Nuk eshte zgjidhje pa kokcarje thujse e njejt si te martuar Jan, pervec se nuk kan projeté,familje !
11 kam qef se di d'jet e zoja gruja ti mbajpo ama te jen gjith cuna
te kesh ekipin tend te futbollit me nje fjale! e ti trajneri me siguri...e gruja presidentja e ekipit![]()
Me fal por mendoj se eshte cigane serbije e jo serbe...... serbi ben vec 2 maximumi 3 femij mos ja kalo mode lit kosovarve que kan batalion ushtrije...kam nje serb ketu komshi, eshte martu me nje femer nga ishujt dmth me ngjyre...kane 10 femije e ajo eshte shtatzane me te 11!!!! çmenduri e vertete...me e madhja ka 17 vjeç ata te tjeret jane te paidentifikum...jane te gjithe njeri pas tjetrit i ngaterroj! ama ajo mamaja e tyre eshte si qiri...s duket sikur ka bo 10! po e mbaj mend gjithe kohen shtatzane! them se duhet te jete e merzitshme...si kelysh macesh!
Ishtu jam une maj...... po femijet i kam qejf me i ba me zezake se dalin mulate.....i bardhbâ me zezake se dalinme sy bojeqielli...i gjate bjond...s 'behet me i bukur po ça te bej se ka 11 kalamooooooj![]()
PSE kaq etje paske....
hahahha ku i gjete mer keta emra ... shqip ore ...Anulu......mubumba.....zululu...
vertet sjane shume trea ...
I gjeta ne muzeun historik tirane....hahahha ku i gjete mer keta emra ... shqip ore ...