhe ti i var ne mur dhe i bie me gur :tipsy: :lol:

iliriano

Primus registratum

jo moj kristina une nuk i bie me gure si zeqoja..

une i bie me grusht ne koke
kur nuk me degjon..

nela_kristi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] jo moj kristina une nuk i bie me gure si zeqoja..

une i bie me grusht ne koke
kur nuk me degjon.. [/qb]
:tipsy: :lol:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
[qb] a dua drejtesi :tipsy: [/qb]
avash ti mo avash ti ben keshtu per keto gjerat e vogla pale per te medhat ti i ve flaken te tjereve :tipsy: :smash: [/qb]
maces i prihet koka qe ne fillim :tipsy: