Sa here....

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Sa here....

T'vazhdoj me ndrrimet deri sa t'gjej nji t'hajrit. E po s'e gjeti, at'here t'shkoj ke doktorri se ka nai gjo që s'shko /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kondre beji sevap goces edhe tregoji se ka dhe mashkull shqiptar qe ja ben bammm ssic duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Kam pas nje shoqe infermiere qe punonte ne servisin e urgjences /pf/images/graemlins/laugh.gif kur fillonte te me tregonte ato qe i shihnin syte /pf/images/graemlins/laugh.gif jane te pa imagjinushme /pf/images/graemlins/smile.gif Po kastraveci ishte perimja me e preferuar dhe me problematik per servisin e urgjences /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Tani mon na detyro qe ta bej me vizatim ketu se per ç'fare e perdornin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Sallat greke? Po e qërojshin përpara apo me gjith lëkurë? E lanin apo pa larë /pf/images/graemlins/laugh.gif?

MLK

Primus registratum

Vetem koken kondra /pf/images/graemlins/laugh.gif se kishin frike se hollohej jo per gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

çkeni mer qe tallni meneren...? keni pa gjo ? jo, kshuqe boll ma fantazit /pf/images/graemlins/laugh.gif

meqe ra muhabeti: po mir kto kastravecat te thur n'mes ishin apo si...? PYTJE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Koken nga bishti apo nga ana tjeter? Pjesa nga bishti eshte edhe e hidhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

a e qeron t'pakten...? /pf/images/graemlins/laugh.gif

thojn se lekura e kastravecit sherben per te tret mir kastravecin n'stomak /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse pytja ishte kur bon sallat e qeron...? /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

sa te degjenerum jeni /pf/images/graemlins/tonguee.gif ja prishet temen goniit dhe i femer sdoli me thene sa here masturbohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

Vintage... te bon dom vetem lekura, ta them se kshu thojn

lekura sherben vetem per te tret kastravecin, nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif

LiPS... fol e qesh /pf/images/graemlins/smile.gif he iher

Diddy19

Su@mi

Lips, na duhet njena sa me thy akullin.Ofrohesh vullnetare? /pf/images/graemlins/laugh.gif(shaka)

^^MIA^^

Forumium maestatis

Edhe ofrohem pse jo ,une vallaj nuk masturbohem shume se kam jete aktive seksuale /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe kur ja ndjej mungesen nje telefonate dhe mungesa kthehet ne teprice /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithate duke u nisur nga hapesi i temes cfare shkruan ,them qe femra eshte po aq aktive sa mashkulli ne masturbim.Sot tabu te tilla thuajse jane zhdukur /pf/images/graemlins/wink.gif.

Noto ,fola mire? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Hallall , doli njena qe foli si burrneshat! /pf/images/graemlins/laugh.gif Se sot bajne tana si t'shejta.
/pf/images/graemlins/kiss.gif

i_own_u

Primus registratum

i ke lujt fen LiPS /pf/images/graemlins/laugh.gif

pak a shum si amorja ime aktuale dhe ti... kur e mer malli qe s'mund te takojm, kuptohet qe ne shkrim SMS qe ka nevoj ty shfryhet mir me nje telefonat t'gjat /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

epo shyqyr jemi mbi 18 vjec,mund te postojme me pergjegjesi e pa hipokrizira ,te tipit jooo une masturbim?? cne,se di ca eshte,edhe ktej thonjte e prere per raste emergjente /pf/images/graemlins/laugh.gif