Sa hapesire zene te ju"FILMAT ROMANTIKE"

Simpatikja.

Primus registratum
Sa hapesire zene te ju"FILMAT ROMANTIKE"

Mendoj se kjo eshte nje teme e kendshme dhe jo shume e veshtire per t'u argumentuar! :thumbsup:

ilva

Primus registratum
Re: Sa hapesire zene te ju"FILMAT ROMANTIKE"

Maksimumi deri te nesermen je akoma ne endrra ,pastaj fillon nderhyn romantiçizmi i perditshem nuk e di a mund te quhet hapesire kjo??? :rolleyes:

romeo

Forumium maestatis

momenti kur fillon dhe kur mabron filmi ka mbaruar gjithshka (natyrisht neqoftese kur shikoj filmin nuk me bie telefoni /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ka njerez qe e kalojne jeten e tyre duke e imagjinuar veten personazh te nje filmi. Eshte patologjike. I ben te jetojne ne menyre te veshtire dhe te mos pershtaten kurre me boten qe i rrethon [/qb]
ti mos ja u trego te tereve se neve prandaj po bejme shkollen qe te kurojme keta njerez /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

fallen angel

Primus registratum

mire e ke lara,mua ka raste dhe me duket vetja si neo,madje nje dita edhe provova te kaloja nga tarraca e pallatit im te ajoe pallatit tjeter.
para nja i muji kjo pune.
kam nje muj qe nuk shof me televizor.

rashe siper antenes moj jo se kam frike se influencohem jo /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

JoNiDa1

Primus registratum

0 KB
0 MB
Per mua jane filma qe mund ti krahasoja me 1 limonade,kte te fundit se pi kshu qe...

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Fallen Angel:
[qb] mire e ke lara,mua ka raste dhe me duket vetja si neo,madje nje dita edhe provova te kaloja nga tarraca e pallatit im te ajoe pallatit tjeter.
para nja i muji kjo pune.
kam nje muj qe nuk shof me televizor.

rashe siper antenes moj jo se kam frike se influencohem jo /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

edda

Primus registratum

Deri para pak vitesh kaloja pjesen me te madhe te kohes duke lexuar/shikuar libra/filma romantike, prisja qe princi i kalter te vinte e te me merrte me ate kalin e bardhe dhe te ikja larg, larg asaj jete te urryeshme. Po ja qe s'ndodhi asgje nga ato qe enderroja, nuk njoha asnje princ te bukur e me kal te bardhe por thjesht nje rob zoti dhe jeta e urryeshme vazhdon biles me me shume halle e probleme.
kur fillova te bashkejetoj me te dashurin tim ato 3 muajt e pare kane qene te tmerrshem sepse une prisja qe çdo dite te ishte magjike si neper filma. Prisja qe ai te ishte gjithmone disponibel, i embel dhe gjithmone romantik. Tashti me vjen te qesh por atehere qaja me denese, kushedi sa here i kam bere dhe çbere valixhet...i shkreti ai sa me ka dururar :wave:

Ti Edda te pakten ke ardhur ne vete,shef realitetin me sy,po mos me pyet mua se kam ca goca qe me rrethojne qe me cajne me nder b... me keto lloje gjerash,kujtojne ato se do e gjejne te dashurin si ne per filma.
Dhe nje nga gjerat qe me habit me shume,e shohin ndonjehere veten ne pasqyre apo jo??? :confused: :confused:

Hapsit te temes:po cfare eshte kjo pyetje mer lal,por cfare ndikimi hic re asigje,shif ate filmin kalo ate kohen ashtu kot(qe i themi gjasme argetim per ti bere qefin vetes),dhe po te pelqeu ndonje batute e bukur ne ndonje filem mbaje mend.

GAZMENT

Primus registratum

Filmat dhe librat me histori romantike jane vertet
te kendshemdhe terheqes (per njerezit e ndjeshem) por gabimi qe behet eshte se ne vend qe te mesojme, te marrim njohuri qe do te na nevojiten ne mardhenjet tona, mundohemi qe ti kopjojme ato kembe e koke duke shpresuar qe do te ndodh e njejta gje edhe me ne. Por duhet te pranojme se cdo mardhenje eshte ndryshe nga tjetra dhe ka karakterin e sajprandaj cdo trup te huaj do mundohemi ti fusim vetem keq mund ti bej.
Keto i them nga pervoja se edhe une jam nje njeri sentimental dhe i kam kaluar te gjitha keto.

Nei

Primus registratum

Vetem dy gisht nga fundi i gotes ...po edhe keto me mik ee. :devil: