Sa here mendoni nje femer ose mashkull ne dite ?

no_way_TuTo

Primus registratum
Sa here mendoni nje femer ose mashkull ne dite ?

Ciao , hi , heu

Pyetja ime eshte kjo sa here ju mendoni ose ndjeni nevojen e nje mashkulli ne dite?

Kaq kisha ju pres te shumte !

Goca^Babit

Primus registratum
Re: Sa here mendoni nje femer ose mashkull ne dite ?

ne mengjes nuk ha buke- se mendoj per ate
ne drek nuk ha buke -se mendoj per ate
ne darke s'me flihet, se me haet buke lol /pf/images/graemlins/wink.gif

24/7 pergjigja ime (eh saqe dhe 1 dite ne provim, ne vend te vija emrin tim vura emrin e atij me mbiemrin tim ,kot sthone mendja ben kalane, mendja ben hatane /pf/images/graemlins/wink.gif )

Diavolessa

Valoris scriptorum

Tan diten e gjate /pf/images/graemlins/tongue.gif Apo s'kane fillu edhe scontot tani ftohte ben shume /pf/images/graemlins/frown.gif Nuk bridhet neper dyqane se ngrin. Nje shofer duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif

spiderman

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Tan diten e gjate /pf/images/graemlins/tongue.gif Apo s'kane fillu edhe scontot tani ftohte ben shume /pf/images/graemlins/frown.gif Nuk bridhet neper dyqane se ngrin. Nje shofer duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une them me plot mendje se tre here ne dite ti kushtoj ty paperina,dhe tani qe eshte ftohte eshte gjynah te flesh vetem.lol :tipsy:

assassino26

Primus registratum

eh saqe dhe 1 dite ne provim, ne vend te vija emrin tim vura emrin e atij me mbiemrin tim ,kot sthone mendja ben kalane, mendja ben hatane )

Mduket ti goce dashke me e mor burrin kollovar qe ti vesh miemrin tat.
Une per vete sa here kom kohe menoj per rrushin tem qe e kom si shpirt.Sidomos kur cohem nga gjumi,se e kom pa gjith gjumit ne enderr /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca^Babit

Primus registratum

uaaaaa kulmi!!..edhe te provokoj icik une (qe te te bej xheloz) ti fapppp bie ne rrjet, dmth me ben mua xheloze duke me tregu per rrushin tat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: (s'te kam me xhan) lol
ps: nese je i martuar, hidhu te ajo tema pse burrat e martuar zilepsen pas gocave te reja /pf/images/graemlins/wink.gif se s'te rrihet ty pa ngacmuar /pf/images/graemlins/tongue.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Sa te thelle qe jeni /pf/images/graemlins/laugh.gif , une mendoj per ate , mbas shkolle dhe kur .... kuptohet vete me , kur kemi nevoje per njeri tjetrin (me pak fjale çdo çast i jetes time pa te , me duket i kote) :sleep: , O Goca BaBi-t duhet te mundohesh ta kujtosh Prapa Buke dhe jo para Buke rusho /pf/images/graemlins/laugh.gif

genti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TuTo:
[qb] Ciao , hi , heu

Pyetja ime eshte kjo sa here ju mendoni ose ndjeni nevojen e nje mashkulli ne dite?

Kaq kisha ju pres te shumte ! [/qb]
Une mendoj se femrat ka ndonje moment qe edhe nuk mendojne per "ate"!

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Tan diten e gjate /pf/images/graemlins/tongue.gif Apo s'kane fillu edhe scontot tani ftohte ben shume /pf/images/graemlins/frown.gif Nuk bridhet neper dyqane se ngrin. Nje shofer duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mio dio. ja nje qe e thote hapur perse e do burrin.
burri eshte gomari qe ben punen, burri eshte gjeli qe kendon (kohet e fundit kendojne pulat me shume se gjelat), burri eshte shoferi, burri eshte hamalli, dhe tek tema e shkences njera kerkoi se kur do jete ajo dite qe burrat do pjellin. Ah ne te shkretet.

E paguajme shume shtrenjte ate(gruan) ne krevat, sepse eshte me lire nje putane rruges. Po bej llogarine dhe dal me fitim nese marr cdo dite grua (putane) me qera sesa te martohem.

"pika qe sju bie se nga grate rrojne" ket nuk e shkroi Asdreni. E shkruan grate dhe pasi vduq Asdreni thane se e shkroi Asdreni i Rilindjes Kombetare.

Te i permbahem temes: Sa here mendoj per femrat?

E panumerueshme. Ndryshojeni me mire pyetjen ne: "Sa here meshkujt NUK mendojne per femrat". Kesaj pyetje i jap pergjigje ekzaktesisht.

Guest

Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb]
"pika qe sju bie se nga grate rrojne" ket nuk e shkroi Asdreni. E shkruan grate dhe pasi vduq Asdreni thane se e shkroi Asdreni i Rilindjes Kombetare.
[/qb]
Po ishte cajupi ore! Mbaje mend mire kete shprehjen se ai i ndjeri e kishte te vertetuar kete shprehje .... ishte i ve! /pf/images/graemlins/wink.gif

Seriozi

Primus registratum

Sa here që hy n'internet /pf/images/graemlins/laugh.gif

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb]
[qb]
[/qb]
Po ishte cajupi ore! Mbaje mend mire kete shprehjen se ai i ndjeri e kishte te vertetuar kete shprehje .... ishte i ve! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
as Andon Zako Cajupi nuk e ka thene. Me bir prova qe ai e tha. Ai nuk ishte i ve por i divorcuar.

mostro

Putraku

Tani eshte pranvere dhe femrat shkelqejne si asnjehere.te gjitha bjonde,brune,te gjata,te shkurtera,te shendosha,te dobeta,me pak difekte ose perfekte fare...jane shume shume klas.gati 66%te dites mendja shkon dashur a pa dashur te nje femer.+moda verore e ketij viti eshte shume klas dhe te gjitha femrat ne nje menyre a ne tjetren na i kane ndryshuar ditet me ngjyrat e tyre dhe format...flm femra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Putrak pika mu qe i kam bo floket e zeza :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Zot sa shume te menoj n'dit /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Putrak pika mu qe i kam bo floket e zeza :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif pS: Zot sa shume te menoj n'dit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa per floket mos e vrit hic menjen moj motrrrrrrraaaa!!!une menoj ty shume edhe shume te tjera si puna jote.vec mos mi zonte syni i vogel!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb]
Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb]
[qb]
[/qb]
Po ishte cajupi ore! Mbaje mend mire kete shprehjen se ai i ndjeri e kishte te vertetuar kete shprehje .... ishte i ve! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
as Andon Zako Cajupi nuk e ka thene. Me bir prova qe ai e tha. Ai nuk ishte i ve por i divorcuar. [/qb]
Nuk punoj tek arkivi une.... dikur kur isha ne shkolle te mesme mbaj mend ta kem mesuar keshtu... po ku i dihet ndoshta edhe gaboj se u be kohe qe nuk jam me ne shkolle te mesme!

zora

Primus registratum

permbaju temes ti djale :smash: