Sa femije deshiron te kesh?

Hektor12

Locus omnem
eee ne Amerike kish ndodh eshte ne proces gjykimi per vrasje te shkalles se pare ... femija 9 mujash ish ... besoj do e denojne me vdekje ... kafsheri per te mbajt ne forme gjoksin ...

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
sa te done zoti.po qe nuk do zoti ski ska bane.dhe qe do zoti aq sa ke munesi mi majt.e jo si ne qe ja kemi zakon mi ba 7-10-ndoshta edhe mashum dhe thojm hajt se i rrit zoti.jo zoti nuk i rrit po zoti mas pari pot gezon me nje femije dhe pota jep a per me rrit dhe me ushqy duhet vet..

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
po si dikur se veq ata ekane knaq,bani sat mujsh mi majt dhe ja plotson kushtet,e jo kur te rriten ka shum raste kur femije i thote prinderve pse mkini ba,apsolut nuk jam kunder femijeve,per mu me rendesi eshte qe veq re lind shendosh e mire pa ndonje te mete djaje apo vajze nuk eshte rendesi..

HipHop-Girl

Papirus rex
Iher i pacit me jete te gjate fmijt ju tdy qe paskeni.
Ata mbartin kuptimin e Lumturise.

Une se kam provuar akoma kete ndjesi.
Paa HEKTOR... lapsus i skuader futbolli dua :p ku ka ma mire me e rrumbullakos :)

HipHop-Girl

Papirus rex
po si dikur se veq ata ekane knaq,bani sat mujsh mi majt dhe ja plotson kushtet,e jo kur te rriten ka shum raste kur femije i thote prinderve pse mkini ba,apsolut nuk jam kunder femijeve,per mu me rendesi eshte qe veq re lind shendosh e mire pa ndonje te mete djaje apo vajze nuk eshte rendesi..

Hahahaha :)
Po po e drejte! Ça me ba...ska naj manual se si me u ba prinder , e si me u sjell femijet...