Sa here....

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Sa here....

noto o shke.. /pf/images/graemlins/laugh.gif tpelqeu fjala? me shume ste them /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

ehe ecitante... mos me bo si shpirti keq po me thuaj me shum

te ndjej ktu LiPS... mos me le kshu

dhe i llaf se do te jap rezultatin /pf/images/graemlins/laugh.gif

huuuuh çar qefi...

^^MIA^^

Forumium maestatis

qeke bo bish fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me kto qe kemi shkrujt sot,i kenaqem per gjith fundjaven ata qe do na lexojne /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

i_own_u

Primus registratum

vdeksh... mos mu shmang aty me ri dhe ca huuuuh

problemi esht mos marim noi BAM si pa dashje LiPS /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

sa pis qe je,me fute dhe mua ne rruge qorre /pf/images/graemlins/laugh.gif he se do bejme si do bejme,mbase ndonji na thote dhe flm per kto qe kena shkrujt ne dobi t'njerezimit /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Hallall /pf/images/graemlins/laugh.gif te dyve /pf/images/graemlins/lol.gif

true confidental

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
He ma nxoret dhe mua konkluzionin....thashe une kam vajt ne myqe u plaka /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

Rrushi ..per ke ke fol ti ...Be Yourself ...ose me ler mua te flas per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lol, sa paskeni shkru mer ......
Une pata ca impulse per ta pat nji nga ato heret sot ......but you cant ...kur e ke deren e zyres me xham /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Tavolinen e zyres e ke te mbulume apo e ka cabriolet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Rrushi ..per ke ke fol ti ...Be Yourself ...ose me ler mua te flas per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lol, sa paskeni shkru mer ......
Une pata ca impulse per ta pat nji nga ato heret sot ......but you cant ...kur e ke deren e zyres me xham /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Yllka nuk ma ndjen te jem rolemodel per adolishentet e forumit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une u sygjeroj SUV......shtrijini mire te dyja reshatat e sediljeve...edhe hoho qejf qe ben dervishi ...pi raki me tule mishi /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Prandaj nuk hiq dor nga SUV ti /pf/images/graemlins/smile.gif
sa here e ke inaguru deri tani ........me mbet brenda temes
SA HERE /pf/images/graemlins/laugh.gif
At rakine zevendesohe icik me gin, same colour, different taste /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

T'jet zjarri i sherrit ky /pf/images/graemlins/devil.gif I love ittttttttttt /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Dolores

Primus registratum

Mos i ngaterro llojet e zjarrit ti zocka..eshte dashuri /pf/images/graemlins/wub.gif

Pulsi i bie qe edhe tulet e mishit ti zvendesojme me ate supen kineze qe te beri te lepije gishtat ty nga uria /pf/images/graemlins/lol.gif

true confidental

Forumium maestatis

lol, une provova chopsticks , nuk munda ....piruni sben pun ne ksi situatash .......perfundova ke finger food /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Keta "finger food" me bateri punojne? /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

hmmm, ske jetu ndonjiher ne North Amerika me provu finger food.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
bateri ska , vetem specialitete te ndryshme , ku zgjat doren dhe zgjedh me gishta at qe ta mbush syrin me shume /pf/images/graemlins/smile.gif

i_own_u

Primus registratum

na ndriço Impuls... çfar ka ne North Amerika...? PYTJE /pf/images/graemlins/smile.gif

MLK

Primus registratum

Qeka njesoj si knej ka ne me duket! Ketej quhet Pigale lagjia ku ndodhen keto me finger /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Shi shi, vajza na doli ne me preferenca zoofile pale /pf/images/graemlins/laugh.gif