Sa here....

MLK

Primus registratum
Re: Sa here....

Kondre, paskan fillu me ta lujt me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif Nje histori e re po lind ne AF /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Vallaj ato që ma kan thon nuk kan qen pa eksperienc.

Masnej me ty ndrysho puna kom përshtypjen.

Flasim për përmasa të ndryshme /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

Ktu t Korrigjoj sepse SIc ka MEshkuj me madhsi t Mdhoja KA ne Femra me madhsi t mdhoja ...

Ne Varet Ka Femra po marr Shembullin e mesiperm per t MOdh po e pati ne ajo t modhe ti futi Krahun ne do haje Fara ajo po e Pati t Vogel do thot Ti je Shpirti im mo i MIr ... Por Ti mund T'jesh Kinez ne Nqs e DI at Barsaleten e Vjeter shqiptare me gjermonin kinezin shqiptarin taljonin etc... Kush e ka mo t Vogel se 1 Cm do e Vras ne Kinezi qe n Fund qeshte se e kishte 1.5 Cm Ne t gjith i thojshin cere ke mer qe qesh ... Kinezi thot UN e KIsha te NGrefur UN e Kisha te NGrefur ...

VoGeLuShI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hahahhaaahhaha

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

egil

Primus registratum

apo sa ma kishte cokollaten naaaa sa nji tulle se nuk e kishte nga ato cokollatat kineze pranej /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thamina

Papirus rex
Sa here....

Ej e di qe disa iu duket pytje palidhje, por, po me intereson shum se te gjtha femrat qe i kam pyetur mu kane pergjigjur njesoj, "pooo nje here ne vjet apo 2, kam marre nga vehtja kur e bej ate gjeee." e kshtu me rradhe.

Sa shpesh masturboni ju femrat?
Sma merr mendja se do I interesonte kujt ketu sa her masturboj...
Por meqe eshte tema,e me pelqen ti permbahem temave.
Po e praktikoj ...sa her?
Spara I numeroj...

SNAP

Papirus rex
Sa here....

Ej e di qe disa iu duket pytje palidhje, por, po me intereson shum se te gjtha femrat qe i kam pyetur mu kane pergjigjur njesoj, "pooo nje here ne vjet apo 2, kam marre nga vehtja kur e bej ate gjeee." e kshtu me rradhe.

Sa shpesh masturboni ju femrat?
Kjo pytje ishte vetem per femrat?